Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Ζυγαριά μέτρησης τιμών - βαθμονομημένη - 6 kg / 2 g - 15 kg / 5 g

279,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10200030

|

Μοντέλο: TEM015D-B1

Χαμηλό απόθεμα

Βιαστείτε! Μόνο λίγα αντικείμενα έχουν απομείνει!

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
279,00 €
3+
5%
265,05 €
5+
10%
251,10 €
10+
15%
237,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Εργοστασιακά βαθμονομημένη και πιστοποιημένη ζυγαριά με υψηλή ακρίβεια: 2 g (6 kg) - 5 g (15 kg)
  • Τροφοδοσία με μπαταρία - έως 100 ώρες
  • Οθόνη οθόνη υγρού κρυστάλλου με μεγάλα, ευανάγνωστα ψηφία, ακόμη και σε συνθήκες κακού φωτισμού και σε περίεργες γωνίες
  • 250 αποθηκευτικά στοιχεία, 8 θέσεις μνήμης γρήγορης πρόσβασης για επιλεγμένα στοιχεία
  • Σύνδεση σειριακής διεπαφής για σύνδεση με υπολογιστή ή ταμειακή μηχανή
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Συχνότητα [Hz]
50
Υλικό
Πλαστικό ABS
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
άσπρο
Απεικόνιση
οθόνη υγρού κρυστάλλου
Τάση [V]
110-230
ΠΑΡΟΧΗ ΗΛΕΚΤΡΙΣΜΟΥ
Μετασχηματιστής AC + μπαταρία
Εύρος βάρους [kg]
0 - 15
Διαίρεση [g]
3000
Πρωτόκολλο
Dialog 06, Tem, Tisa, Delta
Επιφάνεια ζύγισης [mm]
230 x 300
Ακρίβεια/Ακρίβεια [kg]
0,005
Εύρος ζύγισης W2
100 γρ - 15 κιλά
Λεπτομέρειες παροχής ηλεκτρικής ενέργειας
7,8V 1,2A AC
Αποθηκεύσετε
Ναι
Μηδέν
Ναι
Αρίθμηση
Ναι
Βαθμονόμηση
Ναι
Ενσωματωμένο επίπεδο
Ναι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Ναι
Προειδοποίηση υπερφόρτωσης
Ναι
Φωτισμός φόντου
Ναι
Χρόνος λειτουργίας
100 h
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
33 x 32.5 x 16.5 cm
Βάρος
4 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
37.5 x 34 x 23 cm
Βάρος αποστολής
4.8 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Κλίμακα υπολογισμού τιμής TEM015D-B1
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Ζυγαριά Υπολογισμού Τιμής - βαθμονομημένη - 6 kg/2 g - 15 kg/5 g

Η ζυγαριά υπολογισμού τιμής TEM015D-B1 προσφέρει ιδιαίτερα ακριβή αποτελέσματα μέτρησης, με μέγιστη χωρητικότητα ζύγισης 15 kg και ακρίβεια 5 g. Τα αποτελέσματα εμφανίζονται σε οθόνη οθόνη υγρού κρυστάλλου. Η ζυγαριά είναι ιδανική για καταστήματα, φαρμακεία, καταστήματα τσαγιού, τη βιομηχανία τροφίμων, εβδομαδιαίες αγορές ή άλλους τομείς εφαρμογής όπου τα προϊόντα πρέπει να ζυγιστούν. Η ζυγαριά είναι εγκεκριμένη με CE, πιστοποίηση OIML, επίσημα βαθμονομημένη και επομένως εγκεκριμένη για εμπορική χρήση. Η επίσημη βαθμονόμηση ισχύει για δύο χρόνια μετά την πρώτη χρήση. Η σειρά προϊόντων TEM περιέχει υψηλής ποιότητας βιομηχανικά προμήθειες και ακριβείς ζυγαριές για όλους τους τομείς εφαρμογής.
Η κλίμακα τιμών πληροί τις απαιτήσεις για εμπορική χρήση, όπως επιβεβαιώνεται από το σήμα ποιότητας M. Παραδίδεται ήδη βαθμονομημένο και πιστοποιημένο. Αυτή η πρώτη πιστοποίηση ισχύει για τα δύο πρώτα χρόνια χρήσης. Ωστόσο, η βαθμονόμηση θα πρέπει να επιβεβαιωθεί από εξουσιοδοτημένο άτομο σύμφωνα με τους εθνικούς κανονισμούς. Μόνο τότε η ζυγαριά θα λάβει το αυτοκόλλητο της επίσημης βαθμονόμησης. Μετά από δύο χρόνια, η κλίμακα μπορεί να πιστοποιηθεί εκ νέου από τις αρχές πιστοποίησης. Θα λάβετε επίσης μια δήλωση συμμόρφωσης την οποία θα πρέπει να κρατήσετε με την κλίμακα. Η ζυγαριά φέρει και αυτοκόλλητο με το έτος πιστοποίησης. Αυτό διασφαλίζει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε νόμιμα τη ζυγαριά για προϊόντα που θα προσφερθούν προς πώληση.
Θέλετε γρήγορα και ακριβή αποτελέσματα ζύγισης; Η ηλεκτρονική ζυγαριά όχι μόνο δείχνει τα αποτελέσματα μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα, αλλά η 3χρωμη οθόνη οθόνη υγρού κρυστάλλου της αντιδρά επίσης αμέσως όταν την επαναφέρετε στο μηδέν. Τα αποτελέσματα ζύγισης, η τιμή μονάδας και το συνολικό κόστος μπορούν να εμφανιστούν ταυτόχρονα.
Ο φωτισμός φόντου σάς επιτρέπει να διαβάζετε όλες τις τιμές ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό. Τα μπλε ψηφία ύψους 28 mm είναι ευανάγνωστα ακόμη και σε περιττές γωνίες. Τα ακουστικά σήματα υποστηρίζουν επίσης τη λειτουργία.
Η ηλεκτρονική ζυγαριά έχει μια ποικιλία πρακτικών λειτουργιών όπως ο υπολογισμός τιμής. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε ανάμεσα σε δύο τρόπους ζύγισης. Το W1 θα πρέπει να χρησιμοποιείται για τη ζύγιση αντικειμένων από τουλάχιστον 40 g έως το μέγιστο 6 kg με ακρίβεια 2 g. Το W2 διπλασιάζει αυτές τις παραμέτρους. Ο μέγιστος αριθμός αποθηκευμένων προϊόντων είναι 250 και υπάρχουν 8 χώροι μνήμης εύκολης πρόσβασης για επιλεγμένα στοιχεία.
Το πληκτρολόγιο μεμβράνης είναι ανθεκτικό στο νερό και το λίπος. Η ζυγαριά έχει μια μπάρα ασφαλείας ενσωματωμένη στην άκρη για να προστατεύει την οθόνη του πελάτη. Χάρη στα στιβαρά πόδια από καουτσούκ, η ζυγαριά έχει πάντα ασφαλή και αντιολισθητική βάση. Μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το ύψος των ποδιών για να αντισταθμίσετε τις ανομοιόμορφες επιφάνειες και τα ελαστικά πόδια προστατεύουν την επιφάνεια εργασίας σας από γρατσουνιές.
Η κλίμακα υπολογισμού τιμής είναι εξοπλισμένη με ενσωματωμένη μπαταρία 6 V / 4,5 Ah για εγγύηση μακροχρόνιας λειτουργίας. Αυτό επιτρέπει έως και 100 ώρες χρήσης κινητού. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη ζυγαριά χωρίς κόπο ακόμα και όταν φορτίζεται. Η τρέχουσα στάθμη μπαταρίας εμφανίζεται ως γραμμές στην ένδειξη μπαταρίας. Η ζυγαριά διαθέτει λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας που εξοικονομεί μπαταρία και ηλεκτρική ενέργεια.
Η επιφάνεια ζύγισης από ανοξείδωτο χάλυβα έχει διαστάσεις 23 x 30 cm. Η κλίμακα υπολογισμού τιμής έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη συμπαγή. Η χαμηλή συνολική μάζα και το μικρό βάρος καθιστούν εύκολη την αποθήκευση και τη μεταφορά της ζυγαριάς. Το περίβλημα είναι επίσης κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό.
Η προκαθορισμένη ηλεκτρονική ζυγαριά είναι εξοπλισμένη με θύρα γενικής χρήσης RS232. Αυτή η σύνδεση σειριακής διεπαφής σάς δίνει τη δυνατότητα να συνδέσετε εύκολα τη ζυγαριά σε ταμειακή μηχανή ή υπολογιστή. Το TEM σημαίνει τεχνολογία μέτρησης υψηλής ποιότητας και αξιοπιστία. Η κλίμακα υπολογισμού τιμής TEM015D-B1 συνοδεύεται από 3 χρόνια εγγύηση.

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Τι σημαίνει να έχεις ακρίβεια 2 g για 6 κιλά;

Η μέγιστη απόκλιση κατά τη ζύγιση προϊόντων έως 6 kg ανέρχεται σε 2 g. Αυτό σημαίνει ότι η ζυγαριά ζυγίζει με ακρίβεια δύο γραμμάρια.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας