Trustpilot
Σε έκπτωση
(5) Κριτικές

Σετ συγκολλητικού σταθμού με πλάκα προθέρμανσης και 2 σφιγκτήρες + εξαρτήματα

249,00 € 269,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10021003

|

Μοντέλο: S-LS-10

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 9 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
249,00 €
249,00 €
0%
747,00 €
236,55 €
5%
1.245,00 €
224,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • ιδανικό για επισκευές ηλεκτρικού εξοπλισμού, συγκόλληση τυπωμένων σανίδων κουρκουτί, επικασσιτέρωση, μηχανικό χειρισμό μετάλλων και πολλά άλλα
  • συμπαγές, σταθερό, προστατευτικά μονωμένο περίβλημα
  • ισχυρό κολλητήρι 75 watt
  • γρήγοροι χρόνοι θέρμανσης και ακριβής έλεγχος θερμοκρασίας
  • μεγάλη οθόνη LED
  • γρήγορη και εύκολη ανταλλαγή άκρων και ακροφυσίων / ασφαλισμένη έναντι ηλεκτροστατικής εκφόρτισης (ESD)
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.6

Βασισμένο σε 5 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 5 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

Δουλεύει καλά

Γρήγορος χρόνος θέρμανσης, καλή σχέση ποιότητας τιμής

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 10 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Εξαιρετικό προϊόν

Μια πολύ καλή επιλογή για έναν ερασιτέχνη λάτρη των ηλεκτρονικών Προσιτή τιμή για 3 συσκευές σε ένα συμπαγές περίβλημα. Κάθε λειτουργία έχει ρυθμιζόμενη θερμοκρασία λειτουργίας. Το κολλητήρι θερμαίνεται γρήγορα και διατηρεί σταθερά τη θερμοκρασία του. Επιπλέον, ο αριθμός και η ποικιλία των ακίδων συγκόλλησης είναι κατάλληλα για διάφορους τύπους συγκόλλησης και αποκόλλησης ηλεκτρονικών εξαρτημάτων. Μια φιάλη θερμού αέρα με πολύ μεγάλο εύρος θερμοκρασίας, διάφορα ακροφύσια εκτόξευσης και ρυθμιζόμενη δύναμη εμφύσησης επιτρέπει την εύκολη συγκόλληση σε σανίδες με στοιχεία SMD. Το τραπέζι θέρμανσης διευκολύνει πολλές εργασίες αποκόλλησης. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για στέγνωμα, δοκιμή, κόλληση κ.λπ. Μια λάμπα LED με μεγεθυντικό φακό είναι χρήσιμη σε κάθε εργασία. Με λίγα λόγια, μια επιτυχημένη αγορά.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

καλά αγαθά

Ολα είναι καλά. Ευχαριστώ

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Γενικά ικανοποιημένος, αλλά με μικρά σχόλια.

Θετικό: Ο σταθμός συγκόλλησης λειτουργεί καλά και άψογα. Είναι πολύ καλή κατασκευή και καλής ποιότητας. Όλα είναι ελεγχόμενα και εύχρηστα. Είναι γρήγορα έτοιμο για λειτουργία και προσφέρει καλή και γρήγορη δουλειά. Τα αξεσουάρ είναι επίσης καλής ποιότητας και προσφέρουν ευέλικτη χρήση της συσκευής, ο μεγεθυντικός φακός έχει σταθερή και βαριά βάση ώστε ο μεγεθυντικός φακός να στέκεται με ασφάλεια σε οποιαδήποτε θέση. Αρνητικό: Ωστόσο, η ρύθμιση της ροής του αέρα δεν είναι ακριβής, η οθόνη είναι στο μέγιστο, παρόλο που το επίπεδο περιστροφής δεν έχει ακόμη ανέβει πλήρως. Επιπλέον, η βάση για το σίδερο θερμού αέρα δεν είναι πολύ καλή.Το σίδερο θερμού αέρα είναι συμπαγές και λειτουργεί άψογα, αλλά ο τρόπος στερέωσης δεν είναι καλοφτιαγμένος. Επομένως 4,5 στα 5 αστέρια για μένα

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Ροκ σταθερό & καλή υποστήριξη

Ο σταθμός συγκόλλησης είναι συμπαγής σε σχεδιασμό. Δυστυχώς, η θέρμανση υπερύθρων της πρώτης έσπασε με μεγάλη έκρηξη όταν προσπάθησα να την πάρω πάνω από 200°C. Αλλά η υποστήριξη χειρίστηκε το όλο θέμα εξαιρετικά γρήγορα και πολύ εξυπηρετικά και μέσα σε λίγες μέρες είχα ένα νέο που πέρασε το stress test χωρίς κανένα πρόβλημα. Τα μειονεκτήματα για μένα είναι η κάπως χαμηλή μεγέθυνση του μεγεθυντικού φακού και η σχετικά έντονη παραμόρφωση, που μάλλον είναι αναπόφευκτη λόγω του σχεδιασμού. Θα ήθελα επίσης ένα πολύ λεπτότερο άκρο στην κατά τα άλλα πολύ εκτεταμένη γκάμα άκρων συγκόλλησης, καθώς συνήθως κάνω πολλή δουλειά με το 0201 SMD. Για τους χομπίστες, ο σταθμός είναι σίγουρα μια πολύ καλή και, κυρίως, οικονομικά αποδοτική επιλογή.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας