Trustpilot
Σε έκπτωση
(5) Κριτικές

MIG/MAG Welder - 160 A - 230 V - synergy - Duty Cycle 100 %

319,00 € 369,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10021415

|

Μοντέλο: S-MIG160DS

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 23 Μαΐου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
319,00 €
3+
5%
303,05 €
5+
10%
287,10 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρή – συγκόλληση MIG/MAG με μέγιστο 160 A και κύκλο λειτουργίας 100%
  • Συμπαγής – ενσωματωμένη θήκη για καρούλια με διάμετρο 200 mm και τροφοδοσία με σύρμα με ταχύτητα 2-15 m/min
  • Σύγχρονος – IGBT inverter και ακριβή αποτελέσματα συγκόλλησης με συνέργεια για MIG/MAG
  • Ευέλικτο – προσφέρει τις μεθόδους συγκόλλησης MIG MAG, TIG Lift-Arc, MMA και FLUX
  • Ευέλικτο – πρόσθετες λειτουργίες όπως Hot Start, Anti-Stick καθώς και δύναμη τόξου για συγκόλληση ηλεκτροδίων
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΕΓΓΎΗΣΗ

Βαθμολογίες & κριτικές


5.0

Βασισμένο σε 5 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Μηχανή συγκόλλησης

Καθαρή κατανοητή τοποθεσία εύκολη επιλογή γρήγορη παράδοση

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Italy

Migmag 160a

Εξαιρετικό προϊόν, απόδοση πάνω από τις προσδοκίες, δυνατότητα ρύθμισης της σύνθετης αντίστασης βοηθάει πολύ στη συγκόλληση λεπτών φύλλων.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Finland

Μηχανή συγκόλλησης Mig

Πολύ υψηλής ποιότητας προϊόν. Προτείνω!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Norway

Πολύ καλή συσκευή

Αυτή είναι μια πολύ καλή συσκευή και ισχυρή, ταυτόχρονα πολλές ρυθμίσεις, συγκολλάται ομοιόμορφα και σταθερά μέχρι πλάκα πάχους 0,9 χιλιοστών χωρίς πρόβλημα, το μόνο πράγμα που κάνει την εμπειρία κακή είναι ότι δεν υπάρχει καλό εγχειρίδιο χρήσης και πώς να ρυθμίστε τις παραμέτρους στη συσκευή, δεν υπάρχει λέξη για το σε τι πρέπει να ρυθμιστούν οι διαφορετικές ρυθμίσεις για πρώην με συγκόλληση χωρίς αέριο χωρίς αέριο με καλώδιο o,9 mm, τότε λέει ότι δεν χρειάζεται να ρυθμίσετε τίποτα απλώς ρυθμίστε το σε χειροκίνητη mig gasless και wire diam , οπότε λείπουν πολλά όσον αφορά τη χρήση και εγώ, που γνωρίζω πολλά για μένα κ.λπ., νιώθω ότι είναι απογοητευτικό να πρέπει να ξοδεύω ώρες για τη ρύθμιση και μια τεράστια ποσότητα σπατάλης καλωδίων. δεν είναι μόνο να ρυθμίσω αυτές τις παραμέτρους και μετά να συγκολλήσω όταν ξεκίνησα με χειροκίνητο mig gasless και σύρμα 0,9 mm, μετά προσπάθησα να συγκολλήσω αλλά το καλώδιο δεν σταμάτησε να συγκολλάται παρά μόνο 5 δευτερόλεπτα αφότου άφησα το διακόπτη και ήταν τόσο ενοχλητικό να πρέπει να ψάξω και στις 16 διαφορετικές ρυθμίσεις για να εξαλείψω αυτό το σφάλμα συγκόλλησης, επιπλέον, είχα επίσης προβλήματα όταν προσπάθησα ξανά να μεταφέρω σε χειροκίνητη mig χωρίς αέριο επειδή αφού προσπάθησα να ρυθμίσω αυτόν τον τύπο συγκόλλησης mig τότε τώρα που σταμάτησα τη συγκόλληση του σύρματος μέσα το ακροφύσιο σταμάτησε και κάηκε μέσα, οπότε και πάλι ήταν μια εικασία ως προς το πού έπρεπε να ρυθμίσω, οπότε στην πραγματικότητα έπρεπε να ρυθμίσω πολλά για χρήση σε χειροκίνητη συγκόλληση χωρίς αέριο, και η έξοδος για χειροκίνητη για μένα λέει ότι υπάρχει δεν υπάρχει ρύθμιση σε αυτή τη λειτουργία, απλά πρέπει να το ρυθμίσετε σε χειροκίνητο και χωρίς αέριο και πάχος σύρματος μετά ήταν απλώς θέμα συγκόλλησης αλλά δεν ταιριάζει, οπότε σε κάθε περίπτωση το εγχειρίδιο χρήσης είναι πολύ φτωχό, και γεμάτο με πολλά, όχι τραπέζι από σκυρόδεμα στις διάφορες ρυθμίσεις, ώστε να ξοδεύετε πάρα πολύ χρόνο αναζητώντας μια τέλεια ραφή συγκόλλησης και πρέπει να καθίσετε για να δημιουργήσετε ένα κοινό εγχειρίδιο χρήσης γιατί διαφορετικά θα χάσετε πελάτες γρήγορα για να μπορέσετε να παρέχετε τη σωστή υπηρεσία θα πρέπει να μπορείτε να δημιουργήσετε ένα σωστό εγχειρίδιο για όλες τις συσκευές και όλους τους διαφορετικούς τύπους συγκόλλησης και τιμές σε όλα τα διαφορετικά επίπεδα, δεν θα πρέπει να είναι δύσκολο να δείξετε σε όλους τους αγοραστές ότι υπάρχουν ρυθμίσεις για όλους τους τύπους συγκόλλησης και τι οι αριθμοί πρέπει να εμφανίζονται για τα διαφορετικά, οπότε ελπίζω να βρουν μια καλύτερη λύση

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Καλό προϊόν.

Πολύ καλός συγκολλητής σε λογική τιμή. Το μειονέκτημα είναι ότι δεν υπάρχουν λεπτομερείς πληροφορίες για το Synergy στο εγχειρίδιο και σχετικά λίγες λεπτομερείς πληροφορίες μπορούν να βρεθούν στο διαδίκτυο. Χωρίς βίντεο κλπ. Ωστόσο, η διεπαφή της συσκευής είναι πραγματικά απλή, οπότε μετά από μερικές προσπάθειες ξέρετε τι να κάνετε και πώς να το κάνετε. Η συσκευή είναι ημιαυτόματη και χειρίζεται πολύ καλά όλες τις βασικές συνδέσεις. Δύο κύλινδροι οδηγούν ομαλά το σύρμα. είναι απολύτως επαρκής για μικρότερα καρούλια. Έχουν αρκετά καλή δύναμη ώθησης, γιατί ακόμα κι αν το καλώδιο είναι λυγισμένο κ.λπ. Δεν αντιμετώπισα κανένα πρόβλημα με την ομαλή οδήγηση. Το περίβλημα είναι συμπαγές και φαίνεται καλοφτιαγμένο. Γρήγορη αποστολή, προϊόν παράδοσης την επόμενη μέρα, καλά προστατευμένο. Το 160A φαίνεται να είναι πολύ ρεαλιστικό, στο παρελθόν είχα αγοράσει μια άλλη μηχανή συγκόλλησης σε δημοπρασία με υψηλότερο Α, αλλά αυτή είναι πολύ πιο αποτελεσματική. Οπότε στοιχηματίζω ότι αυτά είναι πραγματικά δεδομένα. Συνοψίζοντας, είμαι πολύ ικανοποιημένος, το προτείνω.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας