Trustpilot
(6) Κριτικές

Μετεωρολογικός σταθμός WiFi

179,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10030455

|

Μοντέλο: SBS-WS-300

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Αποστολή περίπου Πέμπτη 9 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
179,00 €
179,00 €
0%
537,00 €
170,05 €
5%
895,00 €
161,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Μπορεί να ρυθμιστεί προληπτικός συναγερμός για κρίσιμες καιρικές συνθήκες
  • WiFi-πρόσβαση σε διαδικτυακές υπηρεσίες καιρού, όπως Weather Underground, WeatherBug Community και Weather Cloud
  • Σαφής-μεγάλη, πολύχρωμη οθόνη οθόνη υγρού κρυστάλλου με φωτισμό φόντου
  • Ολοκληρωμένοι-εξωτερικοί αισθητήρες καιρού για θερμοκρασία, υγρασία, βροχή, άνεμο και φωτεινότητα
  • Σαφή εικονίδια για τις προβλέψεις καιρού
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.8

Βασισμένο σε 6 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Sweden

SBS-WS-300

Παραδόξως καλό! Δύσκολο να βρείτε το εγχειρίδιο στο διαδίκτυο. Ένα χαρτί d:o θα ήταν καλό. Κατέβασε την εφαρμογή "Ecowitt.net". Τότε έχω και τον δέκτη 7 ιντσών στον εσωτερικό τοίχο και την εφαρμογή στο android μου. Μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση σε δεδομένα μετρήσεων από ένα χρόνο πριν. 1 ημέρα, 1 εβδομάδα κ.λπ. Κάτω από τον "χάρτη" βλέπετε τα δεδομένα άλλων χρηστών.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon France

όπως αναμενόταν.....

Είναι καλό........

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

SBS-WS-300

Είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με αυτό, δυστυχώς χρειάστηκε να το εγκαταστήσω χωρίς τον οδηγό χρήσης, επειδή το πακέτο περιελάμβανε μόνο ένα δελτίο δεδομένων ασφαλείας, αλλά ακόμα κι έτσι, η εγκατάσταση ήταν σχετικά εύκολη. Ζήτησα την περιγραφή (εγχειρίδιο χρήσης) από την Expondo και την έλαβα σε pdf. Τι δοκίμασα με: Weathercloud, Weather Undergrund, Ecowitt και όλα συνδεδεμένα αμέσως. Συνιστώ την εγγραφή Ecowitt σε όλους, γιατί σε αντίθεση με άλλους ιστότοπους, η εσωτερική θερμοκρασία αποθηκεύεται επίσης εδώ. Το παρήγγειλα στην Ουγγαρία και έφτασε σε 3 εργάσιμες ημέρες. Η οθόνη λειτουργεί επίσης με μπαταρία (Δέκτη), αλλά σε αυτήν την περίπτωση η οθόνη μεταβαίνει σε "λειτουργία ύπνου" μετά από μερικά δευτερόλεπτα και ο φωτισμός του φόντου σταματά. Συνολικά, είναι εξαιρετική σχέση ποιότητας τιμής, μπορώ μόνο να το προτείνω.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Καλός μετεωρολογικός σταθμός με ακριβείς τιμές

Πολύ καλός μετεωρολογικός σταθμός. Νομίζω ότι είναι πολύ καλό που μπορείτε να βαθμονομήσετε τις τιμές όπως η θερμοκρασία, η υγρασία κ.λπ. και να προσαρμόσετε τις τιμές ανάλογα. Διαφορετικά, το στήσιμο είναι πολύ εύκολο και αυτονόητο. Ίσως το μόνο μειονέκτημα είναι ότι η οθόνη δεν μπορεί να διαβαστεί από όλες τις γωνίες. Αλλά αυτό μπορεί να γίνει.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Sweden

Μετεωρολογικός σταθμός Steinberg-με-wifi-ασύρματο-13-επιλογές-μέτρησης

Δουλευει τελεια! Εύκολη σύνδεση τόσο στο σπίτι όσο και στο δίκτυο

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Ωραίος σταθμός, αλλά...

Ο σταθμός είναι πολύ καλά χτισμένος. Δυστυχώς δεν υπάρχει στύλος ή κάτι παρόμοιο για να το στερεώσετε. Οι συνημμένες οδηγίες είναι εντελώς άχρηστες καθώς δεν αναφέρουν τίποτα για τη ρύθμιση του σταθμού, τις ρυθμίσεις ή την εγγραφή στις διάφορες ιστοσελίδες στοιχημάτων με σταθμούς στο Διαδίκτυο. Με λίγη ηρεμία και χρόνο μπορείτε να ολοκληρώσετε τη ρύθμιση. Οι μετρήσεις φαίνεται να είναι αρκετά ακριβείς. Η εικονογραφική αναπαράσταση του τρέχοντος καιρού (ηλιοφάνεια, καθαρός έως συννεφιασμένος, βροχή κ.λπ.) παγώνει κάθε τόσο και μπορεί να λειτουργήσει ξανά μόνο απενεργοποιώντας τον και ενεργοποιώντας ξανά (ή φυσικά κοιτάζοντας έξω από το παράθυρο.. .). Δεν έχω βρει ακόμα τη διαφημιζόμενη ρυθμιζόμενη πρόγνωση καιρού, αλλά αυτό μπορεί επίσης να οφείλεται στην έλλειψη οδηγιών. Ο αισθητήρας εξωτερικού χώρου πρέπει να εγκατασταθεί όσο το δυνατόν πιο ελεύθερος, διαφορετικά οι μετρούμενες τιμές θα παραμορφωθούν. Το φως και ο άνεμος ιδιαίτερα είναι πολύ ευαίσθητα. Και θα πρέπει επίσης να χρησιμοποιήσετε τις βίδες ασφάλισης για την ανεμογεννήτρια και το βέλος κατεύθυνσης ανέμου, διαφορετικά θα πετάξουν μακριά. Όπως είπα: οι οδηγίες θα ήταν πολύ ωραίες!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας