Trustpilot
(1) αναθεώρηση
physa

Μοντέλο αυτιού - χωρίζεται σε 4 μέρη - 2x φυσικό μέγεθος

55,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10040319

|

Μοντέλο: PHY-EM-1

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
55,00 €
3+
5%
52,25 €
5+
10%
49,50 €
10+
15%
46,75 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ακριβές—πολύ λεπτομερές, ακριβές και χρωματιστό μοντέλο σε δύο φορές μεγαλύτερο μέγεθος
  • Αποσυναρμολογούμενο—το τύμπανο του αυτιού με σφυρί, αμόνι και αναβολέα συν λαβύρινθος με ημικυκλικό κανάλι και κοχλία μπορούν όλα να αφαιρεθούν
  • Ευέλικτο—ιδανικό για χρήση ως βοηθός διδασκαλίας, διακόσμηση ή εκθεσιακό κομμάτι
  • Κινητό — έχει ήδη συναρμολογηθεί πλήρως και μπορεί να χρησιμοποιηθεί αμέσως και παντού
  • Αξεσουάρ — συνοδεύεται από εκπαιδευτική αφίσα
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
PVC
Χρώμα
Εγχρωμος
Κλίμακα
2:1
Βάθρο
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
22 x 14.5 x 13.5 cm
Βάρος
0.55 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
23 x 19 x 17 cm
Βάρος αποστολής
0.6 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Μοντέλο αυτιού PHY-EM-1
  • Αφίσα με επεξηγήσεις

Περιγραφή προϊόντος

Ακριβές, διπλά μεγεθυσμένο μοντέλο αυτιού

Το μοντέλο αυτιού δύο φορές σε φυσικό μέγεθος PHY-EM-1 από τη συλλογή ιατρικών προμηθειών της physa σε τρισδιάστατο σχεδιασμό προσφέρει ό,τι απαιτεί μια ρεαλιστική αναπαραγωγή του οργάνου: Όλες οι λεπτομέρειες σε αυτήν την προβολή μετωπιαίας και οριζόντιας τομής διαμορφώνονται με ακρίβεια στην ανατομία τους και με προσοχή έγχρωμος. Αυτό το μοντέλο είναι ιδανικό για οπτικοποίηση και ασκήσεις σε ιατρικές κλινικές, νοσοκομεία, σχολεία και πανεπιστήμια.

Το ανθρώπινο αυτί με όλες τις λειτουργίες

Το μοντέλο έχει διπλάσιο μέγεθος από ένα πραγματικό ανθρώπινο αυτί. Τα στοιχεία που εμπλέκονται σχεδιάστηκαν ρεαλιστικά και με λεπτομέρεια. Το μεγεθυσμένο μέγεθος σάς επιτρέπει να απεικονίσετε με σαφήνεια σημαντικές συνδέσεις και λειτουργίες του αυτιού. Το μοντέλο υψηλής ποιότητας απεικονίζει το εξωτερικό αυτί με το αυτί και τον έξω ακουστικό πόρο. Η περιοχή του μέσου αυτιού αποτελείται από αφαιρούμενο τύμπανο με σφυρί, αμόνι και αναβολέα. Ο λαβύρινθος του εσωτερικού αυτιού μπορεί επίσης να αφαιρεθεί και απεικονίζει τα ημικυκλικά κανάλια και τον κοχλία.
Αυτό το λειτουργικό μοντέλο αυτιού είναι σχεδόν απαραίτητο σε κάθε ΩΡΛ πρακτική και χρησιμεύει ως τέλειο αντικείμενο μελέτης. Σημαντικές λειτουργίες όπως οι ασθένειες μπορούν να εξηγηθούν με κατανοητό τρόπο με τη βοήθεια αυτού του ρεαλιστικού τρισδιάστατου μοντέλου και της εκπαιδευτικής αφίσας που περιλαμβάνεται στην παράδοση. Η ρεαλιστική απεικόνιση προάγει την κατανόηση και τη μαθησιακή διαδικασία, καθώς και επιτρέπει την ακριβή ανάλυση του εξωτερικού, του μέσου και του εσωτερικού αυτιού.
Το μεγεθυσμένο μοντέλο δεν απαιτεί ρύθμιση και παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένο. Όλα τα επιμέρους εξαρτήματα είναι τοποθετημένα με ακρίβεια το ένα σε σχέση με το άλλο. Αυτό σημαίνει ότι το μοντέλο ανθρώπινου αυτιού είναι έτοιμο για άμεση χρήση όπου το χρειάζεστε, εξοικονομώντας σας πολύτιμο χρόνο. Η χρήση ειδικού, ελαφρού πλαστικού επιτρέπει την ιδιαίτερα ρεαλιστική διαμόρφωση. Αυτός ο υψηλός βαθμός ρεαλισμού καθιστά το μοντέλο ανατομίας αυτιού ένα από τα πιο ακριβή μοντέλα που διατίθενται στην αγορά. Η ιδιαίτερα ανθεκτική κατασκευή υπογραμμίζει την ποιότητα αυτού του σχεδιασμού. Το αυτί μοντέλου είναι τοποθετημένο σε μια στιβαρή βάση που προσδίδει πρόσθετη σταθερότητα. Ένα τρισδιάστατο μοντέλο αυτιού υψηλής ποιότητας.

Βαθμολογίες & κριτικές


5.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 4 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Romania

Πολύ καλό προϊόν

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Είναι δύσκολο να συναρμολογηθεί το μοντέλο;

Το μοντέλο αυτιού παραδίδεται πλήρως συναρμολογημένο, επομένως δεν απαιτείται συναρμολόγηση. Εξοικονομήστε πολύτιμο χρόνο με αυτό το μοντέλο!

Πώς πρέπει να καθαρίσω το μοντέλο αυτιού;

Για να καθαρίσετε το μοντέλο, απλώς σκουπίστε το με ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι και ένα ήπιο καθαριστικό.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας