Trustpilot
(1) αναθεώρηση
physa

3D μοντέλο δέρματος

65,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10040257

|

Μοντέλο: PHY-SM-4

Χαμηλό απόθεμα

Βιαστείτε! Μόνο λίγα αντικείμενα έχουν απομείνει!

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
65,00 €
3+
5%
61,75 €
5+
10%
58,50 €
10+
15%
55,25 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ιατρικά ακριβές ανατομικό μοντέλο δέρματος
  • Απεικονίζει και τα τρία στρώματα δέρματος
  • Τρισδιάστατο μοντέλο με μεγάλη λεπτομέρεια
  • Απαραίτητο σε κάθε δερματολογική πρακτική
  • Άποψη σε τομή και από πάνω
  • Ιδανικό για μελέτη δερματολογίας
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Πλαστική ύλη
Χρώμα
Εγχρωμος
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
16 x 22.3 x 31 cm
Βάρος
1.31 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
28 x 18 x 22 cm
Βάρος αποστολής
1.8 kg

Πακέτο παράδοσης

  • 3D Skin Model PHY-SM-4
  • Σφουγγάρι
  • Πλαστική σακούλα

Περιγραφή προϊόντος

3D μοντέλο δέρματος

Το τρισδιάστατο μοντέλο δέρματος PHY-SM-4 από τη Physa απεικονίζει μια εξαιρετικά μεγεθυμένη αντιπροσωπευτική διατομή της δομής του ανθρώπινου δέρματος. Και τα τρία στρώματα του δέρματος εμφανίζονται με όλες τις λεπτομέρειες, συμπεριλαμβανομένων των τριχοθυλακίων, των ιδρωτοποιών αδένων, του λιπώδους ιστού και των λεμφικών αγγείων. Το ιατρικό μοντέλο είναι απόλυτα κατάλληλο για χρήση ως ιατρικό μοντέλο οπτικοποίησης και διδασκαλίας.
Αυτό το ανατομικό μοντέλο προσφέρει μια μεγεθυμένη άποψη του ανθρώπινου δέρματος και της δομής του. Όλες οι λεπτομέρειες αναπαράγονται με ακρίβεια και μπορούν να αναλυθούν και να εξεταστούν με ακρίβεια χρησιμοποιώντας αυτό το μοντέλο. Είναι ιδανικό για νοσοκομεία, ιατρεία, σχολεία και πανεπιστήμια. Η τρισδιάσταση του μοντέλου σας επιτρέπει να ανακαλύψετε δύο απόψεις της δομής του ανθρώπινου δέρματος: σε διατομή και από πάνω. Η διατομή αναπαράγει τη δομή των τριών στρωμάτων δέρματος, τα οποία βρίσκονται το ένα πάνω στο άλλο. Αυτά τα στρώματα δέρματος μπορούν να αφαιρεθούν ξεχωριστά και να αναλυθούν από πάνω. Το μοντέλο δέρματος παρέχει ποικίλες δυνατότητες εξέτασης.
Και τα τρία στρώματα του δέρματος αντιγράφονται λεπτομερώς σε αυτό το τρισδιάστατο ανατομικό μοντέλο δέρματος, επιτρέποντάς σας να εξετάσετε λεπτομερώς τη δομή της επιδερμίδας, του δέρματος και του υποδόριου ιστού. Το μεγεθυμένο τμήμα δέρματος που αντιπροσωπεύεται από αυτό το μοντέλο απεικονίζει λεπτομερώς τόσο τη δομή των μεμονωμένων στρωμάτων του δέρματος όσο και τις εσωτερικές δομές, συμπεριλαμβανομένης της δομής μιας τρίχας και ενός σμηγματογόνου αδένα.
Το τρισδιάστατο μοντέλο δέρματος είναι απαραίτητο σε κάθε δερματολογική πρακτική. Με αυτό το μοντέλο, οι γιατροί μπορούν να εξηγήσουν με γλαφυρό τρόπο σημαντικές λειτουργίες του δέρματος καθώς και διάφορες δυσλειτουργίες και ασθένειες στους ασθενείς τους. Το μοντέλο δέρματος είναι επίσης ιδανικό για χρήση ως βοήθημα δερματολογικής μελέτης. Οι μαθητές μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το τρισδιάστατο μοντέλο για να εξετάσουν τη δομή όλων των τμημάτων του δέρματος, καθώς και να αναλύσουν όλες τις σχέσεις και τις λειτουργίες των διαφόρων αδένων, αγγείων, τριχοθυλακίων και ιστών.
Το τρισδιάστατο μοντέλο δέρματος συνοδεύεται από στιβαρή πλαστική βάση που κρατά το μοντέλο σταθερό. Η βάση σάς επιτρέπει επίσης να εμφανίζετε ελκυστικά και να αποθηκεύετε με ασφάλεια το τρισδιάστατο μοντέλο. Η βάση διατηρεί το μοντέλο σταθερό και επιτρέπει τη χρήση του ακόμη και κατά τη διάρκεια της ταραχώδους λειτουργίας του σχολείου ή του νοσοκομείου.
Το βοήθημα μελέτης συναρμολογείται γρήγορα και εύκολα: Απλώς τοποθετήστε τα μεμονωμένα στρώματα του δέρματος το ένα πάνω στο άλλο και τοποθετήστε τα στη βάση που περιλαμβάνεται. Δεν χρειάζεστε εργαλεία ούτε πολύ χρόνο. Όλα τα στοιχεία αυτού του μοντέλου δέρματος απεικονίζονται σε διαφορετικά χρώματα, καθιστώντας εύκολη τη διαφοροποίηση μεταξύ των επιμέρους τμημάτων του δέρματος. Ο διακριτικός χρωματισμός υπογραμμίζει επίσης τον υψηλό βαθμό ρεαλισμού του λεπτομερούς τρισδιάστατου μοντέλου.

Βαθμολογίες & κριτικές


5.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 4 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Τάξη

Είχα μερικές ακόμη ερωτήσεις - απαντήθηκαν γρήγορα και η παράδοση έφτασε με ασφάλεια και καλά συσκευασμένη - θα χαρώ να το κάνω ξανά

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Είναι δύσκολο να συνδυαστεί το μοντέλο του δέρματος;

Χάρη στον φιλικό προς τον χρήστη σχεδιασμό του, το μοντέλο δέρματος συναρμολογείται γρήγορα και εύκολα.

Πώς καθαρίζω το μοντέλο δέρματος;

Για να καθαρίσετε το μοντέλο δέρματος, απλώς σκουπίστε το με ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι και λίγο καθαριστικό.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας