Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν
physa

Μοντέλο ποδιών - Μύες ποδιών - Χρωματιστό

409,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10040350

|

Μοντέλο: PHY-LM-4

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
409,00 €
3+
5%
388,55 €
5+
10%
368,10 €
10+
15%
347,65 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • ακριβές - ακριβές τρισδιάστατο μοντέλο ανθρώπινου ποδιού
  • σαφώς ορατό - έγχρωμο ιατρικό μοντέλο που δείχνει σαφώς τη μυϊκή δομή του άνω και κάτω άκρου του ποδιού, καθώς και τμήματα της λεκάνης και του ποδιού
  • ευέλικτο - τα επιμέρους τμήματα μπορούν να αφαιρεθούν για λεπτομερή εξέταση
  • οικουμενικό - ιδανικό ως αντικείμενο διδασκαλίας, διακόσμησης ή έκθεσης
  • φορητό - μπορεί να μεταφερθεί χωρίς κόπο σε αίθουσα διαλέξεων, αίθουσα διδασκαλίας κ.λπ.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
PVC
Χρώμα
Εγχρωμος
Βάθρο
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
34 x 32 x 125 cm
Βάρος
10.4 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
117 x 32 x 34 cm
Βάρος αποστολής
11.9 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Μοντέλο μυών PHY-LM-4
  • Ποδός στήριξης

Περιγραφή προϊόντος

Το λεπτομερές μοντέλο ποδιού με την ανατομία των μυών του ποδιού

Το τρισδιάστατο μοντέλο ποδιού σε φυσικό μέγεθος PHY-LM-4 από τις ιατρικές προμήθειες της physa έχει όλα όσα απαιτεί ένα ρεαλιστικό αντίγραφο των μυών του ποδιού: Όλες οι λεπτομέρειες έχουν διαμορφωθεί με ακρίβεια και έχουν χρωματιστεί προσεκτικά ώστε να είναι ανατομικά σωστές. Είναι το ιδανικό μοντέλο για οπτικοποίηση και ασκήσεις σε ιατρεία, νοσοκομεία, σχολεία και πανεπιστήμια.

Το εκπαιδευτικό μοντέλο οσφυϊκού σπονδύλου με ολισθαίνοντα δίσκο για το σχολείο, το πανεπιστήμιο και την ιατρική πρακτική

Η κλίμακα του μοντέλου ποδιού αντιστοιχεί στις ανθρώπινες διαστάσεις. Οι μυϊκές περιοχές από τη λεκάνη έως το πόδι έχουν σχεδιαστεί ώστε να είναι λεπτομερείς και ρεαλιστικές. Μεμονωμένα στοιχεία του μυός μπορούν να αφαιρεθούν και να εξεταστούν με μεγαλύτερη λεπτομέρεια. Εκτός από τον ταυτοποιητή μυ (Sartorius), ο δικέφαλος μηριαίος, ο μείζων γλουτιαίος, ο γαστροκνήμιος, ο ημιτενόντιος, ο ημιμεμβρανώδης, ο ορθός μηριαίος και ο τενοντώδης μυς μπορούν να αφαιρεθούν για την εξέταση της ανατομίας του μηρού. Η ανατομία του κάτω μέρους του ποδιού αντιπροσωπεύεται λεπτομερώς από τους αφαιρούμενους μύες soleus, gastrocnemius και extensor digitorum longus. Επιπλέον, το πέλμα του ποδιού μπορεί να διαχωριστεί από το μοντέλο για μια πιο προσεκτική ματιά.
Η διευρυμένη κλίμακα καθιστά δυνατή την εξήγηση σημαντικών σχέσεων και λειτουργιών του ανθρώπινου ποδιού. Το μοντέλο της ανατομίας των μυών του ποδιού τοποθετείται σε ένα σταθερό και κομψό βάθρο, το πόδι είναι επιπλέον σταθερά στερεωμένο με τρίποδο. Δεδομένου ότι το μοντέλο καθιστά ευκολότερη την κατανόηση της δομής του ποδιού, δεν πρέπει να λείπει από κανένα ορθοπεδικό ιατρείο!
Όπως συμβαίνει με όλα τα ανατομικά μοντέλα υψηλής ποιότητας της physa, ισχύουν και εδώ τα ακόλουθα: Οι σημαντικές λειτουργίες μπορούν να εξηγηθούν με κατανοητό τρόπο με αυτό το αληθοφανές τρισδιάστατο μοντέλο. Η αληθοφανής απεικόνιση αυτού του αντικειμένου μελέτης προάγει την κατανόηση και βοηθά στη διαδικασία εκμάθησης, καθώς το τρισδιάστατο μοντέλο επιτρέπει ακριβείς αναλύσεις των επιμέρους μυών ενός ποδιού.
Έχει κατασκευαστεί από ειδικό, ελαφρύ πλαστικό για ιδιαίτερα ρεαλιστική διαμόρφωση της ανατομίας του μηρού και του κάτω μέρους του ποδιού. Η ιδιαίτερα στιβαρή κατασκευή του μοντέλου χαμηλής συντήρησης αναδεικνύει την ποιότητα της κατασκευής του.

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Πώς μπορώ να καθαρίσω το μοντέλο;

Για να αφαιρέσετε τη βρωμιά από το μοντέλο, μπορείτε εύκολα να το σκουπίσετε με ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι και ένα ήπιο απορρυπαντικό.

Είναι περίπλοκη η κατασκευή αυτού του μοντέλου ανατομίας;

Η τοποθέτηση είναι παιχνιδάκι: Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να σφίξετε μια βίδα για τη βάση και να τοποθετήσετε το μοντέλο πάνω της.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας