Trustpilot
(3) Κριτικές

Μετεωρολογικός σταθμός WiFi - LCD 6.89" - εσωτερική μνήμη - αισθητήρας εσωτερικού χώρου

159,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10030584

|

Μοντέλο: SBS-WS-400

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Αποστολή περίπου Πέμπτη 9 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
159,00 €
159,00 €
0%
477,00 €
151,05 €
5%
795,00 €
143,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Σαφής-μεγάλη, πολύχρωμη οθόνη LCD 6,89" με φωτισμό φόντου
  • WiFi-πρόσβαση σε διαδικτυακές μετεωρολογικές υπηρεσίες όπως οι Ecowitt, WU, Weathercloud και WOW
  • Ο αισθητήρας εξωτερικού χώρου με ηλιακή ενέργεια μεγάλης διάρκειας επιτρέπει γρήγορο συγχρονισμό δεδομένων κάθε 16 δευτερόλεπτα
  • Ολοκληρωμένος-εξωτερικός μετεωρολογικός σταθμός για θερμοκρασία, υγρασία, βροχή, ταχύτητα και κατεύθυνση ανέμου, υπεριώδη ακτινοβολία και φωτεινότητα
  • Διαισθητική-σαφής διάταξη πολλών παραμέτρων, όπως η ανατολή και η δύση του ήλιου, οι φάσεις της σελήνης ή η αισθητή θερμοκρασία, και εύκολη στη χρήση.
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


5.0

Βασισμένο σε 3 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

ένας καλός μετεωρολογικός σταθμός για αρχάριους και προχωρημένους χρήστες

Ο μετεωρολογικός σταθμός Steinberg Systems SBS-WS-400 WiFi, ο οποίος πωλείται επίσης ως Froggit WH4000SE ή ELV WS890 ή Ecowitt 2320E, αποτελείται από δύο μέρη: την κονσόλα, στην οποία μπορείτε να διαβάσετε τα τρέχοντα (και επίσης ιστορικά) δεδομένα και ένα αισθητήρας -Μονάδα (Αγγλικά: διάταξη αισθητήρων) στην οποία βρίσκονται οι εξωτερικοί αισθητήρες. Αυτό μετρά την εξωτερική θερμοκρασία, την υγρασία, την κατεύθυνση του ανέμου, την ταχύτητα του ανέμου, τον ρυθμό βροχής και την ποσότητα βροχής (ανά ημέρα, μήνα, έτος, όλες τις εποχές) καθώς και τη φωταύγεια (η ακτινοβολία και ο δείκτης UV υπολογίζονται στη συνέχεια από το τελευταίο). Η κονσόλα υπολογίζει επίσης άλλα δεδομένα όπως το σημείο δρόσου και μετρά την εσωτερική θερμοκρασία, την υγρασία και την πίεση του αέρα. Η εξωτερική μονάδα λειτουργεί με ηλιακή ενέργεια και χρειάζεται μόνο μπαταρίες για εκκίνηση και σε πολύ δυσμενείς καιρικές συνθήκες (λίγος ήλιος, χαμηλές θερμοκρασίες). Έρχεται με λογισμικό υπολογιστή Windows που εμφανίζει τα τρέχοντα δεδομένα και τα αποθηκεύει σε μια βάση δεδομένων στην επιλεγμένη συχνότητα (16 δευτερόλεπτα, 1 λεπτό, 5 λεπτά κ.λπ.) και μπορεί επίσης να αξιολογηθεί γραφικά. Ανάλογα με το διάστημα αποθήκευσης, η κονσόλα μπορεί να αποθηκεύσει δεδομένα εσωτερικά μεταξύ 2 1/2 ημερών (διάστημα 1 λεπτού) και 12 1/2 ημερών (5 λεπτά) κ.λπ., έτσι ώστε ο υπολογιστής να μην χρειάζεται να κάνει κύκλο 24/7. Μπορούν να αποθηκευτούν εσωτερικά περίπου 3500 σύνολα δεδομένων πριν αντικατασταθούν τα παλαιότερα. Έχω αυτόν τον σταθμό εδώ και 2 1/2 χρόνια και λειτουργεί ομαλά. Ωστόσο, εντυπωσιάστηκα τόσο πολύ από τον σταθμό που επέκτεινα τον μετεωρολογικό μου σταθμό ακόμη περισσότερο. Τώρα προστέθηκε μια μίνι κονσόλα χωρίς οθόνη και επιπλέον αισθητήρες (πρόσθετοι αισθητήρες θερμοκρασίας για διαφορετικούς χώρους π.χ. θερμοκήπιο, ανιχνευτής κεραυνών, αισθητήρες υγρασίας εδάφους, αισθητήρες ποιότητας αέρα (PM2,5, CO2) κ.λπ.). Όλα αυτά είναι διαθέσιμα στον κόσμο Fine Offset/Ecowitt [www(dot)ecowitt(dot)com] και αυτός ο σταθμός είναι ένα εξαιρετικό, σταθερό και αξιόπιστο μοντέλο εισαγωγικού επιπέδου. Κάθε 1/2 χρόνο πρέπει να καθαρίζετε τον εξωτερικό αισθητήρα (καθαρίζετε το ηλιακό στοιχείο, ελέγχετε τη χοάνη βροχής για ξένα σώματα [φύλλα, έντομα κ.λπ.] και τα αφαιρείτε. Διαφορετικά, ο σταθμός λειτουργεί μόνος του.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Belgium

Σούπερ

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Sweden

Σούπερ καλό

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας