Σφραγιστής κενού τροφίμων - 175 W - 28 cm - Ανοξείδωτο ατσάλι/ABS
Προστατέψτε τα τρόφιμά σας και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους με τη μονάδα κενού RCVG-28E. Το κρέας, τα λαχανικά, τα βότανα και οι σάλτσες μπορούν να αποθηκευτούν αεροστεγώς, επιτρέποντας τη φρεσκάδα και τη γεύση τους να αποτελέσουν τη βάση για την παραγωγή των επιθυμητών γευστικών γευμάτων στα εστιατόρια, τα ξενοδοχεία ή τις εκδηλώσεις τροφοδοσίας. Όχι μόνο τρόφιμα συσκευασίας, αλλά και άλλα προϊόντα, όπως καλλυντικά ή ηλεκτρονικά εξαρτήματα, μπορούν να αποθηκευτούν όλα αυτά, δημιουργώντας έτσι χώρο και επιτρέποντας στα εν λόγω αντικείμενα να παραμείνουν ασφαλή από τη σκόνη, τη βρωμιά και τα βακτήρια.
Ο σφραγιστής κενού RCVG-28E της Royal Catering απορροφά πλήρως τον αέρα από την πλαστική σακούλα στην οποία τοποθετούνται τα προϊόντα. Ο μηχανισμός κλεισίματος διασφαλίζει ότι ο σάκος δεν καταστρέφεται και ότι ο αέρας μπορεί να διαφύγει. Το μέγεθος του σάκου της μεμβράνης συσκευασίας μπορεί να επιλεγεί ξεχωριστά με πλάτος έως και 28 cm. Όταν επιτευχθεί το κενό, το άνοιγμα της σακούλας κλείνει με ασφάλεια με σφράγισμα 3 mm.Ως αποτέλεσμα, αποτρέπονται οι διεργασίες αποσύνθεσης της οξείδωσης που επιτρέπουν το σχηματισμό μυκήτων ή βακτηρίων, προστατεύοντας και παρατείνοντας έτσι τα σφραγισμένα με κενό τρόφιμα. Τα τρόφιμα παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μπορούν να αποθηκευτούν στην κατάψυξη, γεγονός που παρατείνει τη διάρκεια ζωής τους για μήνες.
Το περίβλημα της μονάδας κενού είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο χάλυβα καθώς και από ABS με επικάλυψη, ώστε η συσκευή να πληροί τις υψηλότερες απαιτήσεις υγιεινής. Ο χειρισμός της συσκευής κενού γίνεται διαισθητικά μέσω ενός ψηφιακού πεδίου αφής με ένδειξη LED, το οποίο επιτρέπει ακριβή και επαναλαμβανόμενα αποτελέσματα. Η μονάδα σφράγισης κενού προσφέρει ένα ευρύ φάσμα λειτουργιών που σας επιτρέπουν να συσκευάζετε με ασφάλεια τα προϊόντα σας και να παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους. Με τη λειτουργία κενού, το σκούπισμα με ηλεκτρική σκούπα και το κλείσιμο των εμπορευμάτων πραγματοποιείται αυτόματα με μία απλή λειτουργία. Εάν είναι απαραίτητο, η διαδικασία αναρρόφησης με ηλεκτρική σκούπα μπορεί να ακυρωθεί.
Η λειτουργία παλμών επιτρέπει τον χειροκίνητο έλεγχο των ρυθμίσεων για την αναρρόφηση με ηλεκτρική σκούπα, ρυθμίζοντας ξεχωριστά την πίεση και τη διάρκεια της απαιτούμενης αναρρόφησης. Αυτό αποτελεί μεγάλο πλεονέκτημα ειδικά για τα ευαίσθητα στην πίεση τρόφιμα. Είναι επίσης δυνατό να εκτελείται απλώς η λειτουργία σφράγισης, κατά την οποία η μεμβράνη συσκευασίας απλώς σφραγίζεται.
Τα αεροστεγώς σφραγισμένα τρόφιμα δεν χρειάζεται μόνο να αποθηκεύονται ή να καταψύχονται, αλλά είναι επίσης κατάλληλα για την ήπια διαδικασία μαγειρέματος Sous-Vide. Τα σφραγισμένα τρόφιμα μπορούν να παρασκευαστούν στους 55 έως 60 ° C μέσω των διαδικασιών μαγειρέματος Sous-Vide. Αυτή η ομοιόμορφη μέθοδος μαγειρέματος διατηρεί τα θρεπτικά συστατικά του φαγητού και με αυτόν τον τρόπο απελευθερώνει την πλήρη γεύση του.