Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν
Wiesenfield

Τροφοδότης πουλιών με κάμερα - HD - 4 MP - ηλιακός

139,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10280536

|

Μοντέλο: WIE-BF-02

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
139,00 €
3+
5%
132,05 €
5+
10%
125,10 €
10+
15%
118,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Έξυπνη - η ταΐστρα πουλιών με κάμερα, ανιχνευτή κίνησης και ηλιακή ενέργεια προσελκύει τα πουλιά, ώστε να μπορείτε να τα παρατηρείτε πιο στενά από ποτέ.
  • Ευκρινής - η κάμερα που είναι ενσωματωμένη στην ταΐστρα πουλιών αποδίδει εικόνες 4 MP σε ποιότητα HD, ώστε να απολαμβάνετε κάθε λεπτομέρεια.
  • Συνδεδεμένοι - με τη σύνδεση Wi-Fi 2,4 GHz, μπορείτε να παρακολουθείτε τα ζωηρά καμώματα των πουλιών απευθείας στο smartphone σας.
  • Γρήγορη απόκριση - ο αισθητήρας κίνησης με γωνία 120° ανιχνεύει αμέσως όλα τα πουλιά που πλησιάζουν και ξεκινά την καταγραφή ή τη ζωντανή ροή.
  • Μεγάλης διάρκειας - η ενσωματωμένη μπαταρία ιόντων λιθίου τροφοδοτείται μέσω ηλιακής κυψέλης και εγγυάται χρόνο λειτουργίας έως και 2400 ώρες
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Πλαστικό ABS
Τύπος Μπαταρίας
Li-ion 3.7 V 5200 mAh
Χρώμα
άσπρο
Υγρασία [%]
10 - 95
Μέγεθος αισθητήρα [ίντσα]
1/3
Τύπος φακού
120° (ευρεία γωνία)
Εύρος θερμοκρασίας [°C]
-20 ~ 55
Ανάλυση βίντεο
4 MP (2560 x 1440)
Διαστάσεις ηλιακού πάνελ [mm]
17 x 12
Wifi
Ναι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
37 x 27 x 30.5 cm
Βάρος
1.39 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
31 x 26 x 27 cm
Βάρος αποστολής
2.1 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Τροφοδότης πουλιών με κάμερα WIE-BF-02:
  • Ηλιακό κύτταρο
  • Υλικά συναρμολόγησης

Περιγραφή προϊόντος

Τα πουλιά του κήπου στο επίκεντρο με την ταΐστρα πουλιών με κάμερα

Σας αρέσει να παρατηρείτε πουλιά; Στη συνέχεια, προσκαλέστε τα να ζωντανέψουν τον κήπο σας με τροφή για πουλιά! Η ταΐστρα πουλιών από την Wiesenfield διαθέτει μια κάμερα που σας επιτρέπει να παρατηρείτε όλη τη φασαρία στην ταΐστρα των πουλιών. Είναι εξοπλισμένο με τεχνολογία αιχμής και συνδυάζει την κάμερα με έναν προσεκτικό ανιχνευτή κίνησης, μια ισχυρή ηλιακή κυψέλη και μια σταθερή σύνδεση Wi-Fi με το smartphone σας. Το αποτέλεσμα είναι ευκρινείς εικόνες από σπίνοι, βυζιά και κοκκινολαίμηδες.

Γνωρίστε καλύτερα τα πουλιά σας με την κάμερα τροφοδοσίας πουλιών Wiesenfield

Η ταΐστρα πουλιών είναι εξοπλισμένη με έναν τροφοδότη που χωράει έως και 2,5 λίτρα σπόρους και τους διανέμει ομοιόμορφα σε ένα πιάτο τροφοδοσίας. Ρυθμίστε την κάμερα στο διανομέα ώστε να αναγνωρίζει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τόσο τα μεγάλα όσο και τα μικρά πτηνά. Μπορείτε να προβάλλετε τις εικόνες με ανάλυση 4 MP σε ποιότητα βίντεο HD μέσω του smartphone σας. Μπορείτε να βρείτε τη σωστή εφαρμογή στο App Store ή στο Google Play. Σας πιέζει ο χρόνος, αλλά δεν θέλετε να χάσετε τη φρενίτιδα του φαγητού; Απλά καταγράψτε τις εικόνες σε μια κάρτα TF και προβάλλετε τις εύκολα αργότερα. Η φωτογραφική μηχανή και το smartphone συνδέονται μέσω σύνδεσης Wi-Fi 2,4 GHz. Η σύνδεση ήχου 2 κατευθύνσεων με ακύρωση θορύβου εξασφαλίζει ισορροπημένο ήχο.

Για να βεβαιωθείτε ότι δεν θα χάσετε τίποτα, η κάμερα είναι εξοπλισμένη με ανιχνευτή κίνησης που αντιδρά στα πουλιά υπό γωνία 120°. Το σούρουπο ή τη νύχτα, η κάμερα χρησιμοποιεί 6 υπέρυθρες λυχνίες LED για να φωτίζει τα πουλιά χωρίς να τα ενοχλεί. Κατά τη διάρκεια της ημέρας, ένας ηλιακός συλλέκτης τροφοδοτεί με ενέργεια την μπαταρία ιόντων λιθίου, η οποία εντυπωσιάζει με χρόνο λειτουργίας έως και 2400 ώρες. Προσαρμόστε την ταΐστρα σε ένα δέντρο ή έναν τοίχο και μην χάσετε ποτέ ξανά ένα πουλί στο σταθμό ταΐσματός σας!

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας