Trustpilot
(30) Κριτικές
ulsonix

Βιομηχανικός καθαριστής αέρα - 7.000 mg/h - 100 W

85,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10050117

|

Μοντέλο: AIRCLEAN 7G-WL

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
85,00 €
3+
5%
80,75 €
5+
10%
76,50 €
10+
15%
72,25 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρή παραγωγή όζοντος 10.000 mg/ώρα για τη μείωση ακόμη και επίμονων οσμών
  • Ακριβής χρονοδιακόπτης για 120 λεπτά λειτουργίας ή συνεχή λειτουργία
  • Πλένεται, αφαιρείται εύκολα το φίλτρο
  • Οικονομικό χάρη στη χαμηλή κατανάλωση ενέργειας
  • Συμπαγές, ανθεκτικό και εύκολο στη μεταφορά
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χάλυβας με επίστρωση πούδρας
Χρώμα
άσπρο
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
100
Ισχύς όζοντος [mg/h]
7000
Χρονοδιακόπτης - διάρκεια
Μέχρι 120min
Μέγεθος κασέτας φίλτρου [mm]
125 x 125
Ηχητική ισχύς
75 dB
Αναπνευστήρας
170 m³/h
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
23.5 x 18 x 21.3 cm
Βάρος
2.8 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
29 x 25 x 27 cm
Βάρος αποστολής
3.5 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Βιομηχανικός καθαριστής αέρα AIRCLEAN 7G-WL
  • Καλώδιο τροφοδοσίας
  • Προειδοποιητικό σήμα
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Βιομηχανικός καθαριστής αέρα - 7.000 mg/hr - 100 W

Ο βιομηχανικός καθαριστής αέρα AIRCLEAN 7G-WL της Ulsonix σας βοηθά να εξουδετερώσετε αποτελεσματικά τις έντονες οσμές σε κλειστούς χώρους. Μπορείτε επίσης να καταπολεμήσετε τις μυρωδιές μούχλας που προκύπτουν από πλημμύρες ή πυρκαγιές με τη γεννήτρια όζοντος AIRCLEAN 7G-WL. Οι γεννήτριες όζοντος χρησιμοποιούνται για την ανακαίνιση κτιρίων και τον καθαρισμό του εσωτερικού αέρα, ιδίως σε συνεργεία αυτοκινήτων, στην ξενοδοχειακή βιομηχανία, στα σκουπίδια και στις τουαλέτες, καθώς και για την εξάλειψη του καπνού του τσιγάρου ή των οσμών ζώων σε οχήματα ή σκάφη. Μόνο οι επαγγελματίες που είναι ειδικευμένοι στη χρήση των ΜΑΠ (μέσων ατομικής προστασίας) μπορούν να αγοράζουν και να χειρίζονται γεννήτριες όζοντος.

Funky ατμόσφαιρα; - Ο καθαριστής αέρα από την Ulsonix εξασφαλίζει καθαρό αέρα

Ο καθαριστής αέρα παράγει όζον με ρυθμό 7.000 mg ανά ώρα, επιτρέποντάς του να διώχνει τις κακές οσμές γρήγορα και αποτελεσματικά. Ο ανεμιστήρας διανέμει το όζον ομοιόμορφα σε όλο το δωμάτιο. Αυτή η διαδικασία απομακρύνει ακόμη και τα επιβλαβή σπόρια μούχλας από τον αέρα, ανακουφίζοντας τις αλλεργίες και προστατεύοντας την υγεία σας.
Η συσκευή όζοντος είναι εξοπλισμένη με τρεις διαφορετικές λειτουργίες. Στη λειτουργία Hold, η συσκευή λειτουργεί συνεχώς, αλλά δεν πρέπει να λειτουργεί για περισσότερο από 12 ώρες. Ο ανεμιστήρας και οι πλάκες όζοντος λειτουργούν και η ενδεικτική λυχνία είναι αναμμένη. Εάν έχει ρυθμιστεί ο χρονοδιακόπτης, η συσκευή ενεργοποιείται για το επιθυμητό χρονικό διάστημα. Μπορείτε να επιλέξετε να ρυθμίσετε τη διαδικασία καθαρισμού του αέρα σε έως και 120 λεπτά. Η συσκευή απενεργοποιείται στο τέλος του καθορισμένου χρόνου. Στη λειτουργία Off, όλες οι λειτουργίες είναι απενεργοποιημένες.
Το φίλτρο αέρα στο πίσω μέρος του περιβλήματος καθαρίζει αποτελεσματικά τον αέρα καθώς τον αναρροφά και εμποδίζει τη βρωμιά να εισέλθει στο εσωτερικό του περιβλήματος. Το φίλτρο μπορεί να αντικατασταθεί ανάλογα με τις ανάγκες χωρίς τη χρήση εργαλείων και μπορεί να πλυθεί για συνεχή χρήση.
Με ισχύ 100 watt, η συσκευή αυτή είναι ιδιαίτερα ενεργειακά αποδοτική και οικονομικά αποδοτική. Μπορεί να καθαρίσει εντυπωσιακά 50 m 3 σε μόλις 10 λεπτά. Για λόγους υγείας, κανείς δεν πρέπει να εισέρχεται στο δωμάτιο ενώ βρίσκεται σε εξέλιξη ο καθαρισμός του αέρα, γι' αυτό και η συσκευή συνοδεύεται από κατάλληλη προειδοποιητική πινακίδα για το πόμολο της πόρτας. Το καλώδιο τροφοδοσίας μπορεί να αλλάξει για μεγαλύτερη ευελιξία.
Το συμπαγές και ελαφρύ περίβλημα είναι κατασκευασμένο από χάλυβα με βαφή πούδρας, καθιστώντας το εξαιρετικά ανθεκτικό και κατάλληλο για χρήση ακόμη και σε χώρους με έντονη μόλυνση χωρίς να υποστεί ζημιά. Φυσικά, είναι αδιαπέραστο από το όζον και είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για αυτόν τον τύπο καθαρισμού του αέρα. Η γεννήτρια όζοντος είναι εξοπλισμένη με λαβή για εύκολη μεταφορά και τα λαστιχένια πόδια της εξασφαλίζουν σταθερότητα σε οποιαδήποτε επιφάνεια.
Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το όζον με ασφάλεια; Το όζον μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο σε κλειστούς χώρους στους οποίους δεν υπάρχουν άνθρωποι ή κατοικίδια ζώα. Κανείς δεν πρέπει να εισέρχεται σε ένα δωμάτιο πριν από 2 ώρες μετά την επεξεργασία με όζον. Το δωμάτιο πρέπει επίσης να αερίζεται για τουλάχιστον 30 λεπτά μετά τη θεραπεία. Μην αναπνέετε ποτέ όζον απευθείας από τη συσκευή. Παράγετε μόνο την ποσότητα όζοντος που αντιστοιχεί στο μέγεθος του δωματίου. Βεβαιωθείτε ότι δεν υπάρχουν εύφλεκτα αέρια ή εκρηκτικά υλικά κοντά στη γεννήτρια όζοντος. Αυτή η συσκευή χρησιμοποιεί επίσης υπεριώδες φως, στο οποίο δεν πρέπει να εκτίθενται άμεσα άνθρωποι, κατοικίδια και φυτά. Η υπεριώδης ακτινοβολία μπορεί να προκαλέσει εγκαύματα στο δέρμα ή στα μάτια.Προστατεύστε τον εαυτό σας και το περιβάλλον σας από την άμεση υπεριώδη ακτινοβολία. Διαβάστε προσεκτικά το εγχειρίδιο οδηγιών πριν εργαστείτε με όζον και τηρήστε όλες τις οδηγίες ασφαλείας.
Μάθετε πόσο αποτελεσματικά το όζον καταπολεμά τα βακτήρια και τη μούχλα! Η έρευνα που διεξήχθη από την Κρατική Υγειονομική Επιθεώρηση της Πολωνίας (Sanepid) έδειξε ότι η διαδικασία που εκτελείται με τη γεννήτρια όζοντος της ulsonix μπορεί να αποτελέσει εξαιρετικό συμπλήρωμα των συμβατικών μεθόδων απολύμανσης και απομακρύνει τους βιολογικούς ρύπους ακόμη και σε σημεία που είναι δύσκολα προσβάσιμα. Λήψη PDF

Βαθμολογίες & κριτικές


4.9

Βασισμένο σε 30 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 6 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Czech Republic

Γεννήτρια όζοντος 100W

Γρήγορη παράδοση, λειτουργεί, το έχω χρησιμοποιήσει στο αμάξι μου μέχρι τώρα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 25 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

Η συσκευή είναι υπέροχη

Το πιασα. Ωραίο, καλής ποιότητας. Λειτουργεί τέλεια. Μπορώ μόνο να συστήσω.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 25 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Denmark

Γεννήτρια όζοντος - 7.000 mg ανά ώρα - 100 W - Λειτουργεί εκπληκτικά καλά

Λειτουργεί καλά και έχει αφαιρέσει σχεδόν εντελώς τις μυρωδιές από ένα παλιό, ανθυγιεινό σπίτι. Δεν έχω τολμήσει να το βάλω να τρέχει συνέχεια, αλλά βάλε χρονόμετρο ώστε να τρέχει εναλλάξ για 2 ώρες και να κάνει 2 ώρες διάλειμμα. Συνολικά μια καλή αγορά ειδικά για την τιμή.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Πολύ χρήσιμο για την ανανέωση του σπιτιού σας μετά το χειμώνα. προτείνω

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Denmark

Λειτουργεί 100% όπως αναμενόταν.

Αγοράσαμε ένα μεταχειρισμένο τροχόσπιτο το οποίο στέκεται για 5 χρόνια χωρίς να χρησιμοποιηθεί, μύριζε μέσα και βρήκαμε γεννήτρια όζοντος - 7.000 mg ανά ώρα - 100 W online. Εξαιρετικά γρήγορη παράδοση και μετά τη χρήση το τροχόσπιτο μυρίζει σαν καινούργιο μέσα. Σας ευχαριστούμε για ένα καλό προϊόν, καθώς και για τη γρήγορη και επαγγελματική εξυπηρέτηση από την ηλεκτρονική σας ομάδα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Γεννήτρια όζοντος - 7000 mg

Αυτός είναι ακριβώς ο εξοπλισμός που περίμενα, απρόσκοπτη εξυπηρέτηση και γρήγορη παράδοση. Ελπίζω να με εξυπηρετήσει για πολύ καιρό.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Czech Republic

Γεννήτρια όζοντος - 7.000 mg

γρήγορη παράδοση, η γεννήτρια λειτουργεί τέλεια, εύκολη στη χρήση, τη χρησιμοποιούμε τακτικά για ολόκληρο το διαμέρισμα

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo United Kingdom

καθαρισμός αυτοκινήτου και κλιματισμός

Ο Industrial Air Purifier- 7.000 mg/h - 94 W λειτούργησε για περίπου 50 λεπτά και φρόντισε για τη δυσάρεστη οσμή στο αυτοκίνητο. Χαίρομαι που αγόρασα αυτό το προϊόν, σύντομα θα το τρέχω στο σπίτι μου σε μεμονωμένα δωμάτια. Συνιστώ αυτή τη μάρκα, έχετε καλή εγγύηση για το προϊόν και εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Υπάρχουν δοκιμές που επιβεβαιώνουν την αποτελεσματικότητα της επεξεργασίας με όζον με τις συσκευές ulsonix;

Ναι, έχουμε τα αποτελέσματα των δοκιμών που διεξήγαγε η Κρατική Υγειονομική Επιθεώρηση της Πολωνίας (Sanepid), η οποία εξέτασε τις συσκευές ulsonix τον Αύγουστο του 2020. Οι δοκιμές αυτές επιβεβαίωσαν ότι η επεξεργασία με όζον μπορεί να απομακρύνει τις βιολογικές ακαθαρσίες ακόμη και σε σημεία που είναι δύσκολα προσβάσιμα και εύκολα παραβλέψιμα.

Μπορούν οι γεννήτριες όζοντος να χρησιμοποιηθούν και σε γραφεία ή θα μπορούσαν να βλάψουν την τεχνολογία;

Οι γεννήτριες μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε γραφεία, δεν υπάρχει κίνδυνος για την τεχνολογία. Ωστόσο, κανείς δεν πρέπει να βρίσκεται στο δωμάτιο κατά τη διάρκεια του καθαρισμού.

Πόσο διαρκεί το φίλτρο αέρα; Μπορεί να καθαριστεί κάτω από το νερό;

Εξαρτάται από τη συχνότητα χρήσης και τις συνθήκες λειτουργίας της συσκευής. Το φίλτρο μπορεί να πλυθεί με νερό, αλλά πρέπει να στεγνώσει καλά μετά.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας