Trustpilot
Σε έκπτωση
(4) Κριτικές

Εξαγωγή καπνού συγκόλλησης - 2 βραχίονες εξαγωγής - 2200 W

3.679,00 € 4.799,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10021491

|

Μοντέλο: SWG-FUME2200

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
3.679,00 €
3.679,00 €
0%
10.485,15 €
3.495,05 €
5%
16.555,50 €
3.311,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Αποτελεσματικό - αφαιρεί αξιόπιστα τον επιβλαβή καπνό με απόδοση φίλτρου 99,9 % και ακρίβεια φίλτρου ≥0,3μm κατά τη συγκόλληση
  • μεγάλη επιφάνεια - βέλτιστη για περιβάλλοντα με μέγεθος 30 m²
  • ισχυρή - με ισχύ 2200 W επιτυγχάνεται ροή αέρα 2000 m³/h
  • Ευέλικτοι - μακρύς βραχίονας αναρρόφησης για εύκολη προσαρμογή στο χώρο εργασίας
  • κινητό - τέσσερις τροχοί με φρένα διευκολύνουν τη μεταφορά και την ευθυγράμμιση της μονάδας εξαγωγής
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


5.0

Βασισμένο σε 4 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Επαγγελματίας

Η συσκευή είναι πολύ καλή στην απορρόφηση αναθυμιάσεων κατά τη συγκόλληση MIG/MAG και TIG. Ειλικρινά, παρακολούθησα πολλές συγκρίσεις στο YT με παρόμοια προϊόντα. Δυστυχώς, δεν μπόρεσα να βρω βίντεο για αυτό το προϊόν πουθενά, το οποίο είναι κρίμα γιατί η συσκευή επιτυγχάνει πραγματικά εξαιρετικά αποτελέσματα, οπότε ήταν λίγο επικίνδυνη η αγορά. Κατά τη γνώμη μου, είναι ίσως μια από τις καλύτερες συσκευές που μπορείτε να αγοράσετε για συγκόλληση σε εσωτερικούς χώρους / γκαράζ κ.λπ.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Αγόρασα το Stamos με δύο βραχίονες εξαγωγής πριν από μερικές εβδομάδες για να κάνω τον χώρο εργασίας μου ασφαλέστερο και καθαρότερο. Πρέπει να πω ότι αυτό το προϊόν ξεπέρασε τις προσδοκίες μου. Ένα από τα κύρια χαρακτηριστικά που με εντυπωσίασε περισσότερο είναι η υψηλή ισχύς αναρρόφησης. Ο καπνός αφαιρείται αποτελεσματικά και γρήγορα, συμβάλλοντας στη διασφάλιση ενός καθαρού και ασφαλούς περιβάλλοντος εργασίας. Η διαφορά στην ποιότητα του αέρα στο συνεργείο μου από την εγκατάσταση της συσκευής είναι ξεκάθαρα αισθητή. Οι δύο βραχίονες εξαγωγής είναι εύκαμπτοι και εύκολοι στην τοποθέτηση, επιτρέποντας την εύκολη προσαρμογή σε διαφορετικές συνθήκες εργασίας. Είναι στιβαρά και παραμένουν εκεί που τα μετακινείτε, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για αποτελεσματική αναρρόφηση. Το σύστημα είναι επίσης αρκετά αθόρυβο, το οποίο είναι ένα απροσδόκητο αλλά πολύ εκτιμώμενο μπόνους. Όσον αφορά την τιμή, αν και η εξαγωγή καπνών συγκόλλησης δεν είναι σίγουρα μια φθηνή επένδυση, πιστεύω ότι αξίζει τα χρήματα αν λάβετε υπόψη την προστασία της υγείας και το βελτιωμένο εργασιακό περιβάλλον. Γενικά, είμαι εξαιρετικά ευχαριστημένος με την αγορά του STAMOS Προσφέρει εξαιρετική απόδοση και αποτελεί απαραίτητη προσθήκη σε κάθε εργαστήριο συγκόλλησης. Μπορώ να συστήσω πλήρως αυτό το προϊόν. Υπάρχει ένα μικρό τίμημα για την ασφάλεια και την υγεία στο χώρο εργασίας.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Καλής ποιότητας, μεταλλικό περίβλημα

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Έχει καλή απόδοση και είναι μια χρήσιμη προσθήκη στο εργαστήριό μου. Παρά τα μικρά ελαττώματα, θα συνιστούσα το προϊόν, ειδικά εάν ο όγκος και η τιμή δεν αποτελούν σημαντικά προβλήματα για τον πιθανό αγοραστή.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας