Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν
Uniprodo

Kamado BBQ - κεραμική σχάρα - μεγάλη - διάμετρος σχάρας: 32,5 cm

559,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10250857

|

Μοντέλο: UNI_KG_02

Χαμηλό απόθεμα

Βιαστείτε! Μόνο λίγα αντικείμενα έχουν απομείνει!

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Παρασκευή 9 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
559,00 €
3+
5%
531,05 €
5+
10%
503,10 €
10+
15%
475,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Υψηλές επιδόσεις - η σχάρα kamado αποθηκεύει αποτελεσματικά τη θερμότητα, επιτρέποντας γρήγορο μαγείρεμα και εκτεταμένη διατήρηση της θερμότητας των πιάτων
  • Ποικίλες δυνατότητες - η κεραμική σχάρα είναι κατάλληλη για ψήσιμο, κάπνισμα, ψήσιμο, ψήσιμο και αργό μαγείρεμα.
  • Βολικό - το καπάκι της σχάρας διαθέτει θερμόμετρο με εύρος θερμοκρασίας έως 400 °C και έγχρωμη κλίμακα για διάφορες μεθόδους μαγειρέματος.
  • Οικονομικό - το μπάρμπεκιου kamado διατηρεί τη θερμότητα για μεγάλο χρονικό διάστημα, απαιτώντας ελάχιστα καύσιμα (κάρβουνο ή σκληρό ξύλο)
  • Στιβαρό - η σχάρα με κεραμικό θάλαμο τοποθετείται σε στιβαρό χαλύβδινο πλαίσιο με 3 κυλίνδρους και διαθέτει δύο πλευρικά ράφια.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χυτοσίδηρος
Μπαμπού
κεραμικός
Χρώμα
Μαύρος
Ροδάκια
Ναι
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
102 x 59 x 98 cm
Βάρος
40.6 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
109 x 90.5 x 77 cm
Βάρος αποστολής
43.6 kg

Περιγραφή προϊόντος

Ψησταριά Kamado με ενσωματωμένο θερμόμετρο για κάθε είδους γαστρονομική περιπέτεια

Αυτή η κεραμική σχάρα Uniprodo είναι ευέλικτη, καθώς μπορεί να καπνίζει, να ψήνει, να ψήνει και να ψήνει - μια λύση όλα σε ένα. Χάρη στο υψηλής ποιότητας υαλωμένο κεραμικό της, η σχάρα καμάντο διατηρεί τη θερμότητα και την υγρασία στο εσωτερικό της, μαγειρεύοντας τα πιάτα σας στην εντέλεια. Με τις ποικίλες δυνατότητες μαγειρέματος, η σχάρα kamako εξυπηρετεί τους λάτρεις του μπάρμπεκιου, τις εταιρείες catering και τις υπαίθριες εκδηλώσεις με την ίδια επάρκεια. Η ψησταριά είναι φορητή και διαθέτει δύο πλευρικά ράφια για εργαλεία μπάρμπεκιου και άλλα.

Kamado BBQ από την Uniprodo: φωτιά, κεραμικό, χαρά

Απογειώστε κάθε πάρτι BBQ με τη σχάρα Kamado. Η κομψή οβάλ σχάρα, κατασκευασμένη από μαύρο κεραμικό, προσθέτει στη γοητεία της - όπως και η ικανότητά της να προετοιμάζει πλήθος διαφορετικών πιάτων. Το συμπαγές κεραμικό συγκρατεί αποτελεσματικά τη θερμότητα, επιτρέποντας στη σχάρα να θερμαίνεται γρήγορα, να μαγειρεύει γρήγορα το φαγητό και να το διατηρεί ζεστό για μεγάλο χρονικό διάστημα. Βάλτε αποτελεσματικά φωτιά στη σχάρα χρησιμοποιώντας μόνο μικρή ποσότητα ξύλου ή κάρβουνου. Διαβάστε εύκολα τη θερμοκρασία, έως 400 °C, στο ενσωματωμένο θερμόμετρο στο καπάκι. Το θερμόμετρο περιλαμβάνει επίσης μια έγχρωμη κλίμακα θερμοκρασίας για τις διάφορες μεθόδους μαγειρέματος: κάπνισμα, ψήσιμο, ψήσιμο στη σχάρα και ψήσιμο στο γκριλ. Τα ρυθμιζόμενα ανοίγματα εξαερισμού στο καπάκι και στο κάτω τμήμα της κεραμικής σχάρας σάς επιτρέπουν να ελέγχετε με ακρίβεια τη ροή του αέρα και τη θερμοκρασία στο εσωτερικό του θαλάμου της σχάρας.
Το συμπαγές καπάκι, το οποίο μπορείτε να ανοίξετε εύκολα χρησιμοποιώντας μια φαρδιά ξύλινη λαβή, διατηρεί αξιόπιστα τη θερμότητα και την υγρασία στο θάλαμο μαγειρέματος. Αυτό διατηρεί τις μπριζόλες και τα καπνιστά κρέατα ζουμερά και γευστικά. Τοποθετημένη σε στιβαρό χαλύβδινο πλαίσιο, η κεραμική σχάρα είναι ανθεκτική στις καιρικές συνθήκες και μπορεί να μετακινηθεί χωρίς κόπο χάρη στους τρεις κυλίνδρους της.

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας