Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν
Wiesenfield

Bee Smoker - ανοξείδωτο ατσάλι / δέρμα αγελάδας - με θερμική ασπίδα - μεγάλο

30,99 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10280026

|

Μοντέλο: WIBS-001

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
30,99 €
3+
5%
29,44 €
5+
10%
27,89 €
10+
15%
26,34 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Υψηλής ποιότητας — κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και δέρμα αγελάδας
  • Ασφαλές—χάρη στη θερμική ασπίδα
  • Πρακτικό—ένα άγκιστρο προστατεύει τις επιφάνειες από ζημιές και απλοποιεί την αποθήκευση
  • Ανθεκτικό — χάρη στα στιβαρά υλικά και την καθαρή κατασκευή
  • Επαγγελματικό—ιδανικό για επαγγελματίες, αρχάριους ή χόμπι μελισσοκόμους
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
20 x 12 x 28 cm
Βάρος
0.65 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
20 x 13 x 29 cm
Βάρος αποστολής
0.75 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Καπνιστής μελισσών WIBS-001

Περιγραφή προϊόντος

Ο επαγγελματίας καπνιστής μελισσών

Ο καπνιστής για τις μέλισσες είναι μέρος του βασικού εξοπλισμού κάθε μελισσοκόμου. Ο καπνός που δημιουργεί είναι μια προειδοποίηση πυρκαγιάς για τις μέλισσες και πυροδοτεί ένα αρχαίο αντανακλαστικό: Τα έντομα αποσύρονται στις κηρήθρες και καταναλώνουν όσο το δυνατόν περισσότερο μέλι για να προετοιμαστούν για μια απόδραση από την κυψέλη και την αναζήτηση νέου σπιτιού. Καθώς δεν υπάρχει φωτιά, οι μέλισσες χαλαρώνουν με γεμάτο στομάχι και περιμένουν να δουν. Ο μελισσοκόμος μπορεί να εκμεταλλευτεί αυτή τη χαλαρή κατάσταση για να εκτελέσει εργασίες ή να επιθεωρήσει την κυψέλη. Ο καπνιστής μελισσών από το Wiesenfield εκτελεί αυτή την απλή εργασία με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τον καπνιστή μέλισσας

Ο καπνιστής κυψέλης αποτελείται από έναν συνδυασμό από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα και φυσούνα από δέρμα αγελάδας, καθιστώντας το στιβαρό και μακράς διαρκείας. Η θερμική ασπίδα το καθιστά επίσης εξαιρετικά ασφαλές στη χρήση και κατάλληλο για αρχάριους ή χόμπι μελισσοκόμους. Ο καπνιστής κυψέλης διαθέτει επίσης πρακτικό γάντζο για εύκολη αποθήκευση και για αποφυγή καύσης επιφανειών.
Ο καπνιστής μελισσών μπορεί να χρησιμοποιηθεί με κουκουνάρια, φλοιό ξύλου ή τσιπς, με βότανα ή με προκατασκευασμένα σφαιρίδια. Το μόνο που είναι σημαντικό για την επιλογή είναι ότι το υλικό δεν είναι επιβλαβές για την υγεία και καπνίζει αξιόπιστα. Ο μελισσοκόμος μπορεί είτε να περικυκλώσει την κυψέλη μαζί με τον καπνιστή είτε να χρησιμοποιήσει τον άνεμο για να μεταφέρει τον καπνό στην κυψέλη. Ο καπνιστής της μέλισσας πρέπει να τροφοδοτείται ομοιόμορφα με οξυγόνο μέσω της φυσούνας χωρίς να παράγει πολύ καπνό, καθώς αυτό μπορεί να έχει το αντίθετο αποτέλεσμα και να κάνει τις μέλισσες ανήσυχες. Περιμένετε 5 έως 10 λεπτά μέχρι να δράσει ο καπνός και να ξεκινήσει η εργασία.

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Τι υλικά μπορώ να χρησιμοποιήσω για να δημιουργήσω καπνό με τον καπνιστή μελισσών;

Υπάρχει μια ποικιλία από κατάλληλα υλικά που μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε συνδυασμό το ένα με το άλλο. Το μόνο που είναι σημαντικό για την επιλογή είναι ότι το υλικό δεν είναι επιβλαβές για την υγεία και καπνίζει αξιόπιστα. Παραδείγματα κατάλληλων υλικών περιλαμβάνουν κουκουνάρια, φλοιό ξύλου ή τσιπς και αποξηραμένα βότανα όπως αλμυρά, βασιλικός, μαντζουράνα, θυμάρι, ρίγανη, φασκόμηλο ή μελίσσα. Τα αποξηραμένα άνθη από τριαντάφυλλα, γεράνια, λεβάντα, χαμομήλι ή γαρύφαλλο είναι επίσης εξαιρετικά. Όσοι δεν θέλουν να κάνουν τον κόπο να φτιάξουν το δικό τους καπνιστικό υλικό μπορούν να βρουν σε εξειδικευμένα καταστήματα τον λεγόμενο μελισσοκόμο ή καπνό μελισσών.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας