Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Μηχανή σοβάτισμα - 30 bar - 40 λίτρα - 18 l/min - 2800 W

2.349,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10062635

|

Μοντέλο: MSW-PU-30

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
2.349,00 €
3+
5%
2.231,55 €
5+
10%
2.114,10 €
10+
15%
1.996,65 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρό - το μηχάνημα σοβάτισμα διανέμει ομοιόμορφα έως και 18 l/min κονιάματος, σοβά ή τσιμέντου στον τοίχο με πίεση λειτουργίας 30 bar.
  • Αποδοτικό - η μηχανή σοβάτισμα συνδυάζει νερό με ξηρά υλικά όπως γύψο ή ασβέστη, με κοκκομετρία έως 6 mm, για να δημιουργήσει μια ψεκαστική μάζα.
  • Ευρύχωρο - με χωρητικότητα 40 λίτρων, το μηχάνημα σοβάτισμα σας επιτρέπει να εργάζεστε σε μεγάλες επιφάνειες χωρίς διακοπές.
  • Ευέλικτο - το μηχάνημα σοβάτισμα παρέχει βέλτιστη ελευθερία κινήσεων με τον εύκαμπτο σωλήνα κονιάματος 10 m και το εύχρηστο πιστόλι ψεκασμού.
  • Κινητό - με 4 τροχούς για μεταφορά, το συμπαγές σχήμα και το αποτύπωμα του μηχανήματος σοβάτισμα είναι κατάλληλα για τοποθέτηση σε σκαλωσιές.
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Το ισχυρό μηχάνημα σοβάτισμα για μεγάλες επιφάνειες τοίχων

Πρώτα ανακατεύετε, μετά ψεκάζετε: με τη μηχανή σοβάτισμα MSW, η εφαρμογή σοβά με βάση το νερό από γύψο, ασβέστη ή τσιμέντο στον τοίχο είναι παιχνιδάκι. Ο ρότορας της συσκευής σοβάτισμα εξασφαλίζει την άψογη συνοχή του σοβά σας, τον οποίο εφαρμόζετε στον τοίχο με πίεση εργασίας έως και 30 bar. Αυτό εξασφαλίζει την πρόσφυση του κονιάματος στον τοίχο, σχηματίζοντας ένα ομοιόμορφο στρώμα που απαιτεί μόνο λείανση!

Η ευέλικτη μηχανή σοβάτισμα με μέγιστη ελευθερία κινήσεων

Το μηχάνημα σοβάτισμα είναι εξαιρετικά εύκολο στη χρήση και σας προσφέρει μέγιστη ελευθερία κινήσεων. Συνδέστε το στον συμπιεστή σας και ρυθμίστε την εισερχόμενη πίεση με τον μειωτήρα πίεσης αέρα. Ελέγξτε την κατεύθυνση περιστροφής και την ταχύτητα του ρότορα στον φιλικό προς το χρήστη πίνακα ελέγχου, ρυθμίζοντάς τα ανάλογα με την αναλογία ανάμιξης ξηρού υλικού και νερού που χρησιμοποιείτε για σοβάτισμα. Η συσκευή επιτυγχάνει τα καλύτερα αποτελέσματα με κοκκοποίηση έως 6 mm. Με μήκος 10 μέτρων, ο σωλήνας κονιάματος σας επιτρέπει να κάνετε άνετους ελιγμούς με το πιστόλι ψεκασμού κατά τη διάρκεια της εφαρμογής. Επιλέξτε ένα κατάλληλο ακροφύσιο ανάλογα με το μίγμα κονιάματος.
Το δοχείο για το γύψο σας έχει χωρητικότητα 40 λίτρων. Αυτό σας επιτρέπει να εργάζεστε σε μεγάλες επιφάνειες με το μηχάνημα σοβάτισμα χωρίς υπερβολικές διακοπές, επιτυγχάνοντας ρυθμό παροχής 18 λίτρων ανά λεπτό Το καπάκι του δοχείου ενισχύει την καθαριότητα κατά την εργασία. Η μεταφορά του μηχανήματος σοβάτισμα στο εργοτάξιο γίνεται εύκολα με 4 τροχούς. Το συμπαγές μέγεθος του μηχανήματος το καθιστά απόλυτα κατάλληλο για χρήση σε οικοδομική σκαλωσιά, επιτρέποντάς σας να φτάνετε με ευκολία σε υψηλότερες επιφάνειες τοίχων. Μετά την ολοκλήρωση της εργασίας, καθαρίζετε τη συσκευή με νερό και τις παρεχόμενες μπάλες καθαρισμού με λίγα μόνο απλά βήματα.

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας