Trustpilot
Σε έκπτωση
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Εργαστηριακό καρότσι - 2 ράφια το καθένα 65 x 47 x 5 cm - 1 συρτάρι - 3 δοχεία - 40 kg

219,00 € 289,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10030883

|

Μοντέλο: SBS-LF-157

Χαμηλό απόθεμα

Βιαστείτε! Μόνο λίγα αντικείμενα έχουν απομείνει!

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 25 Ιουλίου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
219,00 €
3+
5%
208,05 €
5+
10%
197,10 €
10+
15%
186,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Οργανωμένη - 2 εύκολα προσβάσιμα ράφια που συμπληρώνονται από 1 πρακτικό συρτάρι 
  • Ευρύχωρο - τα ράφια διαστάσεων 65 x 47 x 5 cm και το συρτάρι διαστάσεων 17 x 35 x 8 cm προσφέρουν άφθονο χώρο για τον εξοπλισμό σας.
  • Κινητό - 4 τροχοί εύκολης κίνησης από πλαστικό (ABS/PVC) με δύο φρένα στάθμευσης και λαβή για ώθηση.
  • Πρακτικό - 3 εύκαμπτοι περιστρεφόμενοι κατά 360° κάδοι (ένας με καπάκι) για γρήγορη απόρριψη απορριμμάτων.
  • Στιβαρή - σταθερή κατασκευή από πλαστικό (ABS) σχεδιασμένη για φορτίο 40 kg
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Έχετε πάντα τα πάντα στη διάθεσή σας στο κινητό εργαστηριακό καροτσάκι

Σας αρέσει να έχετε πάντα την εποπτεία και να έχετε πάντα τον εξοπλισμό σας πρόχειρο; Τότε χρησιμοποιήστε το εργαστηριακό καροτσάκι της Steinberg Systems! Είτε πρόκειται για τρίποδα, δοκιμαστικούς σωλήνες, υγρά ή χαρτοπετσέτες, στο καροτσάκι με τα 2 ράφια και το 1 συρτάρι ο εξοπλισμός σας είναι πάντα καλά οργανωμένος.

Σταθερό και κινητό! Το καροτσάκι αποθήκευσης από την Steinberg Systems

Χρησιμοποιήστε τα 2 ράφια του ευρύχωρου καροτσιού αποθήκευσης διαστάσεων 65 x 47 x 5 cm για να τοποθετήσετε αντικείμενα σε κοντινή απόσταση. Το περίγραμμα εμποδίζει τα πράγματα να πέσουν κατά λάθος από το ράφι. Η μία πλευρά είναι ανοιχτή, διευκολύνοντας την αφαίρεση και την αποθήκευση του εξοπλισμού σας. Θα βρείτε επιπλέον αποθηκευτικό χώρο στο συρτάρι 17 x 35 x 8 cm, το οποίο είναι τοποθετημένο σε άνετο ύψος κάτω από το επάνω ράφι. Το εργαστηριακό καροτσάκι είναι εξοπλισμένο ακόμη και για την επεξεργασία αποβλήτων. Συνδέστε 3 πρακτικά δοχεία (το ένα με καπάκι) σε οποιοδήποτε σημείο και περιστρέψτε τα κατά 360° ανάλογα με τις ανάγκες σας.
Αποθηκεύσατε τον εξοπλισμό και τα υγρά σας σε ένα ντουλάπι ή σε ένα επιπλέον δωμάτιο και θέλετε να τα μεταφέρετε όλα στο γραφείο εργασίας σας; Δεν θα βρείτε μόνο άφθονο χώρο για όλα αυτά στο εργαστηριακό καροτσάκι.Με τέσσερις τροχούς και μια εύχρηστη λαβή, μπορείτε να μεταφέρετε τα πάντα γρήγορα και άνετα εκεί που τα χρειάζεστε! Το μείγμα υλικών των τροχών από ABS και PVC είναι ιδιαίτερα απαλό, ακόμη και σε ευαίσθητα δάπεδα. Και για την απαραίτητη σταθερότητα στο χώρο, χρησιμοποιήστε απλώς τα δύο αξιόπιστα φρένα στάθμευσης. 
Με σωλήνες και ράφια από ανθεκτικό πλαστικό, το καροτσάκι μεταφοράς εντυπωσιάζει με τη σταθερή κατασκευή του που μπορεί να αντέξει έως και 40 kg. Τα υλικά που χρησιμοποιούνται είναι εξαιρετικά εύκολα στον καθαρισμό και ανθεκτικά, έτσι ώστε το εργαστηριακό καροτσάκι να μην σας απογοητεύσει ακόμη και με καθημερινή χρήση. Εκτός από τη χρήση στο εργαστήριο, το καροτσάκι είναι επίσης κατάλληλο για πολλά άλλα περιβάλλοντα για τα οποία χρειάζεστε έναν κινητό και καλά οργανωμένο χώρο αποθήκευσης!

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας