Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν
Steinberg Systems

Μετρητής ήχου - 35 έως 135 dB

41,99 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10030413

|

Μοντέλο: SBS-SM-135C

Χαμηλό απόθεμα

Βιαστείτε! Μόνο λίγα αντικείμενα έχουν απομείνει!

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
41,99 €
3+
5%
39,89 €
5+
10%
37,79 €
10+
15%
35,69 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Υψηλή ακρίβεια ± 1,4 dB σε εύρος από 35 έως 135 dB
  • Ευρεία περιοχή συχνοτήτων από 31,5 Hz έως 8 kHz, περιλαμβάνει συχνότητες εκτός του εύρους που ακούγονται από τον άνθρωπο
  • Μετρήσεις θερμοκρασίας μεταξύ -20 και +70 °C
  • Ευανάγνωστη οθόνη LCD με φωτισμό φόντου
  • 60 ώρες λειτουργίας με μικρομπαταρίες 3 x 1,5 V AAA
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τύπος Μπαταρίας
AAA
ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ
Μπαταρία
Τύπος οθόνης
LCD
Εύρος
35Db έως 135Db
Ακρίβεια
±2,0Db
Χρόνος μέτρησης [s]
Γρήγορο: 125Ms / Αργή: 1S
Στάθμιση συχνότητας
ΕΝΑ
Εύρος μέτρησης συχνότητας
31,5Hz - 8Khz
Κρατήστε
Ναι
MIN/MAX
Ναι
Αυτόματη απενεργοποίηση
Ναι
Αριθμός μπαταρίας
3
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
15.5 x 5.5 x 3.5 cm
Βάρος
0.1 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
19 x 8.5 x 4.5 cm
Βάρος αποστολής
0.15 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ηχομετρητής SBS-SM-150C
  • Παρμπρίζ
  • 3 μπαταρίες AAA micro R03P
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Μετρητής ήχου - 35 έως 135 dB

Ο καθένας αντιδρά διαφορετικά στο θόρυβο, ωστόσο με το ηχομετρητή μπορείτε να προσδιορίσετε ακριβώς πόσο δυνατός είναι στο γραφείο, στο εργαστήριό σας ή στο δρόμο. Το ηχόμετρο καταγράφει ήχους που προκαλούνται από τον άνθρωπο καθώς και θόρυβο που παράγεται από μηχανές.
Με εύρος μέτρησης από 35 έως 135 dB, μπορείτε να βγάλετε αξιόπιστα συμπεράσματα σχετικά με μια ποικιλία πηγών ήχου μετρώντας τες με ακρίβεια. Μπορείτε να καταγράψετε με ακρίβεια ακόμη και μεγάλες διαφορές στη στάθμη του ήχου σε ένα δυναμικό εύρος 50 dB.
Ο μετρητής στάθμης ηχητικής πίεσης ξεχωρίζει με ακρίβεια μέτρησης ± 2 dB, γεγονός που καθιστά δυνατή την ακριβή ταξινόμηση των δεδομένων που συλλέγονται, είτε πρόκειται για θόρυβο δρόμου είτε για ήχους που παράγονται από μηχανήματα.
Το ηχόμετρο αναγνωρίζει αποτελεσματικά ένα εύρος συχνοτήτων από 31,5 Hz έως 8 kHz, που σημαίνει ότι μπορεί επίσης να μετρήσει συχνότητες που δεν ακούγονται στο ανθρώπινο αυτί. Για αυτό, επιστρέφει στη στάθμιση συχνότητας Α, η οποία είναι η βέλτιστη για τη μέτρηση του θορύβου περιβάλλοντος σε ένα γραφείο, για παράδειγμα.
Οι λειτουργίες Γρήγορη και Αργή σάς δίνουν τη δυνατότητα να μετράτε καλύτερα και να περιγράφετε τη δυναμική των πηγών που έχουν εγγραφεί. Στη λειτουργία Γρήγορη, η συσκευή μετράει με ταχύτητα 125 χιλιοστών του δευτερολέπτου, καταγράφοντας έτσι τις γρήγορες αλλαγές στην ηχητική πίεση καλύτερα από ό,τι στη λειτουργία Αργή, στην οποία οι μετρήσεις γίνονται κάθε δευτερόλεπτο για να δείξουν μια πιο συνεχή στάθμη ήχου.
Εκτός από τις μετρήσεις ήχου, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε τη συσκευή για να προσδιορίσετε τη θερμοκρασία σε μια περιοχή από -20 έως +70 °C. Μπορείτε να αλλάξετε τη μονάδα θερμοκρασίας από Κελσίου σε Φαρενάιτ ανάλογα με τις ανάγκες.
Όλες αυτές οι ρυθμίσεις μπορούν εύκολα να επιλεγούν χρησιμοποιώντας μερικά μόνο κουμπιά. Τα δεδομένα που συλλέγονται εμφανίζονται στην οθόνη LCD με ακρίβεια ενός δεκαδικού ψηφίου, ώστε να μπορείτε να τα ελέγξετε αμέσως. Η οθόνη είναι εξοπλισμένη με φωτισμό φόντου για βέλτιστη ορατότητα ακόμα και σε ρυθμίσεις αμυδρό.
Ο ηχομετρητής τροφοδοτείται από τρεις μπαταρίες micro AAA 1,5 V και έχει μέγιστη διάρκεια μπαταρίας 60 ώρες. Το μικρόφωνο είναι εξοπλισμένο με παρμπρίζ για βέλτιστα αποτελέσματα, ακόμη και σε εξωτερικούς χώρους.

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Για αναφορά, ποια είναι τα επίπεδα θορύβου ορισμένων κοινών αντικειμένων;

Ρολόι: 20 dB; Γραφείο: 50 dB; Ηλεκτρική σκούπα: 75 dB; Αλυσοπρίονο: 105 dB; Χλοοκοπτικό: 80 dB; Προσγείωση αεροπλάνου: 120 dB

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας