Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Slide Hammer Set - 7 τεμ.

40,99 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10061548

|

Μοντέλο: MSW-DA-20

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 25 Ιουλίου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
40,99 €
3+
5%
38,94 €
5+
10%
36,89 €
10+
15%
34,84 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρό – υψηλή ελκτική δύναμη χάρη στο εξαιρετικά βαρύ σφυρί ολίσθησης με βάρος 2,2 kg
  • Απλό – το ιδανικό εργαλείο για τους επαγγελματίες του αυτοκινήτου και τους μηχανικούς του χόμπι
  • Αξεσουάρ – η παράδοση περιλαμβάνει δύο εξολκείς με διαστάσεις 121 x 25 mm και 60 x 13 mm καθώς και δύο μήκη αυλακώσεων το καθένα με 52 και 103 mm
  • Ασφαλής – η λαβή κάθεται άνετα στο χέρι και εμποδίζει τα δάχτυλα να πιαστούν
  • Ανθεκτικό – στιβαρό και ελαστικό χάλυβα και ανθεκτικό πλαστικό (PP)
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Αυτό το εργαλείο είναι η πραγματική συμφωνία! Το τέλειο σφυρί ολίσθησης για τη στερέωση βαθουλωμάτων

Είτε μικρές ζημιές από χαλάζι είτε σε λυγιστή φτερού χώρου στάθμευσης, το συρόμενο σφυρί MSW-DA-20 από τη MSW, τους ειδικούς για εξοπλισμό γκαράζ υψηλής ποιότητας, εξομαλύνει κάθε βαθούλωμα γρήγορα και αξιόπιστα χωρίς να καταστρέφει το χρώμα. Αυτό μειώνει το κόστος, εξοικονομεί χρόνο και εξασφαλίζει βέλτιστα αποτελέσματα στο αμάξωμα των αυτοκινήτων, φορτηγών ή μοτοσυκλετών – ή ακόμα και ψυγείων και πλυντηρίων ρούχων! Το εργαλείο είναι εύκολο στη χρήση τόσο για επαγγελματίες όσο και για έμπειρους λαϊκούς στα γκαράζ του σπιτιού τους.

Τα επαγγελματικά εργαλεία τράβηξης βαθουλωμάτων από τη συλλογή επαγγελματικών εργαλείων της MSW

Αυτό το ισχυρό σετ σφυριών ολίσθησης διευκολύνει την αφαίρεση βαθουλωμάτων όλων των σχημάτων και μεγεθών χωρίς να καταστραφεί η βαφή. Για να το κάνετε αυτό, πρέπει να συνδέσετε ένα από τα τέσσερα πλαστικά στοιχεία έλξης στην επιφάνεια του σώματος και να το συνδέσετε στο σφυρί ολίσθησης χρησιμοποιώντας έναν από τους δύο προσαρμογείς. Τραβώντας δυνατά το συρόμενο σφυρί 2,2 κιλών, τα βαθουλώματα μπορούν πλέον να αφαιρεθούν σταδιακά από τη λαμαρίνα. Χάρη στην υψηλή πρόσφυση, ακόμη και τα μεγάλα βαθουλώματα μπορούν να κατακτηθούν εύκολα και με λίγη προσπάθεια!
Με την πολύ μακριά λαβή, έχετε πάντα τα πάντα σταθερά στο χέρι. Με αυτόν τον τρόπο, το εργαλείο επιδιόρθωσης βαθουλωμάτων υπόσχεται βέλτιστη μεταφορά της ελκτικής δύναμης στο αμάξωμα. Ανάλογα με το μέγεθος και το σχήμα του βαθουλώματος, μπορούν να βιδωθούν διαφορετικοί προσαρμογείς στο σπείρωμα του εξολκέα σφύρας ολίσθησης, όπως οι δύο εξολκείς που περιλαμβάνονται στο πλαίσιο παράδοσης με διαστάσεις 121 x 25 mm και 60 x 13 mm. Η λαβή του σφυριού ολίσθησης επισκευής βαθουλωμάτων καλύπτεται με αντιολισθητικό λάστιχο για ασφαλές κράτημα.
Το σφυρί ολίσθησης είναι κατασκευασμένο από ελαστικό και ανθεκτικό ατσάλι για να σας εξυπηρετεί πιστά για πολλά χρόνια και να κάνει τη δουλειά σας πιο εύκολη! Το συμπαγές μέγεθος του συρόμενου σφυριού το καθιστά επίσης κατάλληλο για φορητή χρήση επί τόπου με τους πελάτες σας.

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας