Trustpilot
(14) Κριτικές

Συνδυασμένος Ηλεκτροσυγκολλητής - 220 A - TIG - MIG - FCAW - MMA

869,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10020131

|

Μοντέλο: S-MTM 220

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Παρασκευή 10 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
869,00 €
869,00 €
0%
2.607,00 €
825,55 €
5%
4.345,00 €
782,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευέλικτη συγκόλληση με 5 μεθόδους συγκόλλησης: TIG, MIG/MAG, MMA, FCAW, συγκόλληση
  • Συγκόλληση TIG με ισχυρό 220 A σε κύκλο λειτουργίας 60%.
  • Συγκόλληση MIG/MAG με λιγότερο πιτσίλισμα χάρη στην επαγωγή
  • Συγκόλληση ΜΜΑ με θερμή εκκίνηση, αντικολλητική δύναμη και δύναμη τόξου
  • Ευέλικτη συγκόλληση χωρίς επιπλέον προστατευτικό αέριο με FCAW
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.8

Βασισμένο σε 14 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Spain

Βλάβη μηχανήματος καταστροφής

Μπορώ να εμπιστευτώ μόνο τη διαχείριση της εγγύησης.

Απάντηση από

Ευχαριστώ για τη γνώμη σας. Θέλουμε να βοηθήσουμε και να βελτιωθούμε, αλλά για να μην συμβεί ξανά, χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Μαζί θα τα καταφέρουμε.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Sweden

Φοβερός!

Πολύ καλό μηχάνημα, αποδίδει πολύ πέρα από τις προσδοκίες! Οδηγήστε κυρίως με tig and me και δουλεύει πολύ καλά! Ομαλή μηχανή και εύκολη στη χρήση! Συνιστάται!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Sweden

Είμαι περισσότερο από ικανοποιημένος με αυτή τη συγκόλληση. Συγκολλήστε τα πάντα μεταξύ 1mm-10mm σίδερο με σύρμα mag με καθαρό αποτέλεσμα. Το Mma λειτουργεί άψογα. Δεν το έχω δοκιμάσει ακόμα, αλλά περιμένεις το αποτέλεσμα να είναι τέλειο. Επομένως, συνιστώ πραγματικά αυτό το προϊόν.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon France

σχέση ποιότητας τιμή 10/10

Δουλεύω 4 χρόνια και ακόμα δεν έχω απογοητευτεί.Σαν επαγγελματίας συγκολλητής έχω συνηθίσει να συγκολλώ σε ESAB pro και ειλικρινά εκτός από τις ρυθμίσεις τύπου: post gas..κτλ (αφορά TIG) που δεν είναι, αλλά οι τυπικές ρυθμίσεις προσαρμόζονται αρκετά καλά ώστε να μην χρειάζεται να... το βενζινάδικο και γύρω στα 3 δευτερόλεπτα, δεν υπάρχει ξεθώριασμα υπάρχει η 4 φορά σε αυτό το μοντέλο αλλά όχι πολύ ενοχλητικό.. οποιοσδήποτε φακός TIG μπορεί να "προσαρμόζεται" (ξηρός φακός μόνο) αλλάζοντας γενικά το ηλεκτρικό βύσμα του κουμπιού ασταριού.. η ισχύς είναι καλή από 15Α έως 220Α κανένα πρόβλημα.. χρήση με αργό (arcal 1 2,5m3) Όσον αφορά το MIG/MAG, λειτουργεί πολύ καλά και σε ένα πηνίο 5 κιλών (μασίφ ατσάλι, ανοξείδωτο χάλυβα, σύρμα με πυρήνα), συγκόλλησα με 0,8 στερεό χάλυβα (atal5 μπουκάλι 2,5 m3) σε χάλυβα μικρού πάχους 1 mm έως 4 mm και διάμετρο 1,0 σε 8/10 mm σε χάλυβα επίσης.. ειλικρινά αν η ρυθμιση ειναι καλη παει οπως και ο επαγγελματικος σταθμος τυπου ESAB, KEMPY...απλα προσεχε τον χρονο συγκολλησης στο υψηλο αμπερ συνεχεια οι πυρσοι ειναι αεροψυκτοι οποτε μπορουν να καουν αν συγκολλεις περισσοτερη απο 1 ωρα συνεχεια.. Για ΜΜΑ ,.. δύναμη τόξου τόσο πολύ καλό αστάρι Χρησιμοποιώ μόνο το βασικό ηλεκτρόδιο (καλύτερη αντίσταση από το ρουτίλιο για όσους αναρωτιούνται γιατί το ρουτίλιο είναι για "DIY") σε 2,5 ή 3,2 τύπου SAFΤο μόνο αρνητικό σημείο είναι ότι δεν συγκολλά αλουμίνιο αλλά εγώ το ήξερα πριν..Σε λίγα λόγια όλα αυτά για να πω ότι για αμάξωμα ή καθαρή και σκληρή συγκόλληση (σωλήνες, πλαισίωση κ.λπ.) αυτή η θέση κάνει τη δουλειά το συμβουλεύω ανεπιφύλακτα γιατί είναι 3 λειτουργίες MIG/MAG, TIG, MMA έχει μια καλή αναλογία ποιότητας τιμή, απλά σημειώστε ότι πρέπει να επενδύσετε άλλες 2 φιάλες υγραερίου για να χρησιμοποιήσετε τα TIG και MIG που πρέπει να κοστίζουν τουλάχιστον 500α ανά φιάλη.. Νομίζω ότι το ελάχιστο για να ξέρω και για μένα 5 αστέρια περίμενα 4 χρόνια πριν γράψω κάτι πράγμα και ο σταθμός εξακολουθεί να λειτουργεί πολύ καλά..

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Κορυφαία συσκευή

Δουλεύω με τη συσκευή εδώ και μερικούς μήνες και έχω εντυπωσιαστεί θετικά με αυτήν μέχρι στιγμής. Χωρίς αποτυχίες, λειτουργεί τέλεια.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Συνιστάται για κάθε χομπίστα και επιχείρηση

Γεια σας φίλοι. Παρέλαβα τον συγκολλητή πολύ γρήγορα. Έχω δοκιμάσει τώρα όλες τις εργασίες συγκόλλησης που μπορεί να κάνει. Εξαιρετική συσκευή και ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Μπορώ μόνο να το προτείνω σε όλους. Θα το πρόσφερα ακόμη και ως φορητή συσκευή για εταιρείες. Όλα εκεί, ό,τι χρειάζεστε, πολύ καλές επιλογές προσαρμογής χάρη στον ψηφιακό έλεγχο. Αγοράζοντας μια φιάλη αργού, μπουκάλι ιδιοκτησίας, πήρα τη σωστή απόφαση. Πάντα χαρούμενος.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Spain

Πολύ χαρούμενος

Μιλάω για τη συγκόλληση πολλαπλών διεργασιών Stamos Power - S-MTM 220. Το μηχάνημα διατίθεται σε πολύ ανθεκτικό κουτί και με ξύλινο καπάκι, το οποίο εγγυάται ότι έχει προστατευτεί καλά κατά τη διάρκεια του ταξιδιού.Το πάνελ των κουμπιών είναι σαφώς καλής ποιότητας. ποιότητα, τα ποτενσιόμετρα είναι πολύ ακριβή στην αφή και οι οθόνες βοηθούν πολύ κατά τη ρύθμιση του μηχανήματος.Η δομή της συσκευής φαίνεται ανθεκτική, είναι λαμαρίνα 1mm και η λαβή διευκολύνει τη μεταφορά αν και το μηχάνημα είναι αρκετά βαρύς . Θα συνιστούσα να χρησιμοποιήσετε ένα καλάθι για τη μεταφορά. (με αυτό το μηχάνημα μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας :-))Περιλαμβάνει τα αξεσουάρ στην περιγραφή, είναι καλής ποιότητας, οι φακοί φαίνονται πολύ καλοί, οι σωλήνες είναι αρκετά μακριές για να λειτουργούν άνετα. Τα καλώδια ρεύματος είναι ελατά και χοντρά.Κατά τη συγκόλληση (σε ΜΜΑ) η εκκίνηση είναι πολύ καλή, το ηλεκτρόδιο ξεκινά μόλις ακουμπήσει το τεμάχιο σε οποιαδήποτε ένταση.Η ελάχιστη ένταση στο ΜΜΑ είναι 11Α, στο MIG είναι 30Α και στο TIG 10Α. (αν και στην περίπτωση του TIG δεν είμαι 100% σίγουρος, αλλά αν δεν είναι 10 είναι 15Α) Η μέγιστη ένταση και στις τρεις περιπτώσεις είναι 220. Το μόνο που δεν συνιστάται είναι η χρήση του βολφραμίου που έρχεται με, είναι κόκκινο χρώμα, που δείχνει ότι έχει 2% θόριο.Και κάτι που μπορεί να βελτιωθεί με δεδομένη την ισχύ συγκόλλησης, είναι ότι το μέγιστο σύρμα που ανέχεται είναι 0,8, (το ελάχιστο είναι 0,6) θα μπορούσε να είναι 1,0. Αυτό όμως δεν μπορεί να επικριθεί αφού τα τεχνικά χαρακτηριστικά του μας πληροφορούν γι' αυτό.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Απόλυτα ευχαριστημένος

Η συσκευή με έπεισε και η υπηρεσία της expando είναι πολύ φιλική προς τον πελάτη και μη γραφειοκρατική.Μπορώ μόνο να την προτείνω.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Belgium

Ερώτηση

Γεια σας, μπορούμε να συγκολλήσουμε αλουμίνιο με αυτόν τον σταθμό και ποια είναι η διαφορά με το μοντέλο S MTM 220UK;

Απάντηση από

Είναι μια καλή ερώτηση. Καλέστε μας στο +33 9 72 35 50 85 ή γράψτε μας στο [email protected]. Με το expoDO, αναλάβετε δράση.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Ερώτηση

Γεια σας, υπάρχουν αξεσουάρ μαζί του;

Απάντηση από

Γεια σας, ναι, τα ανταλλακτικά που αναφέρονται στην παράδοση περιλαμβάνονται σε αυτό το προϊόν.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας