Trustpilot
Σε έκπτωση
(2) Κριτικές

Κλίμακα barista - 3 kg / 0.1 g - 15 x 15 cm - οθόνη υγρού κρυστάλλου

33,99 € 37,99 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10030913

|

Μοντέλο: SBS-CS-3000

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Χρόνος παράδοσης περίπου 5-9 εργάσιμες ημέρες
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Βέλτιστη αναγνωσιμότητα - οθόνη υγρού κρυστάλλου οθόνη με οπίσθιο φωτισμό
  • Ακρίβεια - ακριβής μέτρηση έως 3 kg με ακρίβεια 0.1 g
  • Πρακτικό - εύκολη επιλογή των μονάδων ζύγισης g, oz, ml και όλων των λειτουργιών
  • Στιβαρό - κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό (PP) και με μαξιλάρι σιλικόνης
  • Εύχρηστη - συμπαγής κατασκευή με ελκυστικό σχεδιασμό και πίνακα ελέγχου αφής
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


5.0

Βασισμένο σε 2 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Netherlands

Όχι μόνο ακριβές, αλλά και γρήγορο!

Έχετε ήδη διαβάσει την περιγραφή και σύμφωνα με την εμπειρία μου είναι όλα σωστά. Ένα πολύ ωραίο πρόσθετο χαρακτηριστικό είναι ότι αυτή η ζυγαριά είναι σχετικά γρήγορη στην εμφάνιση του ζυγισμένου βάρους. Αυτό είναι πολύ ευχάριστο όταν φτιάχνω καφέ για να κατακτήσω το χρόνο μου. Για το σκοπό αυτό είχα αγοράσει μια ζυγαριά που ήταν υπερδιπλάσια ακριβότερη και είχε εκνευριστική καθυστέρηση πάνω από 1,5 δευτερόλεπτο. Eitra: Ο χρονοδιακόπτης μπορεί να τεθεί σε παύση και στη συνέχεια να συνεχιστεί. Πατήστε παρατεταμένα το κουμπί έναρξης για επαναφορά του χρονοδιακόπτη. Η ζυγαριά έρχεται καλά προστατευμένη στο δικό της κουτί. Είμαι ικανοποιημένος με αυτή την αγορά!

Απάντηση από

Σας ευχαριστώ για τα θετικά και ενθαρρυντικά λόγια. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε με το Get It Done στο μέλλον. Σας ευχόμαστε μια όμορφη μέρα!
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Netherlands

Γρήγορο και συνεπές

Αυτή είναι μια πολύ κατάλληλη ζυγαριά για πειράματα καφέ, επειδή το βάρος εμφανίζεται σχετικά γρήγορα! Πριν από αυτό, δοκίμασα μια άλλη ζυγαριά καφέ (αγορασμένη από το B*l.com) που είχε όλων των ειδών τις λειτουργίες, όπως διπλές γραμμές οθόνης και ένδειξη της αναλογίας παρασκευής κ.λπ. Αλλά η συσκευή ήταν ενοχλητικά αργή: περισσότερο από 1,5 δευτερόλεπτο. Επιπλέον, αυτή η κλίμακα είναι πιο όμορφη στην πραγματική ζωή από ό,τι στην ίδια τη φωτογραφία και οι λευκοί αριθμοί ξεχωρίζουν όμορφα στο μαύρο «φόντο». Αυτή η ζυγαριά δεν κάνει θόρυβο. Έτσι δεν υπάρχουν μπιπ όταν πατάτε τα πλήκτρα. Τα ίδια τα πλήκτρα είναι ευαίσθητα στην αφή (παρόμοια με μια οθόνη αφής), επομένως πρέπει να προσέχετε τι κάνετε. Αλλά το κάνετε ήδη κατά την προετοιμασία καφέ, φαγητού κ.λπ. Είναι χρήσιμο να μπορεί να βαθμονομηθεί εκ νέου η ζυγαριά, και αυτό περιγράφεται στο κατά τα άλλα σαφές εγχειρίδιο. Τοποθετώντας επανειλημμένα το ίδιο βάρος στη ζυγαριά, δεν θα παρατηρήσετε σημαντικές διαφορές. Μερικές φορές 0,1 γραμμάρια. Αυτό είναι αρκετά αξιόπιστο για μένα. Χαίρομαι που βρήκα αυτή τη ζυγαριά στο Expondo. Συνιστάται!

Απάντηση από

Ευχαριστώ και πάλι για τα θετικά και ενθαρρυντικά λόγια. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε με το Get It Done στο μέλλον. Σας ευχόμαστε μια όμορφη μέρα!
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας