Trustpilot
(11) Κριτικές

Βενζινοκόπτης ξύλου - 6,5 ίπποι - 80 χλστ

1.299,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10090080

|

Μοντέλο: HT-HECTOR 212T

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 9 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
1.299,00 €
1.299,00 €
0%
3.897,00 €
1.234,05 €
5%
6.495,00 €
1.169,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρό - κινητήρας 6.5 ίππων με 3.600 στροφές ανά λεπτό τεμαχίζει κλαδιά διαμέτρου έως 80 mm
  • Ευέλικτο - χωνί εκτόξευσης ρυθμιζόμενο σε βήματα 90°, δυνατότητα πλευρικής εκτόξευσης
  • Ο αποδοτικός κινητήρας 6.5 hp καταναλώνει 1.6 L/h το μέγιστο
  • Μεγάλης διάρκειας - 3.5 L δεξαμενή καυσίμου και 0.6 L δεξαμενή πετρελαίου επιτρέπουν αδιάλειπτη εργασία για περισσότερες από 2 ώρες
  • Κινητό και σταθερό - δύο μεγάλοι φουσκωτοί τροχοί και στιβαρό χαλύβδινο περίβλημα
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


3.9

Βασισμένο σε 11 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Κάντε κάτι!

Έχουμε έναν ταχέως αναπτυσσόμενο φράκτη μήκους περίπου 100 μέτρων. Κατά τη διάρκεια μερικών ετών, έχει συσσωρευτεί ένας τεράστιος αριθμός αποκομμάτων, τα οποία τώρα σταδιακά κόβω. Ο καταστροφέας λειτουργεί γρήγορα και τεμαχίζει τα πάντα χωρίς κόπο. Κορυφαία συσκευή! Αυτό που μου φαίνεται επίσης θετικό είναι ότι η αλλαγή θέσεων είναι αβίαστη. Ξεκάθαρη σύσταση αγοράς!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Ireland

Θρυμματιστής ξύλου HT-Hector 212T

Περίμενα τρεις εβδομάδες για την παράδοση, η οποία φυσικά ήταν ασφυκτική στη μέση πανδημία του κορωνοϊού. Κατά την άφιξη ήταν μια ευθεία συναρμολόγηση κομματιών με κλειδιά που παρέχονται για τη δουλειά. Συμπλήρωσε το λάδι κινητήρα, γέμισε το ρεζερβουάρ βενζίνης, ο θρυμματιστής ξεκίνησε με την πρώτη στροφή του κλειδιού. Με βάρος λίγο πάνω από 80 κιλά, είναι πολύ ευέλικτο για ΕΝΑ άτομο. Στα 107Dba είναι λίγο δυνατά, το ίδιο και οι ωτοασπίδες και φυσικά προστασία ματιών έβαλα αμέσως τον θρυμματιστή να δουλέψει. Έστειλε πολύ γρήγορα μια μεγάλη ποσότητα από κομμένες ράβδους, κουκούτσια, φράχτες κ.λπ., από τον κήπο μου σε μια πολύ διαχειρίσιμη μάζα από σάπια φύλλα/ροκανίδια και φυσικά μόνο σε ένα κλάσμα του αρχικού όγκου. Η Expondo ισχυρίζεται ότι μπορεί να χειριστεί διάμετρο έως και 80 mm. Δεν έχουν φτάσει ακόμα σε αυτή τη διάμετρο, αλλά μέχρι στιγμής, ο ξυλοκόπος έχει αντιμετωπίσει ό,τι του τροφοδοτείται. Εντυπωσιακή απόδοση, συνιστάται!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο ManoMano France

Πολύ καλό προϊόν

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Italy

Εξαιρετικός καταστροφέας

Δεν το ήξερα αυτό το μαγαζί, πρέπει να πω ότι εντυπωσιάστηκα θετικά από την αποτελεσματικότητα των χειριστών, διαθέσιμοι για οποιοδήποτε πρόβλημα.Όσο για το προϊόν σε αυτή την τιμή δεν μπορείς να βρεις τίποτα με την ανάφλεξη με το κλειδί καθώς και με pull, επιπλέον το προϊόν είναι πολύ συμπαγές, όμορφο και ψιλοκόβει πολύ καλά, σίγουρα το προτείνω σε όλους όσους θέλουν να επενδύσουν τα χρήματά τους σε ένα επαγγελματικό προϊόν.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 10 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

ΚΟΡΥΦΑΙΑ ΤΣΙΠΕΡ

Πρόσφατα αγόρασα αυτό το chipper από την expondo. Η παραγγελία ήταν εύκολη, η παράδοση ήταν γρήγορη και η συσκευή είναι ΚΟΡΥΦΑΙΑ. Η συσκευασία ήταν πρώτης κατηγορίας και η συναρμολόγηση ήταν εύκολη. Ο καταστροφέας είναι ισχυρός και μπορεί εύκολα να τραβήξει ακόμα μεγαλύτερα κλαδιά με φύλλα! Αυτό κάνει το τεμαχισμό διασκεδαστικό. :-)

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Καλό μηχάνημα

Μετά από συναρμολόγηση χωρίς δυσκολία, έκανα μια δοκιμή σε μικρά. Κλαδιά δάφνης και μεγαλύτερα κλαδιά λεύκα 5 εκατοστών περίπου, καλή δουλειά ανταποκρίνεται στις προσδοκίες μου.Θα δούμε αργότερα σε μεγαλύτερες ποσότητες.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο ManoMano France

Το χρησιμοποίησα και ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Υλικό, εύκολο στη συναρμολόγηση. Για κλαδιά άνω των 50 mm D, κανένα θαύμα. Πολύ ικανοποιημένος με αυτή την αγορά.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon United Kingdom

Hillvert Hector 212T Garden Chipper/Mulcher

Hillvert Hector 212T Garden Chipper/Mulcher - παραδόθηκε εντός του χρονικού πλαισίου που υποσχέθηκε. Αυτό φαίνεται να είναι ένα υγιές μηχάνημα και έχει εκτελέσει τις εργασίες που απαιτούνται από αυτό - τεμαχισμός και σάπια φύλλα μεγάλης ποσότητας μειώσεων θάμνων και θάμνων μαζί με τα μικρότερα μοσχεύματα με φύλλα. Μείωση 10 χωματερών σακουλών υπολειμμάτων σε 2 το απόγευμα. Έχει βάρος (περίπου 80 κιλά) και κατασκευή (ελαστικά με αέρα) που το καθιστά εύκολα μετακινούμενο όπου κι αν χρειαστεί. Οδηγίες ασφαλείας έφτασαν μαζί με το μηχάνημα, αλλά οι βασικές οδηγίες συναρμολόγησης και λειτουργίας έλειπαν αρχικά από την παράδοση. Ωστόσο, μόλις επικοινωνήσαμε με το αρμόδιο τμήμα expondo, αυτά παρασχέθηκαν άμεσα. Η Expondo ήταν πρόθυμη να διασφαλίσει ότι η υπηρεσία που λάβαμε από αυτούς ήταν ικανοποιητική και όταν αυτό το αρχικό πρόβλημα είχε διορθωθεί, όλα ήταν καλά. Μας διαβεβαίωσαν ότι στο μέλλον, Οδηγίες Συναρμολόγησης & Λειτουργίας θα περιλαμβάνονται σε κάθε αποστολή. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με το μηχάνημα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Αρκετά μπράβο με την πρώτη ματιά

Εύκολη συναρμολόγηση, καλοφτιαγμένο και στιβαρό πλαίσιο. Λειτουργεί καλά σε μικρά κλαδιά αλλά δεν είναι καθόλου σε θέση να συνθλίψει κλαδιά των 80 mm, από 40 mm ο κινητήρας είναι ήδη σταματημένος και ένας κλάδος 50 mm, ο κινητήρας σταματά! Το πλαστικό κατά των πιτσιλιών του καναλιού εισόδου είναι πολύ άκαμπτο και κακώς κατασκευασμένο! (Αλλαγή με λάστιχο και μακριές λωρίδες, πιο αποτελεσματική! Οι γρασαροθήλες ρουλεμάν δεν είναι σωστά τοποθετημένες, ειδικά στην πλευρά προστασίας του ιμάντα μετάδοσης κίνησης, περιστρέφονται 90 μοίρες για να τοποθετήσετε τις γρασαδόρους οριζόντια, να λιπαίνονται πιο εύκολα και να προστατεύονται καλύτερα!

Απάντηση από

Παρακαλώ ενημερώστε μας. Θέλουμε πάντα να βοηθήσουμε και να βελτιωθούμε, αλλά για να το κάνουμε αυτό χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας για να αποτρέψουμε αυτό το ενδεχόμενο στο μέλλον. Μαζί θα το πετύχουμε αυτό.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Finland

Το χειρότερο απόκτημα σε μια ζωή! Τίποτα δεν λειτουργεί, και αν δεν κρατήσει πολύ. Αηδιαστική συναρμολόγηση από ελαττωματικά εξαρτήματα. Δεν αξίζει ούτε 5 ευρώ. Ίσως είμαι τόσο τυχερός, αλλά είναι γεγονός!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας