Trustpilot
(16) Κριτικές

Καλάθι απορριμμάτων κήπου - 550 kg - ανακλινόμενο - 150 L

479,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10090175

|

Μοντέλο: HT-Q.BASS-550

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Παρασκευή 10 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
479,00 €
479,00 €
0%
1.437,00 €
455,05 €
5%
2.395,00 €
431,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ανθεκτικό - καρότσι χωματερής κήπου μεγάλης χωρητικότητας 150 L / 550 kg
  • Απλό - βολική φόρτωση και απόρριψη, με λειτουργία κλίσης
  • Ευέλικτο - κατάλληλο για χρήση σε οποιοδήποτε έδαφος χάρη στα πολύ μεγάλα ελαστικά με διάμετρο 33 cm
  • Εργονομικό - η λαβή με επένδυση εξασφαλίζει άνεση ακόμα και μετά από μακρά χρήση
  • Στιβαρό - ανθεκτική σχεδίαση με πλαίσιο διπλού άξονα και τροχούς βαρέως τύπου
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.8

Βασισμένο σε 16 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Italy

είναι μια ερώτηση σχετικά με το ότι το άρθρο δεν έχει βρει πού να κάνει ερωτήσεις

Το καρότσι που αναφέρεται στο αντικείμενο διαθέτει εξάρτημα για τρακτέρ γκαζόν αφού αφαιρεθεί η λαβή για χειροκίνητη ρυμούλκηση;

Απάντηση από

Αυτή είναι μια καλή ερώτηση. Επικοινωνήστε μαζί μας στο 06 97 63 24 04 ή γράψτε στο [email protected]. Θα σας βοηθήσουμε να βρείτε την απάντηση.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

καλό τρόλεϊ

καλό για τρακτέρ κήπου

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Τέλειος

Πραγματικά δεν απογοητεύτηκα με την αγορά μου. Σούπερ χωρητικότητα που διευκολύνει τη μετακίνηση του εξοπλισμού σε όλο τον κήπο (τρύπα, φτυάρι, αξίνα, σακούλα με χώμα, λεκάνη κ.λπ.). Επιπλέον, κατασκεύασα 3 ελαφριές πλευρές επένδυσης για να ανεβάσω το σώμα κατά 70 cm. Μόνο ευτυχία 🥹. Το μόνο που λείπει είναι ο κινητήρας για τις βαθμολογίες 🤪

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 25 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Slovakia

Μεγάλη αξία για τα χρήματα

Αγόρασα το καρότσι για τρακτέρ κήπου αλλά και για χειροκίνητη χρήση και είναι εξαιρετικό και για τις δύο χρήσεις.Η κατασκευή είναι στιβαρή και η συναρμολόγηση απλή.Το καρότσι είναι εύκολο στον έλεγχο και σταθερό.Η αναδιπλούμενη λαβή έχει πολύ παιχνίδι, αλλά η σύνδεση πίσω από το τρακτέρ είναι ισχυρότερη από ό,τι με ένα παρόμοιο τρόλεϊ G21 GA 120. Εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής, δεν μπορούσα να βρω καλύτερο φορτηγό.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο ManoMano France

Για μεγάλο κήπο οι διαστάσεις αυτού του καροτσιού είναι ιδανικές. Η κατασκευή φαίνεται στιβαρή και ο χειρισμός εξαιρετικός. Το σύστημα ανατροπής του κάδου είναι πολύ πρακτικό. Ευχαριστημένος με την αγορά μου.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo United Kingdom

Λαμπρό προϊόν

Παρήγγειλα αυτό το καροτσάκι δεν ήξερα τι να περιμένει σωστή ποιότητα κατασκευής βαρέως τύπου εύκολο στη μετακίνηση εύκολο στην απόρριψη πράγματα καλό προϊόν

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Σούπερ σταθερό μέρος, σύσταση!

Δεν αγοράστηκε εδώ, αλλά παραγγέλθηκε απευθείας από τον πωλητή.Σε αντίθεση με τις περισσότερες άλλες συσκευές που πωλούνται έτσι, υπάρχουν τρεις σοβαρές διαφορές: α. υποδομή; Δεν υπάρχουν λεπτά φύλλα γωνίας ή παρόμοια εδώ, όλα είναι συμπαγές τετράγωνο προφίλ.β. λειτουργία κλίσης? Εδώ το «σασί» παραμένει στη θέση του και δεν μειώνει το μεταξόνιο όπως σε πολλά άλλα μοντέλα. Αυτό σημαίνει ότι δεν επηρεάζεται η σταθερότητα.γ. Η ράβδος ζεύξης έχει τη δυνατότητα σύζευξης· η λαβή μπορεί να εσοχή προς τα μέσα και έτσι να παραμένει «επί του σκάφους». Πολύ κομψή λύση!Η μπανιέρα είναι επίσης εξαιρετικά σταθερή (παχύ υλικό, παρόμοιο με έναν κουβά υψηλής ποιότητας κατασκευής) Πολύ ευέλικτη, ομαλή λειτουργία και εξαιρετικά σταθερή. (Ακόμη και τρία παιδιά που κουβαλούσαν πάνω του δεν το ανέτρεψαν). καλύτερα με δύο άτομα. Στη συνέχεια συναρμολογείται πλήρως μέσα σε περίπου 20 λεπτά. Χοντρές και ογκώδεις βίδες, δεν υπάρχει τίποτα για παράπονο. Το μόνο μειονέκτημα: Να είστε προσεκτικοί με το ρουλεμάν της ράβδου ζεύξης! Αλλά αυτό είναι μεγάλη υπόθεση ;-) Σίγουρα θα το συνιστούσα, υπέροχο κομμάτι!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Denmark

Σούπερ στιβαρό και καλό

Ωραίο στιβαρό και δυνατό καρότσι

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Ένα καλό καρότσι

Το καροτσάκι κήπου Hillvert HT-Q.BASS-550 μοιάζει πολύ με τα εξαιρετικά αναγνωρισμένα καρότσια Gorilla 1200 lb GOR6PS. Σε αντίθεση με ό,τι υποδεικνύεται στην περιγραφή, οι τροχοί δεν είναι 250 mm αλλά 13 ίντσες (330 mm). Το φορτίο που υποδεικνύεται στα ελαστικά είναι 300 λίβρες, ανά τροχό, 1200 λίβρες για το σύνολο ή 544 κιλά, εξ ου και η ένδειξη 550 κιλών. Ο πληθωρισμός δεν πρέπει να υπερβαίνει τα 2,07 bar. Η συναρμολόγηση δεν δημιουργεί κανένα πρόβλημα, οι βίδες (βίδες ασφάλισης, ροδέλες) είναι ικανοποιητικής ποιότητας. Υπάρχει μια έντονη μυρωδιά από καουτσούκ κατά την αποσυσκευασία, η οποία επιμένει για αρκετές ημέρες. Χρησιμοποίησα αυτό το καρότσι, που το έσερνε ένα τρακτέρ για να μετακινήσω λίγο περισσότερα από 4 κορδόνια υγρού ξύλου πάνω από εκατό μέτρα, σε επικλινές και εμφανώς ανώμαλο έδαφος, περίπου 60-70 διαδρομές. Το πλάτος 70 cm του συγκροτήματος καθώς και το κατά προσέγγιση βάρος των 31 kg συμβάλλουν στην εξαιρετική σταθερότητα του συγκροτήματος. Η ικανότητα ελιγμών του καροτσιού, σε κίνηση προς τα εμπρός, είναι εκπληκτική αλλά σχεδόν αδύνατη στην όπισθεν, το τρόλεϊ μπαίνει αμέσως σε λειτουργία καβουριού. Η κλίση του πλαστικού κουτιού καλού πάχους δεν δημιουργεί πρόβλημα. Η αποθήκευση απαιτεί πλάτος 70 cm, μήκος 112 cm σε κανονική θέση ή 0,80 m όταν γέρνεις το καρότσι προς τα πίσω στο σώμα. Συμπερασματικά, είμαι πολύ ικανοποιημένος με το προϊόν, να επιβεβαιώνεται με την πάροδο του χρόνου. Δεν γίνεται σύγκριση με προϊόντα 100 ευρώ.

Απάντηση από

Σας ευχαριστώ για τα θετικά και ενθαρρυντικά σας λόγια. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να αναλάβετε δράση και να πετύχετε τους στόχους σας προς τα εμπρός. Να έχεις μια υπέροχη μέρα !
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Austria

Οπως αναμενόταν

Αγοράστηκε πρόσφατα, δεν έχω κάνει ακόμα καμία δουλειά με αυτό, κάνει πολύ καλή εντύπωση. Φαίνεται πολύ στιβαρό, η μπανιέρα είναι υψηλής ποιότητας και σταθερή, με χοντρούς τοίχους. Το σασί είναι πολύ σταθερό, με 2 παιδιά μέσα παραμένει σταθερό σε σφιχτές στροφές, η ανατροπή λειτουργεί άψογα. Η λαβή κάθεται άνετα στο χέρι και δεν κουδουνίζει τόσο πολύ όπως συμβαίνει με τα μικρότερα μοντέλα. Ωστόσο, είναι ένα πραγματικά μεγάλο κομμάτι που απαιτεί χώρο. Ανυπομονώ ήδη για την πρώτη δουλειά στον κήπο. Ακόμα και χωρίς πραγματική εργασία, μπορώ να προτείνω το αυτοκίνητο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας