Trustpilot
(9) Κριτικές

Αυτόματη τροφοδοσία κοτόπουλου - 12 κιλά - ποδαράκι 980 γρ

119,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10280039

|

Μοντέλο: WI-CF-120

Χαμηλό απόθεμα

Βιαστείτε! Μόνο λίγα αντικείμενα έχουν απομείνει!

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 9 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
119,00 €
119,00 €
0%
357,00 €
113,05 €
5%
595,00 €
107,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Πρακτικό—η αυτόματη τροφοδοσία ανοίγει από το βάρος του κοτόπουλου σε μια σανίδα
  • Ανθεκτικό — ανθεκτικό στις καιρικές συνθήκες και στιβαρό περίβλημα από ανάγλυφο αλουμίνιο
  • Ασφαλές — ανάγλυφο αλουμινένιο ποδαράκι που εμποδίζει τα κοτόπουλα να γλιστρήσουν
  • Ευρύχωρο—μεγάλη χωρητικότητα 12 κιλών παρέχει φαγητό για μεγάλο χρονικό διάστημα
  • Υγιεινή—η τροφή παραμένει σφραγισμένη και διανέμεται μόνο όπως χρειάζεται, ο τροφοδότης αποτρέπει τη διασπορά της τροφής
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.1

Βασισμένο σε 9 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Πολύ καλή επένδυση

Τα Orpis and Green Layers μας χρειάστηκαν μόνο 3 μέρες γιατί το μεγάλο στόμα θα μπορούσε να τα είχε φάει... και επειδή απλά δεν είχα εγκαταστήσει αυτό το περίεργο γκρι βύσμα στην αρχή επειδή οι οδηγίες για το βίδωμα είχαν πραγματικά πολύ κακή ανάλυση Από το φωτογραφίες, δεν ήξερα καν που ανήκε αυτό το πράγμα και σε τι έπρεπε να χρησιμοποιηθεί το εξάρτημα...αλλά αυτό ήταν ακριβώς η μεγάλη βοήθεια ώστε το πτερύγιο να μην κλείνει ξανά τόσο γρήγορα και με τρακάρισμα. Τώρα το καπάκι χαμηλώνει αργά και αθόρυβα, οπότε δεν είναι πλέον απειλητικό και τα μικρά ζωάκια ποζάρουν μεταξύ τους πόσο υπέροχα είναι όταν μπορούν να ανοίξουν αυτό το αρχικά απειλητικό κουτί για να φάνε. Πολύ όμορφα φτιαγμένο και το ακριβό, καλό φαγητό προστατεύεται από ποντίκια και αρουραίους όπως θέλαμε.Απλά υπέροχο, αξίζει τα λεφτά του! Ειδικά με το μεγάλο Orpington, ήταν σημαντικό για εμάς να βρούμε κάτι που να προσφέρει άφθονο χώρο για το κεφάλι όταν τρώμε. Τα κοκόρια έχουν τόσο μεγάλες χτένες που διαφορετικά θα τραυματίζονταν όταν τρώνε από τις μεγαλύτερες κρεμαστές ταΐστρες όταν έπρεπε να σφίξουν το κεφάλι τους μέσα για να φτάσουν στο φαγητό. Όλοι είναι χαρούμενοι τώρα, πραγματικά υπέροχο!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Amazon France

Το προϊόν μου φαίνεται καλό, ωστόσο δεν είναι νέο πακέτο που παρέλαβα

Η συσκευασία που παραλήφθηκε δεν είχε τις οδηγίες συναρμολόγησης, θα προτιμούσα να ελεγχθεί σωστά η συσκευασία, έλειπαν σελίδες στις οδηγίες, ασφαλώς κρατημένες από το άτομο που είχε προσπαθήσει να το συναρμολογήσει πριν από εμένα. Ειλικρινά, δεν είναι πολύ σωστό, οι υπόλοιπες οδηγίες, δηλαδή οι οδηγίες ασφαλείας, ήταν ακόμη και λεκέδες. , έπρεπε να βρω τις σελίδες που λείπουν στο διαδίκτυο και να κάνω στιγμιότυπα οθόνης, τότε η επεξεργασία είναι λίγο ακατάστατη και το σχέδιο δεν είναι αρκετά ακριβές και πολύ μικρό. οι εξηγήσεις φαίνονται ξεκάθαρες, αλλά στην πραγματικότητα λείπουν σημαντικές εξηγήσεις και έτσι πρέπει να μαντέψουμε τι κάναμε με μερικά από τα παξιμάδια, επιπλέον έπρεπε να προσθέσω 4 μικρά παξιμάδια στη βίδα που τοποθετήθηκε για να στερεώσω τη μεγάλη ράβδο στο πόδι της αγοράς Διαφορετικά, μόλις συναρμολογηθεί, ο τροφοδότης φαίνεται καλός και αρκετά συμπαγής. Δείξαμε μερικές κότες και τελικά ήταν οι λευκές που κατέληξαν να καταλάβουν και να δείξουν τις άλλες.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 11 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Αυτόματος τροφοδότης για κοτόπουλα

Είναι μια εξαιρετική συσκευή, τα κοτόπουλα ανακαλύπτουν αμέσως πώς λειτουργεί.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Πολύ καλοφτιαγμένο, αλλά... Όχι άλλα αλλά! 👍

Δεν ήταν δυνατή η φόρτωση των μέσων.\n \n \n \n \n \n \n \n\n\n\n\n\n\n\n\n \n \n Είμαστε ευχάριστα έκπληκτοι με το πόσο καλό Το δοχείο ζωοτροφών υποβάλλεται σε επεξεργασία. Όλα έχουν ξεκαθαριστεί τέλεια, οπότε δεν υπάρχουν αιχμηρά σημεία. Αυτό κάνει χαρούμενους ανθρώπους και κοτόπουλα! 🙂Ωστόσο, υπάρχει πολύ παιχνίδι στις ενώσεις των ράβδων (δείτε φωτογραφίες), κάτι που μας εκπλήσσει γιατί τα υπόλοιπα είναι πραγματικά επεξεργασμένα με ακρίβεια.Αλλά καλά, γι' αυτό αφαιρούμε ένα αστέρι. Το πτερύγιο κάνει επίσης πολύ θόρυβο όταν ανοίγει, νομίζω ότι μπορείτε να το ακούσετε αρκετά καλά στο συνημμένο βίντεο. Εάν κατά τη χρήση αποδειχθεί ότι κανένα από τα δύο δεν έχει κανένα αποτέλεσμα και ότι δεν ενοχλεί τα κοτόπουλα, το πέμπτο αστέρι θα επιστραφεί. Έχει σχεδιαστεί για να είναι ανθεκτικό στους αρουραίους και αυτό είναι.Συνολικά, οι προσδοκίες μας ικανοποιήθηκαν και σε ορισμένες περιπτώσεις ξεπεράστηκαν. Μια σύσταση αγοράς για εμάς. Θα ενημερώσουμε την κριτική μετά από μερικούς μήνες χρήσης. Ενημέρωση Μάιος 2021: Σήμερα τα κοτόπουλα έχουν επιτέλους μετακομίσει και οι πρώτες προσεγγίσεις φαίνονται αρκετά καλές. Εάν τα πράγματα συνεχίσουν να πάνε καλά, τότε έχουμε κάνει τα πάντα σωστά και είμαστε στην ευχάριστη θέση να δώσουμε πίσω το πέμπτο αστέρι. Ενημέρωση Ιουνίου 2021: Τα κοτόπουλα δέχονται τώρα πολύ καλά το δοχείο ζωοτροφών. Δείτε βίντεο. Το πέμπτο αστέρι λοιπόν επέστρεψε. Είμαστε εξαιρετικά ικανοποιημένοι με αυτό και θα χαρούμε να το προτείνουμε σε άλλους. Ενημέρωση Απρίλιος 2022: Δυστυχώς, τώρα υπάρχουν προβλήματα με τον ήπιο μηχανισμό κλεισίματος. Η θηλή δεν βγαίνει πια εντελώς έξω από τη θήκη, δείτε την τελευταία φωτογραφία.Η επαφή με τον πωλητή ήταν πολύ καλή και φιλική. Θα μας σταλεί ανταλλακτικό, αλλά δυστυχώς θα χρειαστούν μερικές εβδομάδες. Μέχρι τότε, το καπάκι κλείνει χωρίς φρένο. Θα αφήσουμε την βαθμολογία στα 5 αστέρια προς το παρόν γιατί γενικά είμαστε πολύ ικανοποιημένοι με το δοχείο φαγητού. Αν παρουσιαστεί το ίδιο σφάλμα και με τον νέο μηχανισμό κλειδώματος, τότε δεν φαίνεται να αποτελεί εξαίρεση και θα υποβαθμίσουμε ανάλογα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Υπέροχο κομμάτι, αλλά τα κοτόπουλα μου δεν το καταλαβαίνουν

Συνιστάται ιδιαίτερα για έξυπνα κοτόπουλα. Καλοφτιαγμένο και λειτουργικό. Δυστυχώς και μετά από αρκετούς μήνες και τα τρία κοτόπουλα μου δεν κατάλαβαν ότι πρέπει να τα πατήσεις και να τρως μόνο όταν έχει πέτρα στο πιάτο. Αλλά ο κατασκευαστής δεν μπορεί να το βοηθήσει. :ΡΕ

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Italy

ταΐστρα κοτόπουλου

Δεν μου έλυσε το πρόβλημα

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Υπέροχο μηχάνημα, η κατασκευή θέλει βελτίωση!

Αυτή είναι η δεύτερη μηχανή μας! Εφόσον με το πρώτο είμαστε πολύ ικανοποιημένοι εδώ και 2 χρόνια, εκτός από το αμορτισέρ κλεισίματος ήταν ξεκάθαρο ότι το επόμενο θα ήταν το ίδιο μοντέλο!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Ιδέα προϊόντος εξαιρετική...με ελαττώματα

Παραγγείλαμε ένα κουτί ως δείγμα, και προς έκπληξή μας, τα κοτόπουλα μας το πήραν πολύ καλά και το κατάλαβαν πολύ γρήγορα. Δυστυχώς, παρατηρήσαμε ότι υπήρχε ένα μικρό κενό περίπου 1,0-0,5 mm στο κουτί και στις δύο πλευρές.Όταν ρωτήσαμε το κέντρο πελατών, μας είπαν ότι το συναρμολογήσαμε λάθος. Οπότε το αποσυναρμολόγησα εντελώς ξανά, αλλά το πρόβλημα παρέμενε. Αλλά επειδή δούλεψε τόσο καλά, παραγγείλαμε άλλα 3 κομμάτια, δηλαδή 4 συνολικά. Υπάρχουν και τα κενά. Επικοινωνήσαμε ξανά με την εξυπηρέτηση πελατών και δηλώσαμε ότι δεν μπορούσαμε να συναρμολογήσουμε σωστά το προϊόν. Πήραμε λοιπόν κάποιον άλλο να το δει ξανά. Δυστυχώς το χάσμα δεν έχει εξαφανιστεί. Καμία απάντηση από το κέντρο πελατών. Δυστυχώς, το αλεύρι για την ωοτοκία γλιστράει μέσα από τα κενά, με αποτέλεσμα να γίνει τεράστιο χάος. Είναι κρίμα, περίμενα περισσότερα για τα λεφτά.

Απάντηση από

Γεια σας, λυπάμαι που αντιμετωπίζετε προβλήματα με το προϊόν. Επικοινωνήσαμε μαζί σας μέσω email για να επιλύσουμε το πρόβλημα. Απαντήστε οπωσδήποτε για να δούμε αν υπάρχει λύση σε αυτό.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας