Trustpilot
(7) Κριτικές

Σταθμός συγκόλλησης με εξαερισμό καπνού – 2 οθόνες – 720 Watt – Βασικό

149,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10021026

|

Μοντέλο: S-LS-16 BASIC

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Αποστολή περίπου Πέμπτη 9 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
149,00 €
149,00 €
0%
447,00 €
141,55 €
5%
745,00 €
134,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ιδανικά κατάλληλο για την επισκευή, τον έλεγχο ή τη συντήρηση ηλεκτρικών εξαρτημάτων.
  • συμπαγές, στιβαρό, μονωμένο περίβλημα ασφαλείας
  • ισχυρό κολλητήρι 75 watt
  • ακριβής ρύθμιση της θερμοκρασίας
  • 2 οθόνες LED
  • φορητή χρήση χάρη στη χειρολαβή μεταφοράς / εξασφαλισμένη από ηλεκτροστατική εκφόρτιση (ESD)
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.4

Βασισμένο σε 7 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 6 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Italy

Ένα επαγγελματικό προϊόν με μεγάλη διάρκεια

Είμαι τεχνικός κέντρου υποστήριξης υπολογιστών και smartphone. Διαθέτουμε από 10 έως 20 ηλεκτρονικές συσκευές την ημέρα, οι οποίες απαιτούν συντήρηση μέσω αυτού του σταθμού που μέχρι στιγμής μπόρεσε να είναι έγκυρος σύμμαχος.Τα υλικά είναι υψηλής ποιότητας και διαβάζοντας ολόκληρο το εγχειρίδιο μαθαίνετε πολλές χρήσιμες ιδέες που διαφορετικά θα μπορούσατε αγνοήστε.Μέχρι τώρα Από την αγορά του, αυτό το μηχάνημα δεν έχει δείξει σημάδια βλάβης ή φθοράς, διατηρώντας σταθερή τη θερμοκρασία του άκρου. Εξαιρετικό προϊόν αγορασμένο σε τιμή που θεωρώ συμφέρουσα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Italy

Υπέροχο προϊόν

Εξαιρετικό προϊόν, πολύ λειτουργικό, άνετο και πιάνει λίγο χώρο, λίγο θορυβώδες. Αγόρασέ το

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Italy

Αριστος.

Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι δεν υπάρχει αξιολόγηση μεταξύ παραγγελίας και παράδοσης... ενώ ολοκληρώνετε τα πάντα και πατάτε αποστολή το προϊόν είναι ήδη στο σπίτι... αν τα πράγματα δούλευαν το 1/4 του πώς λειτουργούν στο Amazon. ο κόσμος θα ήταν σίγουρα καλύτερος, γιατί υπάρχει μια σχέση που άλλοτε είναι πλασματική και άλλοτε αληθινή, αλλά εξακολουθεί να υπάρχει και αυτό είναι το σημαντικό, μεταξύ αυτών που αγοράζουν, εκείνων που πουλάνε και εκείνων που παραδίδουν εξαιρετικά...όλοι ενωμένοι για αυτό ώρα.. .ημέρα...ή βδομάδα μέχρι να λυθούν όλα...Σε ό,τι αφορά τον σταθμό, είναι σοβαρό, καλής κατασκευής είναι γερμανικό, ακόμα κι αν υπάρχουν στοιχεία κατασκευασμένα στην Κίνα, αλλά μάλλον είναι κατασκευασμένα με διαφορετικό διαμέτρημα (βλέπε Apple), και είναι πάνω απ' όλα λειτουργικό. Είχα διαβάσει για τον θόρυβο ή τους κραδασμούς... απλά παίξε λίγο με τα λαμαρίνα διαφράγματα του περιβλήματος... ίσως δώσε ένα τέταρτο στροφή σε κάποιες βίδες, αν θες να είσαι επιλεκτικός. Τώρα πρέπει απλώς να περιμένουμε τη διάρκεια και να ελπίζουμε ότι θα είναι επίσης εξαιρετική..

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

πολύ καλό με περιορισμούς...

Αγόρασα το σταθμό συγκόλλησης κάπου αλλού όχι στο Amazon.Αλλά επειδή έψαξα μόνος μου για κριτικές και βρήκα μόνο το "κριτικό" από τις 28 Δεκεμβρίου 2016 που δεν λέει τίποτα, το βαθμολογώ και εδώ.Βασική έκδοση είναι Πραγματικά εννοούσε έτσι. Δεν περιλαμβάνονται άλλες συμβουλές συγκόλλησης (πρωτότυπο σετ 30€ αλλά ταιριάζουν και άλλα φθηνά βήματα.) κ.λπ. αλλά ακροφύσια για τη μονάδα θερμού αέρα. Ένα μικρό, δυστυχώς φθηνό, μπλε σφουγγάρι αρκετά λεπτό και μια βάση συγκολλητικού σιδήρου (με δυνατότητα αποθήκευσης 10 μύτες συγκόλλησης και δοσομετρητή συγκόλλησης. Θα προτιμούσα να αγοράσω το σετ Με 30€ παραπάνω (τιμή σήμερα) υπάρχουν μύτες συγκόλλησης και σύμφωνα με την εικόνα μεγεθυντικός λαμπτήρας... σημαντικό για μένα είναι ότι το κολλητήρι και το καλώδιο είναι αρκετά ελαφρύ και το καλώδιο είναι πολύ εύκαμπτο.Τώρα έχω αφαιρέσει την αναρρόφηση, αφενός μερικές φορές κολλάς σε εξαρτήματα και το βουητό του κινητήρα (που παρέχει και τον ζεστό αέρα) είναι αρκετά δυνατό ακόμα και στο χαμηλότερο επίπεδο και ο σταθμός συγκόλλησης δονείται πολύ δυνατά.Αυτό δεν είναι υγιές για τα εξαρτήματα και ο θόρυβος είναι ενοχλητικός και μονότομος.Η αποσύνδεση θα πρέπει ήδη να ληφθεί υπόψη από τον κατασκευαστή στο εύρος τιμών.με τα 75 watt, το κολλητήρι φτάνει τα Θερμοκρασία (310°C για μένα) υπολογίζεται σε περίπου 30 δευτερόλεπτα σύμφωνα με την οθόνη, φυσικά η άκρη χρειάζεται λίγο περισσότερο χρόνο, παρόμοια με ένα σίδερο θερμού αέρα. Συνολικά, είμαι ευχαριστημένος με την αγορά και έχω ήδη ένα Ο καλός χρόνος με το σταθμό συγκόλλησης λειτούργησε καλύτερα από τα σετ Κίνας, αλλά φυσικά δεν μπορεί να συμβαδίσει με τους σταθμούς των 300€+. οι οδηγίες είναι πραγματικά υπέροχες... αλλά ποιος χομπίστας τις χρειάζεται ;)

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Slovakia

Σταθμός συγκόλλησης με απαγωγέα καπνού

Είμαι ικανοποιημένος με την ικανότητα συγκόλλησης με αυτόν τον σταθμό, η θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί ένα βήμα τη φορά στο εύρος που καθορίζεται από τον κατασκευαστή, το ίδιο ισχύει και για την εμφύσηση ζεστού αέρα. Όσο για τη λειτουργία αναρρόφησης, είμαι λίγο απογοητευμένος, λειτουργεί, αλλά είναι ορατή μόνο όταν ρυθμιστεί στα υψηλότερα επίπεδα, και αν δεν κάνω λάθος, μάλλον χρησιμοποιείται ένας μικρός συμπιεστής για αυτό, αλλά στην περίπτωσή μου είναι είτε κακώς στερεωμένο ή ίσως κακώς λιπαινόμενο, απλώς είναι θορυβώδες και δονείται με όλο το σταθμό. Η συνολική επεξεργασία και η ποιότητα ταιριάζει κατά προσέγγιση με την τιμή. Είμαι ικανοποιημένος, είναι κρίμα για τον συμπιεστή. Ίσως το διορθώσω ανταλλάσσοντας κάποιο είδος ανεμιστήρα ή κάτι τέτοιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

σχόλιο

Η συσκευή κάνει καλή εντύπωση εξωτερικά, αλλά δεν μπορεί να βαθμολογηθεί 100% γιατί τα τεχνικά σχέδια είναι 0. Πρέπει να μαντέψετε τα αξεσουάρ. Οι οδηγίες ασφαλείας περιγράφονται πολύ αναλυτικά για τα μικρά παιδιά και επίσης οι οδηγίες απόρριψης... ....mfg . A.Juche

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Πολύ καλός σταθμός θερμού αέρα, αλλά με μέτριο κολλητήρι

Μου αρέσει η λειτουργία και η ιδέα του σταθμού συγκόλλησης μέχρι στιγμής. Σε πολλές περιπτώσεις είναι πολύ πιο εύκολο να δουλέψετε με ζεστό αέρα παρά με έμβολο, η απόδοση θέρμανσης του θερμού αέρα είναι επαρκής και ο έλεγχος θερμοκρασίας είναι εντάξει. 5 αστέρια για τον ζεστό αέρα Η ίδια αντλία φαίνεται να χρησιμοποιείται και για την αναρρόφηση της συγκόλλησης του κολλητηριού. Αυτό είναι αρκετά πρακτικό γιατί ο καπνός αναρροφάται ακριβώς κοντά στο σημείο συγκόλλησης και δεν μπαίνει απευθείας στο πρόσωπό σας. Μόνο που το ενσωματωμένο «φίλτρο» φαίνεται φτωχό και θα έχει περίπου μηδενικό προστατευτικό αποτέλεσμα. Ο καπνός μπαίνει στο δωμάτιο σχεδόν 1:1, απλά όχι απευθείας στο πρόσωπο. Αλλά αυτό είναι κάτι, θα πρέπει να αερίζετε τακτικά σε αυτό το χόμπι ούτως ή άλλως. Πρέπει να συνηθίσεις το παχύτερο λάστιχο στο κολλητήρι, είναι εφικτό.Είμαι δυσαρεστημένος με την απόδοση θέρμανσης του κολλητηρίου. Το κολλητήρι 16W Ersa από τη δεκαετία του 1990 κάνει περισσότερα από αυτό το υποτιθέμενο κολλητήρι 75W. Δεν είναι δυνατή η συγκόλληση χάλκινων κορδελών HF, επομένως εξακολουθώ να χρησιμοποιώ το έμβολό μου Weller 36W. Ναι, καλά διαβάσατε, έχει μόνο τη μισή δύναμη. Πρέπει όντως να υπάρχει κάτι λάθος με το κολλητήρι. Αμφιβάλλω επίσης ότι η εμφανιζόμενη θερμοκρασία του κολλητηριού έχει κάτι κοινό με τη θερμοκρασία του άκρου κολλητηρίου. Λέει 350°C εδώ και καιρό και η κανονική συγκόλληση δεν λιώνει. Υπάρχουν δουλειές που πρέπει να διατηρήσεις χαμηλότερη μέγιστη θερμοκρασία και χαμηλότερο μέγιστο χρόνο για τις εργασίες συγκόλλησης. Αυτό είναι δυνατό μόνο με καλό έλεγχο και πολλή απόδοση. Γι' αυτό βλέπω λιγότερο αυτή τη συσκευή, ακόμα κι αν διαφημίζεται ως τέτοια.Η αποσυναρμολόγηση του άκρου συγκόλλησης δείχνει ότι η άκρη συγκόλλησης δεν εφαρμόζει θετικά στη ράβδο θέρμανσης. Το δικό μου έχει μια υποδοχή 1mm ενδιάμεσα. Θέλω να πω, περιμένουμε μικρότερα κενά στα αυτοκίνητα. Αλλά ο αέρας μονώνει τη θερμότητα, έτσι δεν είναι; Ενσωμάτωσα ένα κομμάτι χαλκού σε πολύ περίπλοκο σχήμα C για να τεντώνουν τα πάντα. Τώρα είναι λίγο καλύτερα Κάθε μεταχειρισμένο αναλογικό σταθμό συγκόλλησης Ersa 20 ετών συγκολλάται καλύτερα. Λοιπόν, αλλά μόνο εάν μπορείτε να βρείτε άκρες συγκόλλησης με δυνατότητα SMD. Για λεπτές εργασίες όπως SMD ή κλασικά εξαρτήματα, το συγκολλητικό σίδερο είναι αρκετό. Ωστόσο, όποιος είναι στην περιοχή HF ή έχει παχύτερα καλώδια για συγκόλληση θα γίνει γρήγορα δυσαρεστημένος. Το μέρος του σταθμού ζεστού αέρα είναι αρκετά αξιοπρεπές και όλα μαζί αξίζουν την τιμή παρά τις μειώσεις. Θα ήθελα να δω έλεγχο θερμοκρασίας για το ζεστό αέρα μέχρι τη χαμηλότερη στάθμη στους 50 °C, τότε μπορείτε επίσης να κάνετε κάποια εργασία με πλαστικό με αυτό. Η ελάχιστη θερμοκρασία των 100°C είναι σαφώς πολύ ζεστή για αυτό. Η κεφαλή συγκόλλησης ανήκει στον επανασχεδιασμό. Αυτό σημαίνει ότι υπολείπεται της κατηγορίας των κορυφαίων συσκευών. Καλή συσκευή εισαγωγικού επιπέδου που μπορείτε να αγοράσετε ακόμα κι αν γνωρίζετε τα ελαττώματα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας