Trustpilot
(1) αναθεώρηση
Gymrex

Επιτοίχια Dip Station - 4 λαβές - με επένδυση - 120 kg

75,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10230095

|

Μοντέλο: GR-PU 120

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
75,00 €
3+
5%
71,25 €
5+
10%
67,50 €
10+
15%
63,75 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευέλικτο — τέλειο βοήθημα προπόνησης για το πάνω μέρος του σώματος, ειδικά την πλάτη, το στήθος, τους ώμους, το στομάχι, τους τρικέφαλους και τους δικεφάλους
  • Ελαστικός—ο επιτοίχιος σταθμός βύθισης μπορεί να χωρέσει βάρος χρήστη έως και 120 kg
  • Ασφαλές—τέσσερις αντιολισθητικές λαβές εξασφαλίζουν αξιόπιστα σταθερό κράτημα και η αναπνεύσιμη επένδυση εγγυάται τη βέλτιστη προσαρμογή στην πλάτη και τους βραχίονες  
  • Εύκολη εγκατάσταση — χάρη στα παρεχόμενα υλικά συναρμολόγησης και τις λεπτομερείς οδηγίες συναρμολόγησης
  • Ανθεκτικό—χάρη σε ελαστικά υλικά όπως ατσάλι υψηλής ποιότητας και απομίμηση δέρματος καθώς και στιβαρή κατασκευή
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ατσάλι
Συνθετικό Δέρμα
Χρώμα
Μαύρος
Μέγιστο φορτίο
120 kg
Πλάτος σταθμού εμβάπτισης
60 cm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
72 x 66 x 33 cm
Βάρος
7.4 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
77 x 50 x 14 cm
Βάρος αποστολής
8.2 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Σταθμός βύθισης στον τοίχο GR-PU 120
  • Υλικά συναρμολόγησης
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Αποκτήστε ένα τέλεια τονωμένο επάνω μέρος του σώματος με τον τοίχο dip station

Ο επιτοίχιος σταθμός βύθισης εξοικονομεί χώρο για ολόκληρο το άνω μέρος του σώματος. Με τις τέσσερις λαβές του, ο γεμισμένος σταθμός βύθισης είναι το τέλειο εργαλείο για ασκήσεις ώθησης, έλξης και κοιλιακών. Είτε σε μικρά δωμάτια είτε στο γυμναστήριο του σπιτιού σας, εκπαιδεύστε την πλάτη, το στήθος, τους ώμους, το στομάχι, τους τρικέφαλους και τους δικέφαλους μυς αποτελεσματικά και με ασφάλεια με τον ευέλικτο σταθμό προπόνησης ενδυνάμωσης.

Αθλητισμός και υγεία ακόμα και στους πιο μικρούς χώρους: Αποτελεσματική προπόνηση ενδυνάμωσης με τον πολυλειτουργικό σταθμό βύθισης στον τοίχο

Η κατασκευή του σταθμού έλξης και βύθισης επιτρέπει μια απίστευτη ποικιλία ασκήσεων σωματικού βάρους που προάγουν την αποτελεσματική προπόνηση με γρήγορη ανάπτυξη των μυών τόσο για αρχάριους όσο και για προχωρημένους αθλητές. Με τέσσερις λαβές, ο ηλεκτρικός σταθμός δεν είναι μόνο ιδανικός για έλξεις αλλά και για βουτιές, ώθηση ή ασκήσεις ανύψωσης ποδιών σε διάφορες μορφές. Η επένδυση για τους πήχεις και την πλάτη σας επιτρέπει να προσαρμόσετε βέλτιστα το σταθμό στο σώμα για μια άνετη προπόνηση. Υποστηρίζει επίσης την καλή φόρμα κατά τη διάρκεια των ασκήσεων και αποτρέπει την αδικαιολόγητη καταπόνηση. Οι τέσσερις αντιολισθητικές λαβές εγγυώνται ασφαλές κράτημα και αξιόπιστη σταθερότητα ακόμη και κατά τη διάρκεια εντατικών συνεδριών.
Με μέγιστη χωρητικότητα φορτίου 120 kg, ο σταθμός βύθισης είναι ιδιαίτερα ανθεκτικός. Αυτό εξασφαλίζεται όχι μόνο από τη σταθερή κατασκευή αλλά και από το υψηλής ποιότητας ατσάλι που συνθέτει το πλαίσιο του σταθμού προπόνησης. Η διαπνέουσα επένδυση καλύπτεται με απομίμηση δέρματος που είναι ιδιαίτερα υγιεινό και καθαρίζεται εύκολα. Χάρη στα περιεχόμενα υλικά συναρμολόγησης και τις λεπτομερείς οδηγίες συναρμολόγησης, ο σταθμός βύθισης μπορεί να στερεωθεί γρήγορα στον τοίχο ανάλογα με το δικό σας ύψος και μπορεί να χρησιμοποιηθεί για αποτελεσματική εκγύμναση ολόκληρου του άνω σώματος.

Βαθμολογίες & κριτικές


4.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 10 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo United Kingdom

Σταθμός βουτιάς

Το Dip station και οι ανυψώσεις ποδιών γίνονται εύκολα με αυτό το προϊόν! Φαίνεται δυνατό και εύκολο να το βάλεις. Μόλις άρχισε να το χρησιμοποιεί, οπότε δεν του έδωσα 5 αστέρια. Αλλά αν διαρκεί και δεν έχει κανένα πρόβλημα, τότε θα άλλαζα τη βαθμολογία μου!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Δεν ξέρω αν μπορώ να συναρμολογήσω και να εγκαταστήσω σωστά το dip station.

Η συναρμολόγηση είναι πολύ απλή: Τα υλικά συναρμολόγησης περιλαμβάνονται στην παράδοση και ένα λεπτομερές εγχειρίδιο οδηγιών εξηγεί βήμα προς βήμα πώς να συναρμολογήσετε το σταθμό και να το στερεώσετε στον τοίχο.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας