Για να προθερμάνετε τη χειροκίνητη πρέσα λαδιού (περίπου. 7 λεπτά) και διατηρήστε το ζεστό κατά τη διάρκεια της λειτουργίας (περίπου. 50 - 70 °C), χρησιμοποιήστε την παρεχόμενη φιάλη καυσίμου. Γεμίστε τη φιάλη κατά 80 % με υγρό καύσιμο και χρησιμοποιήστε ένα φυτίλι μήκους 15 cm. Εισάγετε το φυτίλι μέσα από την οπή του καπακιού, αφήνοντας περίπου 5 mm να προεξέχουν από το καπάκι και το υπόλοιπο μέσα στη φιάλη. Μόλις το χειροκίνητο ελαιοτριβείο φτάσει στην απαιτούμενη θερμοκρασία, αδειάστε σταδιακά το προϊόν σας στο χωνί των 105 mm και χρησιμοποιήστε τον εργονομικό μοχλό για να εξαγάγετε το λάδι, το οποίο συλλέγετε στο παρεχόμενο μπουκάλι.
Η εύκολη στερέωση στο τραπέζι όχι μόνο εξασφαλίζει σταθερότητα κατά τη διάρκεια της διαδικασίας συμπίεσης, αλλά και εξοικονομεί χώρο στην κουζίνα σας. Κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα, αυτό το χειροκίνητο ελαιοτριβείο πληροί επίσης τα γαστρονομικά πρότυπα, τα οποία δεν αντιπροσωπεύουν μόνο την υψηλή ποιότητα κατασκευής, αλλά και την υγιεινή και τη στιβαρότητα. Η χρήση ανοξείδωτου χάλυβα καθιστά επίσης τον καθαρισμό εύκολο και σχολαστικό. Τα αφαιρούμενα μέρη διευκολύνουν τον υγιεινό καθαρισμό της πρέσας λαδιού και την προετοιμασία της για την επόμενη χρήση.