Trustpilot
Σε έκπτωση
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Ολόσωμες φόρμες συγκόλλησης - Μέγεθος XL - Μπλε

59,00 € 69,62 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10021327

|

Μοντέλο: SWC01BXL

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 25 Ιουλίου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
59,00 €
3+
5%
56,05 €
5+
10%
53,10 €
10+
15%
50,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ολόσωμη βαμβακερή φόρμα ασφαλής – ανθεκτική στη φλόγα (OZ11) προσφέρει ολοκληρωμένη προστασία
  • Προσαρμοσμένη εφαρμογή – Μέγεθος XL με μήκος 165 cm και πλάτος στήθους 44.5/49.5 cm
  • Αποτελεσματικό – μονωμένο, αντιδιηλεκτρικό σύστημα κουμπιών με προστατευτικό στρώμα από σπινθήρες
  • Κλειστό – περιστρεφόμενο κολάρο με velcro κούμπωμα προστατεύει την περιοχή του λαιμού
  • Πρακτικές – τσέπες με πτερύγια στο πάνω μέρος του σώματος για μικρότερο εξοπλισμό
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Ολόσωμες φόρμες συγκόλλησης επιβραδυντικά φλόγας για το εργαστήριό σας

Οι φόρμες συγκόλλησης σας προστατεύουν από φλόγες από το λαιμό μέχρι τους αστραγάλους κατά τη διάρκεια της συγκόλλησης. Η ολοκληρωμένη προστατευτική στολή σας προσφέρει όχι μόνο προστασία, αλλά και υψηλό επίπεδο άνεσης που σας προσφέρει μέγιστη ελευθερία κινήσεων. Είναι πειστικό με τις πολλές καλά μελετημένες λεπτομέρειες που κάνουν τη δουλειά σας πιο εύκολη!

Πλήρης ελευθερία κινήσεων στο σύνολο του εργάτη

Η στολή του λέβητα συγκόλλησης παρέχει πολυάριθμα αντιφλογοαπωθητικά χαρακτηριστικά που σας προστατεύουν όταν εργάζεστε με συγκολλητή ή άλλες δραστηριότητες όπου εμπλέκεται φωτιά. Το υλικό είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό στη φλόγα βαμβάκι (OZ 11) και καλύπτει ολόκληρο το σώμα σας. Αυτό σας δίνει πολύ καλή βασική προστασία για τις εργασίες συγκόλλησης, τις οποίες θα πρέπει να ολοκληρώσετε με ειδικό προστατευτικό εξοπλισμό όπως ποδιά συγκόλλησης, γάντια συγκόλλησης και προστασία κεφαλής. Επίσης, για άλλες δραστηριότητες στο εργαστήριο όπου δημιουργείται ή χρησιμοποιείται φωτιά, η φόρμα του εργάτη είναι μια ολοκληρωμένη προστατευτική στολή.
Τα μονωμένα καρφιά πρέσας της φόρμας συγκόλλησης είναι αντιδιηλεκτρικά και καλύπτονται με ένα ανθεκτικό στη φλόγα προστατευτικό στρώμα. Μπορείτε να προστατεύσετε αποτελεσματικά το λαιμό σας με ένα αναδιπλούμενο γιακά που κλείνετε με ασφάλεια με συνδετήρες Velcro. Τα μανίκια είναι ρυθμιζόμενα με πρέσες και είναι ραμμένα για να είναι ανθεκτικά στη φλόγα και στη θερμότητα. Αυτό σημαίνει ότι είστε καλά προστατευμένοι από το κεφάλι μέχρι τα νύχια από τις επιπτώσεις των φλόγων.
Εάν η άνεση, όχι μόνο η αξιόπιστη προστασία είναι σημαντική για εσάς, τότε το σύνολο είναι η σωστή επιλογή. Εκτός από το άνετο βαμβάκι, το κόψιμο της ολικής συγκόλλησης προσφέρει αρκετή ελευθερία κινήσεων για να πραγματοποιείτε όλες τις δραστηριότητες ανεμπόδιστα. Ο αβίαστος χειρισμός των μπουλονιών πρέσας και των συνδετήρων Velcro συμπληρώνουν τη θετική συνολική εντύπωση, όπως και οι ρυθμιζόμενες μανσέτες με καρφιά πρέσας και η ελαστική ζώνη μέσης. Η προσεγμένη σχεδίαση της φόρμας ολοκληρώνεται με τσέπες με πτερύγια στο επάνω μέρος του σώματος, όπου μπορείτε να αποθηκεύσετε αξεσουάρ ή προσωπικά αντικείμενα.
Σημείωση: Όταν επιλέγετε το μέγεθος που σας ταιριάζει, σημειώστε τις διαστάσεις που δίνονται στον τεχνικό πίνακα!

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας