Trustpilot
(8) Κριτικές
Royal Catering

Μηχανή συσκευασίας εν κενώ - πλάτος σακούλας: 31 cm - Royal Catering - 16 L/min - 0.9 bar

199,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10011733

|

Μοντέλο: RCVG-40

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
199,00 €
3+
5%
189,05 €
5+
10%
179,10 €
10+
15%
169,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρή - γρήγορη αναρρόφηση με 580 W και ενσωματωμένη διπλή αντλία
  • Ευπροσάρμοστο - πολυάριθμες εφαρμογές για τρόφιμα, καλλυντικά, ηλεκτρονικά και άλλα προϊόντα
  • Αποτελεσματική και κινητή - η συμπαγής συσκευή λειτουργεί με ταχύτητα αναρρόφησης 16 L/min
  • Γενναιόδωρη - η μηχανή συσκευασίας κενού κλείνει σακούλες αλουμινίου με μέγιστο μέγεθος 31 cm
  • Φιλικό προς το χρήστη - το touchpad με οθόνη LED απλοποιεί τη λειτουργία
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Τάση [V]
230
Ράβδος συγκόλλησης [mm]
310
Ισχύς [W]
580
Βαθμός κενού [bar]
0.9
Λειτουργίες
Κενό/Ακύρωση/Παλμός/Σφράγιση/Μόνιμη σφράγιση/Μαρινάτη/Κανίστρο
Πλάτος γραμμής στεγανοποίησης [mm]
1.8 x 2
Ταχύτητα κενού
16 l/min
Μέγιστο πλάτος τσάντας
31 cm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
38.5 x 28 x 11 cm
Βάρος
4.6 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
43 x 18.5 x 33 cm
Βάρος αποστολής
5.5 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Μηχάνημα συσκευασίας κενού RCVG-40
  • Εγχειρίδιο οδηγιών χρήσης

Περιγραφή προϊόντος

Καθαρή και μακροχρόνια αποθήκευση τροφίμων χάρη στη συμπαγή μηχανή συσκευασίας κενού από ανοξείδωτο χάλυβα

Προστατέψτε τα τρόφιμά σας και παρατείνετε τη διάρκεια ζωής τους με τη μηχανή συσκευασίας κενού RCVG-40 από τη συλλογή εξοπλισμού εστίασης της Royal Catering. Το κρέας, τα λαχανικά, τα βότανα, ακόμη και οι σάλτσες διατηρούν τη φρεσκάδα τους στην αεροστεγή συσκευασία και αποτελούν τη βάση για νόστιμα γεύματα σε εστιατόρια, ξενοδοχεία ή εκδηλώσεις με κέτερινγκ. Χάρη στις σακούλες φιλμ, τόσο τα τρόφιμα που συσκευάζονται σε κενό αέρος όσο και άλλα προϊόντα, όπως καλλυντικά ή ηλεκτρονικά εξαρτήματα, μπορούν να αποθηκεύονται με εξοικονόμηση χώρου και να προστατεύονται με ασφάλεια από τη σκόνη και τη βρωμιά.

Μηχανή συσκευασίας κενού εξοικονόμησης χώρου με πολλές λειτουργίες

Η μηχανή σφράγισης κενού απορροφά όλο τον αέρα της πλαστικής σακούλας χάρη στη διπλή αντλία 580 W. Ο μηχανισμός κλεισίματος εξασφαλίζει ότι η σακούλα παραμένει άθικτη ενώ ο αέρας διαφεύγει. Μπορείτε να επιλέξετε ξεχωριστά το μέγεθος της σακούλας της μεμβράνης συσκευασίας έως και πλάτος 31 cm. Μόλις ο αέρας διαφύγει, η συμπαγής συσκευή κουζίνας σφραγίζει αυτόματα το άνοιγμα της σακούλας με μια ραφή συγκόλλησης πλάτους 1,8 x 2 mm. Αυτό αποτρέπει την αλλοίωση των τροφίμων από την οξείδωση και μειώνει την ανάπτυξη μυκήτων ή βακτηρίων. Τα σφραγισμένα συστατικά παραμένουν φρέσκα για μεγαλύτερο χρονικό διάστημα και μπορούν να αποθηκευτούν κατεψυγμένα ακόμη και για μήνες. Τα συσκευασμένα σε κενό αέρος συστατικά είναι επίσης κατάλληλα για ήπιο μαγείρεμα sous vide.
Το περίβλημα της εμπορικής μηχανής συσκευασίας κενού είναι κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι και πληροί έτσι τα υψηλότερα πρότυπα υγιεινής. Ο χειρισμός είναι απλός και διαισθητικός χάρη σε ένα touchpad με οθόνη LED. Ο ισχυρός βοηθός της κουζίνας επιτυγχάνει ρυθμό ροής 16 L/min και προσφέρει ποικιλία λειτουργιών: πλήρως αυτόματη και χειροκίνητη αναρρόφηση με ηλεκτρική σκούπα, αυτόματη και χειροκίνητη σφράγιση και μαρινάρισμα. Οι λειτουργίες μπορούν να ακυρωθούν με το πάτημα ενός κουμπιού.

Είτε πρόκειται για προετοιμασία για κατάψυξη, ψυχρή αποθήκευση ή μαγείρεμα sous vide: Με τον υψηλής ποιότητας σφραγιστή κενού της Royal Catering αποκτάτε ένα συμπαγές πολυεργαλείο κουζίνας που είναι εύκολο στη χρήση.

Βαθμολογίες & κριτικές


4.4

Βασισμένο σε 8 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Το μηχάνημα συσκευασίας κενού Royal strip είναι μια συσκευή που επιτρέπει την ερμητική συσκευασία των τροφίμων, διατηρώντας τη φρεσκάδα τους και προστατεύοντάς τα από τη μόλυνση και την υγρασία. Ευελιξία και εφαρμογή: Η μηχανή συσκευασίας είναι κατάλληλη για ενθυλάκωση κρέατος, τυριού, αλλαντικών, φρούτων, λαχανικών, καφέ, ξηρών καρπών και άλλων προϊόντων. Μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί για τη συσκευασία φαρμάκων, κοσμημάτων, ηλεκτρονικών και καλλυντικών. Λειτουργίες: Η συσκευή προσφέρει πολλές χρήσιμες λειτουργίες: Κενό: Αναρρόφηση αέρα από το εσωτερικό της σακούλας. Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, απενεργοποιείται αυτόματα. Ταχύτητα: Ρυθμίστε την ταχύτητα αναρρόφησης (αργή/γρήγορη). Τρόφιμα: Τρόπος λειτουργίας προσαρμοσμένος στον τύπο του φαγητού (ξηρό/υγρό). Δοχείο: Αναρρόφηση αέρα από εξωτερικά δοχεία. Παλμός: Κλείστε χειροκίνητα τη σακούλα, χρήσιμη για ευαίσθητα προϊόντα. Στεγανοποίηση: Σφράγιση χωρίς αναρρόφηση αέρα. Λειτουργικότητα: Σύγχρονο σφραγιστικό για ψάρια, κρέατα, φρούτα και λαχανικά. Δυνατότητα ρύθμισης της ισχύος κενού και του χρόνου συγκόλλησης Σχετικά αθόρυβη λειτουργία. Κατασκευή: Καλοφτιαγμένο, ανοξείδωτο, στηρίζει φύλλα διαφόρων πλάτους. Το προτείνω σε όλους 5/5

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Ισχυρή σκούπα

Η συσκευή κάνει μια πολύτιμη και σταθερή πρώτη εντύπωση. Το κενό που δημιουργείται από τη διπλή αντλία είναι πολύ ισχυρό στα -0,9 bar, δηλαδή ~ η ατμοσφαιρική πίεση έχει αφαιρεθεί σχεδόν εντελώς. Ο θόρυβος της αντλίας είναι φυσικά λίγο πιο δυνατός από ό,τι με απλές συσκευές για ιδιωτική χρήση, αλλά αν θέλετε να κάνετε τακτικά υψηλής ποιότητας συντήρηση, θα πρέπει να χρησιμοποιείτε μια επαγγελματική συσκευή όπως αυτή. Η καθαρή συγκόλληση προκαλεί επίσης επαγγελματική εντύπωση με το πλάτος της ~5mm. Όλες οι παράμετροι μεταβάλλονται με ρύθμιση ή με χειροκίνητη ενέργεια παλμού. Η συσκευή διαθέτει επίσης μια σύνδεση εύκαμπτου σωλήνα που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και για την αναρρόφηση δοχείων (ο εύκαμπτος σωλήνας δεν περιλαμβάνεται στο εύρος του προϊόντος). Τα σετ κονσερβών συχνά συνοδεύονται από έναν εύκαμπτο σωλήνα που ταιριάζει με τα κουτιά, η συμβατότητα με τη συσκευή πρέπει να είναι ~ 4/6 mm. (πρώτος αριθμός εσωτερική διάμετρος, δεύτερος αριθμός εξωτερική διάμετρος) Υπάρχει κάποιο πρότυπο;

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Sweden

Λειτουργεί όπως είχα σκοπό. Καλή τιμή.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo United Kingdom

Το αγόρασα για να αντικαταστήσω ένα πολύ φθηνότερο που είχε διαρκέσει τρία χρόνια αλλά ήταν προβληματικό από το τέλος του πρώτου χοίρου του. Μέχρι στιγμής το μόνο που έχω κάνει με αυτό το μοντέλο είναι μερικά ελάφια και ένα σωρό φασιανούς, ωστόσο φαίνεται πολύ καλύτερο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 11 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Στην κορυφή

Θα βάλω 4,5 αντί για 5 για να ξέρω το μήκος που μένει να σφραγίσει και την απουσία λεπίδας για να κόψω την τσάντα. Αλλά λειτουργεί πολύ καλά. Εκτός από το μήκος που θα μείνει, εύκολο στο χειρισμό. Μπορεί επίσης να σκουπίζει κουτιά με λάστιχο γιατί έχει τη λειτουργία εξωτερικής αναρρόφησης στο πλάι. Μπορείτε επίσης να το κάνετε σταδιακά. Τίποτα να πούμε αυτή τη στιγμή. Λειτουργεί καλύτερα από την διπλή παγωτομηχανή της ίδιας μάρκας

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Italy

Μέτριος

Για την τιμή που καταβλήθηκε περίμενα καλύτερα, το προϊόν έφτασε με ένα σπασμένο κουτί και ένα βαθούλωμα στο πλεξιγκλάς. Μετά τη συσκευασία υπό κενό, ο αέρας παραμένει στους σάκους.

Απάντηση από

Ευχαριστώ για τη γνώμη σας. Θέλουμε να τη βοηθήσουμε και θέλουμε να συνεχίσουμε να βελτιωνόμαστε, αλλά για να αποφύγουμε το πρόβλημα στο μέλλον, χρειαζόμαστε την υποστήριξή της. Μαζί θα τα καταφέρουμε.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Belgium

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 11 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Μπορώ να σφραγίσω υγρά με το μηχάνημα;

Όχι, με αυτή τη συσκευή μπορείτε να σκουπίζετε μόνο στερεά τρόφιμα. Για το στεγανό σφράγισμα υγρών, συνιστούμε έναν σφραγιστή κενού θαλάμου.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας