Trustpilot
(2) Κριτικές

Καρέκλα αγωνιστικού παιχνιδιού - ατσάλινο πλαίσιο - αναδιπλούμενη

159,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10062560

|

Μοντέλο: MSW-SIM-F-01

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
159,00 €
3+
5%
151,05 €
5+
10%
143,10 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Αναδιπλούμενο - ξεδιπλώστε τον προσομοιωτή αγώνων και παρακολουθήστε το κάθισμα και τις βάσεις να μπαίνουν στη θέση τους.
  • Καθολικότητα - χάρη στα προ-διάτρητα σημεία τοποθέτησης, το πλαίσιο του αγωνιστικού καθίσματος παιχνιδιών είναι συμβατό με τους περισσότερους τροχούς, πεντάλ και μοχλούς ταχυτήτων από δημοφιλείς εταιρείες όπως οι Logitech, Fanatec, Thrustmaster και άλλες.
  • Ρυθμιζόμενο - χρησιμοποιήστε τα μπράτσα για να ρυθμίσετε την πλάτη και το τιμόνι του καθίσματος προσομοιωτή όπως νομίζετε ότι σας ταιριάζει.
  • Σταθερό - το αγωνιστικό κάθισμα παιχνιδιών διαθέτει στιβαρό σχεδιασμό από χάλυβα με βαφή πούδρας και μπάρα ασφαλείας, ώστε να μην χρειαστεί ποτέ να κάνετε πρόωρο pit stop.
  • Συμπαγές - διπλώστε αβίαστα το ευέλικτο κάθισμα παιχνιδιών για να εξοικονομήσετε χώρο και να το αποθηκεύσετε μέχρι την επόμενη ημέρα του αγώνα.
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.5

Βασισμένο σε 2 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ!

Ήταν πολύς καιρός που έψαχνα για ένα αναδιπλούμενο κάθισμα για τις συνεδρίες αγώνων SIM. Αγόρασα αυτό από το MSW και μόλις το έστησα, εντυπωσιάστηκα από το πόσο άνετο είναι. Οδηγώ πολλές ώρες σχεδόν κάθε μέρα και χάρη στα στηρίγματα στα υποβραχιόνια, το βρίσκω εξαιρετικά άνετο και διευκολύνει την επίτευξη καλών χρόνων γύρου! Επειδή είναι αναδιπλούμενο, μπορώ να το αποθηκεύσω μακριά και να μην κρατάω το σαλόνι μου απασχολημένο. Σούπερ συνιστάται!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Spain

Καλή σχέση ποιότητας/τιμής

Είχα δοκιμάσει το playseat challenge actifit και αυτό είναι ένα carbon αντίγραφο αυτού του μοντέλου. Συνιστάται ανεπιφύλακτα εάν δεν έχουμε την επιλογή σταθερού καθίσματος και πρέπει να το διπλώσουμε.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας