Trustpilot
Σε έκπτωση
(2) Κριτικές
Steinberg Systems

Κλίμακα barista - 3 kg / 0.1 g - 15 x 15 cm - οθόνη υγρού κρυστάλλου

31,99 € 34,40 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10030913

|

Μοντέλο: SBS-CS-3000

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
31,99 €
3+
5%
30,39 €
5+
10%
28,79 €
10+
15%
27,19 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Βέλτιστη αναγνωσιμότητα - οθόνη υγρού κρυστάλλου οθόνη με οπίσθιο φωτισμό
  • Ακρίβεια - ακριβής μέτρηση έως 3 kg με ακρίβεια 0.1 g
  • Πρακτικό - εύκολη επιλογή των μονάδων ζύγισης g, oz, ml και όλων των λειτουργιών
  • Στιβαρό - κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό (PP) και με μαξιλάρι σιλικόνης
  • Εύχρηστη - συμπαγής κατασκευή με ελκυστικό σχεδιασμό και πίνακα ελέγχου αφής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Χρώμα
Μαύρος
Απεικόνιση
οθόνη υγρού κρυστάλλου
Μέγεθος πιάτου [cm]
15 x 15
Ακρίβεια
0.1 g
Λειτουργίες
Χρονοδιακόπτης, Επαναφορά, Επιλογή μονάδας
ΜΟΝΑΔΕΣ ΜΕΤΡΗΣΗΣ
g, oz, ml
Απόβαρο
Ναι
Μετρών την ώραν
Ναι
Μέγιστο φορτίο
3 kg
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
21.5 x 14.5 x 4.5 cm
Βάρος
0.4 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
25 x 18.5 x 7 cm
Βάρος αποστολής
0.7 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κλίμακα barista SBS-CS-3000
  • Μπαταρίες
  • Εγχειρίδιο χρήσης

Περιγραφή προϊόντος

Ακριβής ζυγαριά barista έως 3 kg

Με τη ζυγαριά barista από τα βιομηχανικά είδη Steinberg Systems, έχετε ακριβή αποτελέσματα μετρήσεων που μπορείτε να διαβάζετε εύκολα στην πρόσοψη μέσω μιας οθόνης 80 x 27 mm οθόνη υγρού κρυστάλλου. Με ακρίβεια 0.1 g, η ζυγαριά εσπρέσο είναι σχεδιασμένη για την ακριβή μέτρηση του καφέ και του νερού μέχρι 3 kg. Είναι ιδανική για την τέλεια προετοιμασία μιας μεγάλης ποικιλίας σπεσιαλιτέ καφέ στο σπίτι, σε εστιατόρια, καφετέριες ή ξενοδοχεία.

Η ζυγαριά barista από το Steinberg Systems εξασφαλίζει με τον εύκολο χειρισμό της

Για γρήγορη και σαφή καταγραφή του βάρους και του όγκου, η ψηφιακή ζυγαριά καφέ είναι εξοπλισμένη με μια υψηλής ποιότητας οθόνη υγρού κρυστάλλου οθόνη στην πρόσοψη. Χάρη στον οπίσθιο φωτισμό, η οθόνη προσφέρει άνετη εργασία ακόμη και σε σκοτεινά μέρη. Ακόμα και από δυσμενή γωνία θέασης, τα ψηφία είναι ευδιάκριτα.
Η ψηφιακή ζυγαριά με ακριβή αισθητήρα μέτρησης τάσης έχει διάφορες πρακτικές λειτουργίες. Εκτός από τις μονάδες ζύγισης g, oz και ml, μπορείτε να επιλέξετε μεταξύ χρονοδιακόπτη, επαναφοράς και ταρίχευσης. Ταυτόχρονα, ο χειρισμός είναι εξαιρετικά απλός με τη βοήθεια μερικών πλήκτρων σε έναν πίνακα ελέγχου αφής. Ο διακριτικός σχεδιασμός υπογραμμίζει τη λειτουργικότητα της ζυγαριάς καφέ και δείχνει τις ευέλικτες δυνατότητες εφαρμογής της.
Κατά το σχεδιασμό της κλίμακας, δόθηκε μεγάλη σημασία στη συμπαγή κατασκευή. Η επιφάνεια ζύγισης έχει μέγεθος 15 x 15 cm και μπορεί να φιλοξενήσει όλα τα συστατικά για έναν ζεστό καφέ ή έναν δυνατό εσπρέσο. Η επιφάνεια ζύγισης προστατεύεται από γρατζουνιές και νερό με επίστρωση σιλικόνης. Για να διασφαλιστεί ότι τίποτα δεν θα γρατζουνιστεί και ότι η ζυγαριά είναι σταθερή, υπάρχουν επίσης αντιολισθητικά μαξιλαράκια σιλικόνης στην κάτω πλευρά. Η επιτραπέζια ζυγαριά λειτουργεί με μπαταρίες ΑΑΑ, οι οποίες περιλαμβάνονται ήδη στο πλαίσιο της παράδοσης.

Βαθμολογίες & κριτικές


4.0

Βασισμένο σε 2 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Netherlands

Γρήγορο και συνεπές

Αυτή είναι μια πολύ κατάλληλη ζυγαριά για πειράματα καφέ, επειδή το βάρος εμφανίζεται σχετικά γρήγορα! Πριν από αυτό, δοκίμασα μια άλλη ζυγαριά καφέ (αγορασμένη από το B*l.com) που είχε όλων των ειδών τις λειτουργίες, όπως διπλές γραμμές οθόνης και ένδειξη της αναλογίας παρασκευής κ.λπ. Αλλά η συσκευή ήταν ενοχλητικά αργή: περισσότερο από 1,5 δευτερόλεπτο. Επιπλέον, αυτή η κλίμακα είναι πιο όμορφη στην πραγματική ζωή από ό,τι στην ίδια τη φωτογραφία και οι λευκοί αριθμοί ξεχωρίζουν όμορφα στο μαύρο «φόντο». Αυτή η ζυγαριά δεν κάνει θόρυβο. Έτσι δεν υπάρχουν μπιπ όταν πατάτε τα πλήκτρα. Τα ίδια τα πλήκτρα είναι ευαίσθητα στην αφή (παρόμοια με μια οθόνη αφής), επομένως πρέπει να προσέχετε τι κάνετε. Αλλά το κάνετε ήδη κατά την προετοιμασία καφέ, φαγητού κ.λπ. Είναι χρήσιμο να μπορεί να βαθμονομηθεί εκ νέου η ζυγαριά, και αυτό περιγράφεται στο κατά τα άλλα σαφές εγχειρίδιο. Τοποθετώντας επανειλημμένα το ίδιο βάρος στη ζυγαριά, δεν θα παρατηρήσετε σημαντικές διαφορές. Μερικές φορές 0,1 γραμμάρια. Αυτό είναι αρκετά αξιόπιστο για μένα. Χαίρομαι που βρήκα αυτή τη ζυγαριά στο Expondo. Συνιστάται!

Απάντηση από

Ευχαριστώ και πάλι για τα θετικά και ενθαρρυντικά λόγια. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε με το Get It Done στο μέλλον. Σας ευχόμαστε μια όμορφη μέρα!
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Denmark

Η ζυγαριά φαίνεται αμέσως στιβαρή και φαίνεται επίσης σαν να αντέχει λίγο καφέ, λειτουργεί επίσης με ακρίβεια και ταχύτητα, αλλά δυστυχώς είναι πολύ μεγάλη για την καφετιέρα μου, οπότε θυμηθείτε να ελέγξετε τις διαστάσεις 15 x 15 και μετά υπάρχουν επαφές. Ίσως τελικά να τους γνωρίσω καλύτερα, αλλά αυτή τη στιγμή η λειτουργία του χρονόμετρου αποτυγχάνει πάρα πολλές φορές, επομένως ξεκινά μόνο μετά από πολλές προσπάθειες

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας