Trustpilot
(4) Κριτικές

Air Cooler - Δεξαμενή νερού 40 L - 3 σε 1

319,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10250407

|

Μοντέλο: UNI_COOLER_06

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Αποστολή περίπου Παρασκευή 3 Μαΐου
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευέλικτη συσκευή 3 σε 1: δροσίζει, καθαρίζει και υγραίνει τον αέρα
  • Αποτελεσματική ψύξη μεγάλης διάρκειας χάρη στο δοχείο νερού 40 L
  • Οικονομικά - κατανάλωση ενέργειας μόλις 150 W για λειτουργία ψύξης
  • Διαισθητικό—3 πόμολα για εύκολο χειρισμό
  • Ρυθμιζόμενο—3 ταχύτητες, 3 στάδια ψύξης, επιλέξιμη περιστρεφόμενη κίνηση
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.5

Βασισμένο σε 4 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 10 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo United Kingdom

Εξαιρετικό Προϊόν

Πολύ καλή απόδοση. Σίγουρα θα το συστήσω σε άλλους φίλους και οικογένειες

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Εξυπηρετεί τον σκοπό του

Ο ανεμιστήρας εξυπηρετεί τον σκοπό του. Καλή κυκλοφορία αέρα. Χάρη στη θήκη για την παγοκύστη, η θερμοκρασία μπορεί να μειωθεί ελαφρώς. Φυσικά χωρίς κλιματισμό. Αλλά εξυπηρετεί πολύ καλά τον σκοπό του. Αφήστε το να τρέχει όλη μέρα. Λίγο δυνατά για το βράδυ. Πολύ καλή σχέση τιμής-απόδοσης.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Amazon Italy

είναι αναζωογονητικό αλλά....

το ψυγείο δουλεύει πολύ καλά, είναι καλά κατασκευασμένο και καταφέρνει να μειώσει τη θερμοκρασία του δωματίου μου κατά 3-4 βαθμούς, οι μόνες αρνητικές νότες είναι ο θόρυβος που είναι αρκετά υψηλός και το ρεζερβουάρ έχει δηλωθεί ότι έχει χωρητικότητα 40 λίτρων αλλά στην πραγματικότητα περιέχει το πολύ 25 -30 λίτρα νερού

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Καλή απόδοση ψύξης

Η συσκευή είναι στιβαρή κατασκευή και ψύχει πολύ καλά. Πρέπει να πω ότι η συσκευή μου ήταν B-stock και η μπανιέρα είχε διαρροή. Με υγρασία περιβάλλοντος 20% και 36°C, κατάφερα να κρυώσω κατά 8°C με αυτήν τη συσκευή. Αυτό με τις πόρτες και τα παράθυρα ανοιχτά. Ένα σημείο είναι πραγματικά πολύ κακό με αυτή τη συσκευή και αυτό είναι οι τροχοί. Η συσκευή κινείται δύσκολα χωρίς νερό και καθόλου με νερό. Θα εγκαταστήσω άλλους ρόλους από αυτή την άποψη το συντομότερο δυνατό. Επομένως ένα αστέρι λιγότερο! Λόγω της υψηλής ροής αέρα αναρροφάται σχετικά μεγάλη ποσότητα σκόνης την οποία αποθέτω στο δοχείο. Η μπανιέρα έχει αποχέτευση και αν αφαιρέσετε προσεκτικά το ψυκτικό υλικό (στο πίσω μέρος της συσκευής) μπορείτε να καθαρίσετε υπέροχα τη μπανιέρα. Θα πρέπει πάντα να αφήνετε τη συσκευή να στεγνώσει, διαφορετικά το ψυκτικό υλικό θα αρχίσει να βρωμάει. Αυτό είναι κάτι που πρέπει να προσέξεις, αλλά συμβαίνει με όλα τα συστήματα κλιματισμού και επομένως είναι απολύτως φυσιολογικό. Τα ηλεκτρικά είναι επίσης σωστά καλωδιωμένα. Ούτε ένα μπουκ να βρεθεί. Δυστυχώς, το ψυκτικό υλικό στην αριστερή πλευρά της συσκευής μου κόπηκε πολύ κοντά (περίπου 5-10 χιλιοστά) έτσι ώστε το σπρέι έσταζε στον ανεμιστήρα. Τοποθέτησα ένα μικρό κομμάτι σωλήνα κήπου κάτω από το ψυκτικό υλικό. Η περιοχή ροής και παγοθήκης είναι επαρκής για τυπικές μπαταρίες ψυκτικού κουτιού.

Απάντηση από

Σας ευχαριστούμε για τα θετικά και χρήσιμα σχόλιά σας. Ανυπομονούμε για μια επανένωση. Τα λέμε σύντομα και να έχουμε μια όμορφη μέρα!
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας