Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν
Wiesenfield

Αιώρα γάτας με σκαλοπάτια γάτας - 2 σκαλοπάτια - ξύλο / τσόχα

69,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10280516

|

Μοντέλο: WIE_CW_04

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
69,00 €
3+
5%
65,55 €
5+
10%
62,10 €
10+
15%
58,65 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευρύχωρα - τα σκαλοπάτια της σκάλας γάτας έχουν διαστάσεις 22 x 15 x 10 cm, ενώ η αιώρα γάτας προσφέρει άφθονο χώρο με διαστάσεις 61 x 39 x 12 cm.
  • Φέρει φορτίο - κάθε ένα από τα δύο σκαλοπάτια καθώς και η αιώρα, την οποία τοποθετείτε ξεχωριστά με αρκετές βίδες, μπορούν να αντέξουν βάρος έως και 10 kg.
  • Υγιεινή - τα σκαλοπάτια και το κρεβάτι τοίχου για γάτες δίνουν στα κατοικίδια ζώα σας απεριόριστο πεδίο για αναρρίχηση και άλμα, προάγοντας την υγεία των κατοικίδιων ζώων σας
  • Διεγερτικό - εμπλουτίστε την περιοχή των γατών σας με την αιώρα τοίχου ή επεκτείνετε μικρά δωμάτια αξιοποιώντας τον κάθετο χώρο
  • Ασφαλής - η παιδική χαρά με τοίχο γάτας είναι κατασκευασμένη από μασίφ ξύλο με στρώμα τσόχας για ασφαλή άλματα και μαλακή προσγείωση.
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ξύλο
ύφασμα
Felt
Χρώμα
Γκρί
Ξύλο
Τροφοδοτείται από μπαταρία
Όχι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
0 x 0 x 0 cm
Βάρος
0 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
62 x 18 x 8 cm
Βάρος αποστολής
2.1 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Αιώρα γάτας με σκάλα γάτας WIE_CW_04

Περιγραφή προϊόντος

Δημιουργικά έπιπλα γάτας: ξύλινη αιώρα γάτας με δύο σκαλοπάτια

Δημιουργήστε έναν γατίσιο παράδεισο με την αιώρα γάτας με σκάλα γάτας από την Wiesenfield! Οι τετράποδοι φίλοι σας μπορούν να ανέβουν με τα σκαλοπάτια γάτας σε μεγάλα ύψη για να επιβλέπουν την περιοχή τους. Η τοποθέτηση της σκάλας γάτας είναι πανεύκολη, με δύο ξεχωριστά σκαλοπάτια που προσαρμόζονται εύκολα στον τοίχο. Στο κρεβάτι τοίχου για γάτες, ο αιλουροειδής σύντροφός σας μπορεί να κοιμάται ήσυχα ή να παρακολουθεί τι συμβαίνει κάτω.

Αιώρα γάτας και σκάλες γάτας από την Wiesenfield για υγιείς γατούλες

Οι γάτες λατρεύουν την άσκηση. Προωθήστε τα φυσικά ένστικτα αναρρίχησης των κατοικίδιων ζώων σας και δώστε ποικιλία στη ζωή τους με την αιώρα τοίχου και τη σκάλα γάτας. Είτε ως σημείο εστίασης για τα κοινά σας παιχνίδια, είτε ως μια διαδρομή εμποδίων γύρω από την οποία το κατοικίδιο ζώο σας μπορεί να σκαρφαλώσει ανεξάρτητα, τα σκαλοπάτια προάγουν την ισορροπία και την καλή υγεία της γάτας σας. Απελευθερώστε τη δημιουργικότητά σας και εγκαταστήστε τα δύο σκαλοπάτια γάτας σε αποστάσεις της επιλογής σας, δημιουργώντας μια σκάλα προς ένα ντουλάπι ή μια βολική αιώρα από πάνω. Έχετε μπαλκόνι για γάτες; Στη συνέχεια, τοποθετήστε τη σκάλα γάτας στο κιγκλίδωμα ή στον τοίχο, ώστε ο τριχωτός σας φίλος να μπορεί να ανεβαίνει με ασφάλεια και να παρακολουθεί τα πουλιά, να ακούει τη φύση και να παίρνει καθαρό αέρα.

Μικρός χώρος, μεγάλη επίδραση: η σκάλα γάτας για μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων

Το σπίτι σας είναι μικρότερο; Στη συνέχεια, αξιοποιήστε τον κάθετο χώρο σας με την επίτοιχη παιδική χαρά για γάτες, η οποία παρέχει μεγαλύτερη ελευθερία κινήσεων στους αγαπημένους σας τετράποδους φίλους. Κάθε σκαλοπάτι της σκάλας για γάτες μπορεί να αντέξει έως και 10 κιλά. Τα σκαλοπάτια είναι κατασκευασμένα από ξύλο. Η κορυφή είναι εξοπλισμένη με ειδικό μαλλί για να αποτρέπει την ολίσθηση των ποδιών, πράγμα που σημαίνει ότι οι γάτες σας μπορούν να πηδούν με ασφάλεια μεταξύ των σκαλοπατιών. Η αιώρα τοίχου έχει συνολικές διαστάσεις 61 x 39 x 12 cm και προσκαλεί τα γατάκια να χαλαρώσουν και να κοιμηθούν στη μαλακή επιφάνειά της.

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας