Trustpilot
Σε έκπτωση
(1) αναθεώρηση
Royal Catering

Μηχανή κεμπάπ - 6000 W - 400 V

929,00 € 998,17 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10010228

|

Μοντέλο: RCEK-380

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
929,00 €
3+
5%
882,55 €
5+
10%
836,10 €
10+
15%
789,65 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • για υψηλής ποιότητας Gyros kebab, shawarma, tacos al pastor κ.λπ.
  • κατάλληλο για τη θέρμανση, το μαγείρεμα και το ψήσιμο στη σχάρα κοτόπουλου, αρνιού, μοσχαριού, γαλοπούλας, λαχανικών κ.λπ.
  • 6 θερμαντικά στοιχεία σε 3 επίπεδα με ξεχωριστές μονάδες θέρμανσης και ψύξης
  • ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας μέσω της περιστροφής της Ψησταριάς
  • μέγιστο μήκος της σούβλας σχάρας: 730 mm
  • ισχύς 6.000 W / εξοικονόμηση ενέργειας πυρίμαχη επιφάνεια κεραμικών πλακιδίων
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Πυρίμαχη πέτρα
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
400
Ισχύς [W]
6000
Μέγιστη ισχύς [W]
6000
Απόσταση μεταξύ σούβλας και ράβδου θέρμανσης [mm]
120 - 230
Μέγιστη. Ύψος κρέατος
700 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
68 x 61 x 100.5 cm
Βάρος
30.3 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
73.5 x 68 x 115 cm
Βάρος αποστολής
76 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Μηχανή για σουβλάκια RCEK-380
  • Καθαριστήρες
  • Φτυάρι χειρός
  • Παράδοση ΧΩΡΙΣ φις δικτύου.

Περιγραφή προϊόντος

Μηχανή κεμπάπ - 6000 W - 400 V

Είτε πρόκειται για κοτόπουλο, αρνί, γαλοπούλα ή μοσχάρι - με τη μηχανή κεμπάπ RCEK 380 της Royal Catering ετοιμάζονται ζουμερά, σαουάρμα, κεμπάπ, τάκος al pastor και πολλά άλλα. Η μηχανή κεμπάπ είναι ιδανική για επαγγελματική χρήση σε σνακ μπαρ, εστιατόρια, μπιστρό αλλά και για χρήση στο σπίτι. Η σούβλα μήκους 730 mm περιστρέφει το φαγητό κατά 360° και μαγειρεύεται ομοιόμορφα από όλες τις πλευρές. Χάρη στην ανοιχτή δομή, μπορείτε να κόψετε το κρέας απευθείας από τη σούβλα με σουβλάκια και να το σερβίρετε άμεσα.
Αυτή η συσκευή θερμαίνεται από έξι ηλεκτρικά θερμαντικά στοιχεία σε τρία διαφορετικά επίπεδα, τα οποία συνδυάζονται με την ανακλαστική επιφάνεια του κεραμικού μπλοκ. Επίσης, μπορεί να ρυθμιστεί η απόσταση μεταξύ των θερμαντικών στοιχείων και της κεραμικής επιφάνειας. Το πυρίμαχο κεραμικό είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτικό, επειδή η θερμότητα της σχάρας αντανακλάται και με αυτόν τον τρόπο, γεγονός που οδηγεί σε χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας. Η σχάρα στο πίσω τοίχωμα της μηχανής κεμπάπ προστατεύει τα θερμαντικά στοιχεία από ακαθαρσίες, οι οποίες μπορεί να προκύψουν κατά τη διαδικασία μαγειρέματος.
Το ερμάριο της μηχανής κεμπάπ είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό και εύκολο στο καθάρισμα ανοξείδωτο ατσάλι. Η σούβλα περιστρέφεται κατά 360° και εξασφαλίζει έτσι ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας, η οποία οδηγεί σε βέλτιστο μαύρισμα των τροφίμων. Χάρη στην κατακόρυφη θέση της ψησταριάς, το περιττό λίπος μπορεί να στάζει στην αποχέτευση και συλλέγεται σε έναν αφαιρούμενο δίσκο συλλογής, ο οποίος μπορεί εύκολα να αδειάσει και να καθαριστεί μετά τη χρήση.
Η ηλεκτρική μηχανή κεμπάπ λειτουργεί με έναν κινητήρα υψηλής απόδοσης 6.000 W, ο οποίος βρίσκεται στο κάτω μέρος του περιβλήματος της συσκευής. Για τη λειτουργία του, δεδομένου ότι λειτουργεί αποκλειστικά με ηλεκτρικό ρεύμα, δεν χρειάζεται σύνδεση φυσικού αερίου. Η θερμοκρασία των τριών στοιχείων ψησίματος ελέγχεται με ένα κουμπί και μπορεί να ρυθμιστεί ξεχωριστά. Τέσσερα αντιολισθητικά πόδια στο κάτω μέρος εξασφαλίζουν ότι η σχάρα είναι σταθερή και ασφαλής στην επιφάνεια εργασίας σας.  
Η μηχανή κεμπάπ RCEK 380 της Royal Catering συνοδεύεται από μια πρόσθετη σούβλα με πλάκες σούβλας, καθώς και από ένα φτυάρι από ανοξείδωτο ατσάλι με το οποίο το κρέας μπορεί εύκολα να μεριδοποιηθεί. Μόλις παραλάβετε τη μηχανή κεμπάπ, μπορείτε να ξεκινήσετε το ψήσιμο νόστιμων πιάτων κρέατος.

Βαθμολογίες & κριτικές


4.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 5 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon France

Μηχανή ένα κεμπάπ

Αγόρασα αυτό το μηχάνημα για να ζεστάνω τη σούβλα μου κεμπάπ,είναι καλή μηχανή,εύχρηστη και καθαρή.Ζεσταίνεται πολύ γρήγορα...όμως εκπλήσσομαι που δεν βλέπω το κόκκινο στις αντιστάσεις....ακόμα και όσο δυνατόν...

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας