Trustpilot
(5) Κριτικές
ulsonix

Καθαριστικό υπερήχων - 2 λίτρα - Memory Quick

119,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10050008

|

Μοντέλο: PROCLEAN 2.0

Χαμηλό απόθεμα

Βιαστείτε! Μόνο λίγα αντικείμενα έχουν απομείνει!

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
119,00 €
3+
5%
113,05 €
5+
10%
107,10 €
10+
15%
101,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Γρήγορη λειτουργία πρακτικής μνήμης
  • Επιμελής καθαρισμός από τον μετατροπέα υπερήχων με 60 W και 40 kHz
  • Ψηφιακή οθόνη για ώρα και θερμοκρασία
  • Υγιεινή χάρη στον εύκολο καθαρισμό του ανοξείδωτου χάλυβα
  • Ευέλικτο - για εργαστήρια, εργαστήρια ή στο σπίτι
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Απεικόνιση
LED
Τάση [V]
230
Σειρά
Γρήγορη μνήμη
Ισχύς θέρμανσης [W]
60
Χρονικό εύρος [h]
1
Εσωτερική διάσταση του δοχείου [cm]
13,8 X 15 X 10
Μετρών την ώραν
Ναι
Κάλυμμα
Ναι
Καλάθι
Ναι
Βρύση αποστράγγισης
Όχι
Χειρολαβές μεταφοράς
Όχι
Λειτουργία παλμού
Όχι
Λειτουργία σάρωσης
Όχι
Συνεχής δουλειά
Όχι
Λειτουργία μνήμης
Ναι
Λειτουργία θέρμανσης
Ναι
Λειτουργία απαέρωσης
Όχι
Πίνακας ελέγχου: πόμολα
Όχι
Λειτουργία εκκίνησης/διακοπής
Ναι
Λειτουργία έναρξης/παύσης
Ναι
Πίνακας ελέγχου: κουμπιά
Ναι
Ρύθμιση ισχύος υπερήχων
Όχι
Αριθμός βυθομετρητών
1
Χωρητικότητα
2 l
Συχνότητα υπερήχων
40 kHz
Ισχύς υπερήχων
60 W
Μέγιστη. θερμοκρασία θέρμανσης
80 °C
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
16.7 x 17.7 x 23.5 cm
Βάρος
2.35 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
25 x 26 x 31 cm
Βάρος αποστολής
3 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Καθαριστικό με υπερήχους PROCLEAN 2.0
  • Καλάθι
  • Καπάκι
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Καθαριστικό υπερήχων - 2 λίτρα - Memory Quick

Οποιοδήποτε μέρος όπου τα εξαιρετικά ευαίσθητα όργανα, τα εργαλεία φίλιγραν ή τα μηχανικά ή ηλεκτρονικά μέρη πρέπει να καθαριστούν σχολαστικά από τη βρωμιά, το Ultrasonic Cleaner PROCLEAN 2.0 της Ulsonix είναι απαραίτητο. Είτε σε ιατρεία, εργαστήρια καθώς και σε στούντιο τατουάζ, για κοσμηματοπώλες, ωρολογοποιούς και οπτικούς είτε στο σπίτι σας, καθαρίζει αξιόπιστα κοσμήματα, πολύτιμους λίθους, νομίσματα, μαχαιροπίρουνα, γυαλιά ηλίου και γυαλιά.
Το καθαριστικό υπερήχων διαθέτει γεννήτρια ήχου και επιτυγχάνει ισχύ υπερήχων 60 watt. Αυτό εξασφαλίζει ομοιόμορφη, ισχυρή κατανομή του υπερήχου με εξαιρετικά αποτελέσματα καθαρισμού. Η ισχύς θέρμανσης είναι ισχυρή 60 Watt. Το δοχείο καθαρισμού με υπερήχους έχει χωρητικότητα 2 λίτρων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε είτε νερό είτε υγρό καθαρισμού.
Η λειτουργία "Memory Quick Function" απλοποιεί τη λειτουργία του καθαριστικού υπερήχων, καθώς μπορείτε να διακόψετε τη διαδικασία καθαρισμού ανά πάσα στιγμή ή να χρησιμοποιήσετε προκαθορισμένους χρόνους. Σε περίπτωση διακοπής, μπορείτε να ελέγξετε τη διαδικασία καθαρισμού ή να αντικαταστήσετε τα καθαρισμένα εξαρτήματα. Ο καθαρισμός στη συνέχεια απλά συνεχίζεται. Μετά την ολοκλήρωση μιας διαδικασίας καθαρισμού, το πλήκτρο Memory Quick μπορεί να ανακαλέσει και να ξεκινήσει την τελευταία ρύθμιση χρόνου. Δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε ξανά την ώρα.
Με τον καθαρό ψηφιακό πίνακα ελέγχου, ο χρόνος καθαρισμού μεταξύ 0 και 60 λεπτών μπορεί να ρυθμιστεί απρόσκοπτα. Η θερμαντική ισχύς αυτού του καθαριστικού υπερήχων μπορεί να ρυθμιστεί από 0 έως 80 ° C για τον ακριβή συντονισμό της διαδικασίας καθαρισμού.
Ο καθαρισμός με υπερήχους είναι τόσο απαλός που ακόμη και οι ευαίσθητες επιφάνειες δεν καταστρέφονται. Καθαρίζει επιμελώς με υπέρηχο χωρίς τριβή συν νερό ή υγρό καθαρισμού και αφαιρεί αποτελεσματικά ακόμη και τους πιο μικρούς ρύπους. Τα νέα σωματίδια βρωμιάς εμποδίζονται να κολλήσουν στο αντικείμενο κατά τη διαδικασία καθαρισμού.
Τα αντικείμενα καθαρίζονται ακόμη και από τους πιο μικρούς ρύπους. Το καθαριστικό υπερήχων τροφοδοτείται από 60 Watt και συχνότητα υπερήχων 40 kHz. Καθαρίζει επίσης δυσπρόσιτα μέρη. Ακόμη και ρύπανση που δεν καταγράφει το ανθρώπινο μάτι αφαιρούνται.
Το καθαριστικό υπερήχων PROCLEAN 2.0 αποτελείται από ένα δοχείο 2 λίτρων, ένα καλάθι και ένα καπάκι από ανοξείδωτο χάλυβα. Το υψηλής ποιότητας υλικό σημαίνει ότι η συσκευή είναι ιδιαίτερα ανθεκτική και καθαρίζεται εύκολα. Η συσκευή είναι μια μακροχρόνια επένδυση που είναι πάντα υγιεινή και μη επικίνδυνη για τον χρήστη.
Το συμπαγές καθαριστικό υπερήχων έχει σχεδιαστεί εργονομικά για να το κάνει πιο πρακτικό για καθημερινή χρήση. Το καπάκι εμποδίζει την εξάτμιση του υγρού καθαρισμού. Τα λαστιχένια πόμολα μειώνουν τους κραδασμούς και αυξάνουν τη σταθερότητα της συσκευής.

Βαθμολογίες & κριτικές


4.6

Βασισμένο σε 5 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 4 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

καθαρισμός με υπερήχους

Μέχρι στιγμής λειτουργεί χωρίς προβλήματα, είναι πιο αθόρυβο από τον προκάτοχό του και οι ρυθμίσεις του είναι αξιόπιστες.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Ulsonix Pro-clean 2.0

Καθάρισα καρμπυρατέρ για αλυσοπρίονο Stihl, η συσκευή είναι υπέροχη!!! Αλλά δυστυχώς η προδιαγραφή των 2 λίτρων δεν είναι σωστή έως ότου η σήμανση είναι μόνο 1 λίτρο σύμφωνα με τις πληροφορίες που λέει Ulsonix Pro-clean 2.0 άρα 2 λίτρα Η ίδια η συσκευή είναι κορυφαία, εξαιρετική λειτουργία και καθαρισμός δυστυχώς η προδιαγραφή λίτρου δεν είναι σωστή!! !

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 10 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Καθαρισμός ρολογιών και κοσμημάτων

Εξαιρετικό προϊόν.Το χρησιμοποιώ για τον καθαρισμό μηχανισμών ρολογιών με καλά αποτελέσματα.Καλή τιμή,όχι υπερβολικός θόρυβος,άριστη εξυπηρέτηση Amazon.Αποδεκτοί χρόνοι παράδοσης.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Denmark

Καλό, αλλά θα μπορούσε να κάνει λίγο λιγότερο θόρυβο

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 10 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Ικανοποιημένοι !

Απλώς έριξα μια ματιά στη συσκευή και έμεινα αμέσως έκπληκτος όταν έβγαλα το καπάκι. «Υποτίθεται ότι χωράς 2 λίτρα εκεί;» Έτσι έτρεξα στην κουζίνα και πήρα μια μεζούρα για να μετρήσω πόσο πραγματικά χωράει Λοιπόν, η επάνω άκρη χωράει μόνο 1,5 λίτρο, κάτι που το βρίσκω λίγο λυπηρό γιατί η συσκευή διαφημίζεται με 2 λίτρα. Επειδή τη χρειάζομαι κυρίως για τον καθαρισμό καρμπυρατέρ, δεν παίζει τόσο ρόλο εμενα αφου το καρμπυρατερ χωραει ανετα και η λειτουργια και η δουλεια ειναι σωστη!!!!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα ενός καθαριστικού υπερήχων με γρήγορη λειτουργία μνήμης;

Όχι μόνο μπορείτε να ρυθμίσετε την ώρα και τη θερμοκρασία μέσω της οθόνης, όπως συμβαίνει με πολλές άλλες συσκευές, αλλά μπορείτε επίσης να σταματήσετε τη διαδικασία καθαρισμού χωρίς να χρειάζεται να επαναφέρετε τις τιμές όταν συνεχίζετε τον καθαρισμό. Η συσκευή θα συνεχίσει ακριβώς στο σημείο που διακόπηκε.

Ποια είναι τα πλεονεκτήματα του καθαρισμού με υπερήχους;

Ο καθαρισμός με υπερήχους είναι ένας πολύ ήπιος, αλλά εξαιρετικά λεπτομερής τρόπος καθαρισμού. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για ευαίσθητες συσκευές ή μικρά αντικείμενα.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας