Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν
hillvert

Bud Trimmer - Ηλεκτρικό - 39 cm - 130 W

579,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10090008

|

Μοντέλο: HT-HOWSON-18SE

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
579,00 €
3+
5%
550,05 €
5+
10%
521,10 €
10+
15%
492,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρός κινητήρας 130 watt
  • Ρυθμιζόμενη ταχύτητα περιστροφής 3 επιπέδων έως 1500 r/min
  • 3 κοφτερές λεπίδες από ανοξείδωτο ατσάλι
  • 6 υποκαταστήματα με 3 x 3 διανομείς και 3 x 4 διανομείς
  • 2 αφαιρούμενα δίχτυα ασφαλείας σε διάφορα μεγέθη
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
130
Μηχανισμός οδήγησης
Αυτόματο
Διάμετρος δοχείου [mm]
390
Αριθμός βραχιόνων με δάχτυλα ώθησης
6 (3 Χ 3 Διανομείς, 3 Χ 4 Διανομείς)
Ρύθμιση εύρους λεπίδων στην απόσταση πλέγματος [mm]
5-15
Αφαιρούμενες λεπίδες
Ναι
Αξεσουάρ που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων
Ναι
Αριθμός ευθύγραμμων λεπίδων
3
Ηχητική ισχύς
68 dB
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
60.5 x 56 x 95 cm
Βάρος
14.95 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
52 x 49 x 42 cm
Βάρος αποστολής
19.3 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Χορτοκόπτης μπουμπουκιών HT-HOWSON-18SE
  • Περιστρεφόμενα κλαδιά με λαστιχένια δάχτυλα
  • Σακούλα για φύλλα
  • Τσάντα για μπουμπούκια
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Bud Trimmer - Ηλεκτρικό - 39 cm - 130 W

Όποιος ασχολείται με τον δικό του κήπο ή ασχολείται επαγγελματικά με κήπους και χώρους πρασίνου, απαιτεί εξαιρετικό εξοπλισμό για να εκτελέσει όλες τις απαραίτητες εργασίες. Εάν χρειάζεται να διαχωρίσετε τα μπουμπούκια από τα στελέχη ή εάν παράγετε φυτικά έλαια ή pot-pourris - τότε θα πρέπει να το κάνετε με το HT-HOWSON-18SE ψαλιδωτή μπουμπουκιών της Hillvert. Το τρίμερ για μπουμπούκια είναι επίσης ιδανικό για τεμαχισμό φύλλων και μικρών κλαδιών.
Η μηχανή κοπής μπουμπουκιών είναι εξοπλισμένη με έναν ηλεκτρικό κινητήρα 130 Watt, που σας επιτρέπει να τεμαχίζετε, να κόβετε, να κόβετε και να επεξεργάζεστε αποτελεσματικά τα φυτά σε σύντομο χρονικό διάστημα. Η υψηλή του απόδοση σας επιτρέπει να επεξεργάζεστε ακόμη μεγαλύτερες ποσότητες. Αυτό ενισχύεται από το άνοιγμα διαμέτρου περίπου 39 εκατοστών (16"). Ο κινητήρας λειτουργεί πολύ αξιόπιστα και απαιτεί λίγη συντήρηση.
Υπάρχουν τρεις ταχύτητες περιστροφής, από 1000 έως 1500 περιστροφές ανά λεπτό, οι οποίες μπορούν εύκολα να ρυθμιστούν χρησιμοποιώντας ένα περιστροφικό κουμπί. Μπορείτε να προσαρμόσετε την ταχύτητα ανάλογα με τις συγκεκριμένες απαιτήσεις σας. Το επίπεδο 1 είναι κατάλληλο για ευαίσθητα λουλούδια, ενώ το επίπεδο 3, με 1500 στροφές ανά λεπτό, είναι πιο κατάλληλο για τεμαχισμό κλαδιών.
Έξι περιστρεφόμενα κλαδιά με 21 αντικολλητικά δάχτυλα επιτρέπουν στο τρίμερ να επεξεργάζεται αποτελεσματικά όλα τα μέρη του φυτού. Για να διασφαλιστεί ότι όλο το φυτικό υλικό περνά μέσα από το πλέγμα στα δοχεία, το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για να χρησιμοποιεί 3 μακρύτερους και 3 βραχύτερους περιστρεφόμενους βραχίονες. Το πλέγμα έχει αντικολλητική επίστρωση, ώστε τα φυτά να μην καταστραφούν άσκοπα κατά την επεξεργασία.
Το περίβλημα είναι κατασκευασμένο από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα, ιδανικό για επεξεργασία σε φυτά. Επιπλέον, αυτό το υλικό είναι πολύ ανθεκτικό. Ένα καπάκι διασφαλίζει επίσης ότι δεν θα πεταχτούν μέρη φυτών έξω από τη συσκευή κατά τη λειτουργία της.
Για τη λήψη του φυτικού υλικού, το μηχάνημα είναι εξοπλισμένο με δύο αφαιρούμενες σακούλες διαφορετικών μεγεθών, κατασκευασμένες από δίχτυ με κλειστό πλέγμα. Μπορούν να στερεωθούν με ασφάλεια στη συσκευή έτσι ώστε να μην πέφτουν φύλλα ή καρποί στο έδαφος. Μετά τη χρήση, οι σακούλες μπορούν να καθαριστούν και να αποθηκευτούν εύκολα και γρήγορα.
Το τρίμερ με μπουμπούκια είναι εξοπλισμένο με τέσσερα πόδια, τα οποία είναι όλα προστατευμένα από καουτσούκ. Πρόσθετη ασφάλεια παρέχουν οι ψηλοί εξωτερικοί τοίχοι. Οι περιστρεφόμενες λεπίδες χωρίζονται με ασφάλεια από το πλέγμα. Επίσης, ο διακόπτης on/off είναι ευδιάκριτος και τοποθετημένος με τέτοιο τρόπο ώστε να μην μπορεί να ενεργοποιηθεί κατά λάθος.
Τρεις ίσιες λεπίδες από ανοξείδωτο χάλυβα είναι σε θέση να εκτελέσουν κάθε είδους εργασία αξιόπιστα: π.χ. λεπτός τεμαχισμός φυτών, καθαρές κοπές χωρίς να καταστραφούν μεμονωμένα μέρη του φυτού, καθαρός διαχωρισμός των μπουμπουκιών από τα κλαδιά. Για ιδανικά αποτελέσματα κοπής, το ύψος των λεπίδων μπορεί να ρυθμιστεί μεταξύ 5 και 15 mm. Το υλικό της λεπίδας καθαρίζεται εξαιρετικά εύκολα και μπορεί επίσης να πλυθεί στο πλυντήριο πιάτων.

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας