Trustpilot
(2) Κριτικές
physa

Μοντέλο ματιών - 6:1

59,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10040251

|

Μοντέλο: PHY-EB-1

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
59,00 €
3+
5%
56,05 €
5+
10%
53,10 €
10+
15%
50,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Μοντέλο ματιών, διαστάσεις 120 x 120 x 150 mm
  • Απαραίτητο για κάθε οφθαλμίατρο
  • Το μοντέλο 7 τμημάτων συναρμολογείται εύκολα
  • Συμπ. όψεις διατομής
  • Ιατρικά ακριβής αναπαραγωγή
  • Ιδανικό για σπουδές οφθαλμολογίας
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Πλαστική ύλη
Χρώμα
Εγχρωμος
Μέγεθος ματιού 6:1
Ναι
Εμφάνιση τμήματος του χοριοειδούς
Ναι
Μπορεί να τεμαχιστεί οριζόντια
Ναι
Μυϊκές προσκολλήσεις στον σκληρό χιτώνα
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
16.5 x 16 x 21.5 cm
Βάρος
0.95 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
21 x 15 x 18 cm
Βάρος αποστολής
1.15 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Μοντέλο ματιών PHY-EB-1

Περιγραφή προϊόντος

Μοντέλο ματιών - 6:1

Το μοντέλο ματιών PHY-EB-1 από τη Physa είναι ένα έξι φορές μεγεθυμένο τρισδιάστατο μοντέλο ανθρώπινου ματιού. Διάφορα συστατικά αυτής της αναπαραγωγής μπορούν να αφαιρεθούν, επιτρέποντάς σας να εξετάσετε επίσης το εσωτερικό του ματιού. Το μοντέλο ματιών είναι ιατρικά ακριβές και παρέχει πολλές λεπτομέρειες. Είναι ιδανικό για χρήση σε νοσοκομεία, ιατρεία, σχολεία και πανεπιστήμια.
Το τρισδιάστατο μοντέλο ματιών παρουσιάζεται σε κλίμακα 6:1, που αντιστοιχεί σε 6 φορές το φυσικό μέγεθος. Αυτή η σημαντική μεγέθυνση σας επιτρέπει να αναγνωρίσετε ακόμη και λεπτές λεπτομέρειες του ματιού. Το μοντέλο εξακολουθεί να είναι συμπαγές στα 120 x 120 x 150 mm, εξασφαλίζοντας άνετο χειρισμό.
Αυτό ακριβώς το μοντέλο ματιών είναι απαραίτητο σε κάθε ιατρείο. Ειδικά οι οφθαλμίατροι μπορούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το τρισδιάστατο μοντέλο για να εξηγήσουν με σαφήνεια όλες τις εξωτερικές και εσωτερικές δομές και λειτουργίες του ανθρώπινου ματιού. Σημαντικές πληροφορίες, όπως η τοποθεσία των ασθενειών, μπορούν επίσης να υποδεικνύονται οπτικά.
Αυτό το μοντέλο συναρμολογείται πολύ γρήγορα και εύκολα. Το ιατρικό τρισδιάστατο αντίγραφο αποτελείται από 7 μέρη που μπορούν να συνδυαστούν διαισθητικά. Το μοντέλο ματιών με μεγάλη λεπτομέρεια είναι έτοιμο για χρήση σε λίγα μόλις βήματα.
Το τρισδιάστατο μοντέλο ματιών έχει πολλές πιθανές εφαρμογές: Το αντίγραφο μπορεί να επιθεωρηθεί τρισδιάστατα ως σύνολο, ενώ τα 7 μέρη του μπορούν επίσης να αναλυθούν μεμονωμένα σε διατομή. Το μοντέλο απεικονίζει ρεαλιστικά όλες τις λεπτομέρειες της δομής του ματιού, συμπεριλαμβανομένου του κερατοειδούς, της ίριδας, του φακού, του υαλοειδούς σώματος, του επιπεφυκότα, των ακτινωτών μυών, των αγγείων του αμφιβληστροειδούς, του οπτικού νεύρου και του τυφλού σημείου.
Χάρη στη ρεαλιστική και λεπτομερή απεικόνιση του, αυτό το μοντέλο ματιών είναι το τέλειο βοήθημα μελέτης για φοιτητές οφθαλμολογίας. Οι φοιτητές οφθαλμολογίας μπορούν να ενισχύσουν τη μαθησιακή τους διαδικασία και να επεκτείνουν την κατανόησή τους με αυτό το ζωντανό τρισδιάστατο μοντέλο. Το μοντέλο καθιστά επίσης δυνατό τον ακριβή εντοπισμό δυσλειτουργιών και ασθενειών.
Το μοντέλο ματιών συνοδεύεται από μια στιβαρή βάση στην οποία μπορεί να τοποθετηθεί το συναρμολογημένο μοντέλο ματιών. Η τετράγωνη βάση έχει διαστάσεις 120 x 120 mm και εξασφαλίζει σταθερότητα. Το τρισδιάστατο μοντέλο μπορεί να τοποθετηθεί ή να αποθηκευτεί με ασφάλεια οπουδήποτε για λόγους οπτικοποίησης.

Βαθμολογίες & κριτικές


5.0

Βασισμένο σε 2 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Πολύ ωραίο προϊόν

Κανένα πρόβλημα με την παραγγελία Ένα πολύ όμορφο προϊόν σε ιδανική κλίμακα Οι περίεργοι μικροί μου ασθενείς είναι ενθουσιασμένοι

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon France

ΚΑΛΟΣ!

ΚΑΛΟΣ! Αλήθεια στη φωτογραφία.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Είναι δύσκολο να συνδυαστεί το μοντέλο ματιών;

Ο φιλικός προς το χρήστη σχεδιασμός του μοντέλου ματιών κάνει τα εξαρτήματά του γρήγορα και διαισθητικά στη συναρμολόγηση.

Πώς πρέπει να καθαρίσω το μοντέλο ματιών;

Για να καθαρίσετε το μοντέλο ματιών, απλώς σκουπίστε το με ένα υγρό πανί ή σφουγγάρι και λίγο καθαριστικό.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας