Trustpilot
(10) Κριτικές

Σύστημα αποσκλήρυνσης νερού - 1-6 άτομα - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

469,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10250398

|

Μοντέλο: UNI_WATERSOFTENER_1000A

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Παρασκευή 10 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
469,00 €
469,00 €
0%
1.336,65 €
445,55 €
5%
2.110,50 €
422,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Απλή—χωρίς σύνθετες διαμορφώσεις χάρη στην αυτόματη βαλβίδα μαλακτικού ASD2
  • Μεγάλη διάρκεια—η αυτόματη λειτουργία αναγέννησης εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής χωρίς συντήρηση
  • Προσαρμοσμένη εφαρμογή—με όγκο ρητίνης 12 L, αυτό το σύστημα αποσκληρυντή νερού είναι ιδανικό για νοικοκυριά και επιχειρήσεις με 1 έως 6 άτομα
  • Αποδοτική—ταχύτητα ροής νερού έως 2,6 m³/ώρα
  • Ισχυρό—η μονάδα αποσκληρυντικού νερού έχει πίεση λειτουργίας 0,15 έως 0,5 MPa ή 1,5 έως 5,0 bar
  • Ασφαλές—αχρησιμοποίητο νερό απορρίπτεται στο αποχετευτικό σύστημα μέσω της κατάλληλης σύνδεσης
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.5

Βασισμένο σε 10 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Netherlands

καλό και φθηνό

καλή συσκευή, αλλά οι οδηγίες χρήσης πρέπει να προσαρμοστούν στην παρεχόμενη συσκευή, για τους σωλήνες πρέπει να πάρετε αντάπτορες από 1 ίντσα έως 15 mm, αλλά διατίθενται από τους καλύτερους χονδρεμπόρους, θα σας κοστίσουν περίπου 10 ευρώ, επιπλέον η σκληρότητα του νερού δεν μπορεί να ρυθμιστεί όπως χρησιμοποιείται στην Ολλανδία για τη γερμανική σκληρότητα, Dh, αλλά σε mmol, η μετατροπή είναι εύκολη 1 mmol, είναι 5,6 DhΔείτε αυτόν τον πίνακα και θα ξέρετε πώς να μετατρέψετε τη σκληρότητα του νερού. °dH °e °fH ppm mmol/l Γερμανική σκληρότητα 1 °dH 1 1.253 1.78 17.8 0.179 Αγγλική σκληρότητα 1 °e 0.798 1 1.43 14.3 0.142 Γαλλική σκληρότητα 1 °fH 0.560 0.70 0.70 pm 0,07 0,1 1 0,01 mmol/l 1 mmol/l 5,6 7,02 10 100 1 Πίνακας μετατροπής σκληρότητας νερού

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Slovakia

Απλή εκπλήρωση

Τα εμπορεύματα έφτασαν σε καλή κατάσταση και συσκευασμένα με ασφάλεια. Το φίλτρο είναι έξυπνο και έξυπνο. Αν και το αλάτι περνά μέσα από το αφαιρούμενο μαγνητικό κάλυμμα στο μπροστινό μέρος. Ως αποτέλεσμα, ο χώρος εξυπηρέτησης δεν αυξάνεται.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Σύστημα αφαλάτωσης

Η κορυφαία απόδοση τιμής συσκευής είναι σωστή. Μπορώ μόνο να συστήσω.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Γρήγορο και αποτελεσματικό

Παρήγγειλα ένα μαλακτικό για πρώτη φορά από το expondo και μεγάλη έκπληξη, ο χρόνος τηρήθηκε και η συσκευασία ήταν εξαιρετικά καλά συσκευασμένη. Συνιστώ αυτόν τον έμπορο, το μόνο που έχω να κάνω είναι να τον βάλω σε λειτουργία.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 10 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Italy

Αποσκληρυντής νερού - 1-6 άτομα - 12 L - 1,4-2,6 m³/h

Η διαδικασία παραγγελίας ήταν πολύ απλή και η συσκευή έφτασε σε χρόνο μηδέν. Ήμασταν πολύ ευχαριστημένοι με την όλη διαδικασία και τα αποτελέσματα της αγοράς μας. Σίγουρα θα στραφούμε ξανά στο expando.it στο μέλλον.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 14 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Belgium

Υπέροχο προϊόν. Σημείωση: Για εύκαμπτους σωλήνες σύνδεσης 4/4: απαιτείται ζεύξη από 3/4M έως 4/4F. Κόστος: 1,70€/τεμ

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Netherlands

Πρώτες εμπειρίες

Εξαιρετική συσκευή, χειροκίνητο πολύ μπερδεμένο. Παραδίδεται έγκαιρα σε καλή συσκευασία. Ο ιστότοπος αναφέρει ότι η σύνδεση δεν είναι δύσκολη. Και αυτό δεν ισχύει αρκεί να αναφέρεται ξεκάθαρα τι χρειάζεστε! Για παράδειγμα, το μέγεθος σύνδεσης δεν είναι το τυπικό μέγεθος που χρησιμοποιούμε στην Ολλανδία. Πρέπει λοιπόν να αγοράσετε επιπλέον υλικό για να ταιριάζει. Οι εύκαμπτοι εύκαμπτοι σωλήνες είναι τεράστιου μεγέθους που είναι δύσκολο να τοποθετηθούν μετά την εγκατάσταση, η ευελιξία χάνεται στη συνέχεια λόγω της πίεσης του νερού. Το εγχειρίδιο δεν είναι στα ολλανδικά και αυτό προκαλεί σύγχυση μερικές φορές, επειδή οι όροι που χρησιμοποιούνται δεν είναι εύκολο να κατανοηθούν χωρίς μετάφραση, και ακόμη και τότε είναι δύσκολο για έναν απλό άνθρωπο να μεταφραστεί σε δράση. Οι λέξεις που χρησιμοποιούνται στις οδηγίες χρήσης δεν αντιστοιχούν στις λέξεις που χρησιμοποιούνται στο μενού στην οθόνη της συσκευής. Αυτό είναι πολύ μπερδεμένο! Για παράδειγμα, μου πήρε μισό πρωί για να φτιάξω τυρί από αυτό, ενώ στην πραγματικότητα είναι σούπερ απλό. Το μόνο που χρειάζεται είναι η χρήση των κατάλληλων λέξεων που ταιριάζουν με αυτές της συσκευής. Η τελική λειτουργία της συσκευής είναι μια χαρά και δεν υπάρχουν παράπονα για αυτό. Μόλις συνδεθείτε, βασικά δεν χρειάζεται να ανησυχείτε πια για αυτό. Συνιστάται να εγκαταστήσετε μια επιπλέον παράκαμψη, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να χρησιμοποιείτε την παροχή νερού κατά την αναγέννηση ή/και την εργασία.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

Μηχάνημα διαβροχής για 1-6 άτομα

Δυστυχώς, η εταιρεία δεν διαθέτει κέντρο εξυπηρέτησης στην Ουγγαρία, επομένως ο πελάτης πρέπει να πραγματοποιήσει μόνος του την εγκατάσταση. Κατ' αρχήν, αυτό δεν θα ήταν δύσκολο, αλλά η περιγραφή του συνημμένου Οδηγού χρήστη είναι περίπλοκη και μερικές φορές δυσνόητη - για πελάτες που δεν έχουν πολύ τεχνικό πνεύμα. Για παράδειγμα, δεν μπορούσα να βρω τον τρόπο να ορίσω τον επιθυμητό βαθμό nk... κ.λπ. Ένας οδηγός βήμα προς βήμα θα έκανε τα πράγματα πολύ πιο εύκολα για τον πελάτη.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

Αποσκληρυντικό πρώτης κατηγορίας

Το χρησιμοποιώ σχεδόν ένα μήνα και είμαι 100% ικανοποιημένος με αυτό. Ήμουν λίγο δύσπιστος για τον χρόνο παράδοσης των τεσσάρων ημερών, αλλά εξεπλάγην ευχάριστα όταν, την τέταρτη μέρα, έξυπνα συσκευασμένο, με φαντασία βγάζοντας το εσωτερικό με ένα φουσκωμένο λάστιχο, ο ταχυδρόμος χτύπησε το κουδούνι και παρέδωσε τον αποσκληρυντή.Εκ πρώτης όψεως και τώρα έστω και μετά από ένα μήνα χρήσης, μπορώ να πω ότι η ποιότητα σε αυτή την περίπτωση ξεπερνά την τιμή.Η εγκατάσταση ειναι απλο,το εγκατεστησα σε μιση ωρα περιπου με τους δυο σωληνες 1'' μετα την ωρα.Το μενου δεν ειναι το ιδιο με το βιβλιο, οι εκφράσεις ειναι περιεργες και οταν ειδα τα mmol/, νομιζα οτι ρωταει για το επίπεδο του σακχάρου στο αίμα μου. Γι' αυτό έπεσε ένα αστέρι. Αν καταφέρουμε να το ξεπεράσουμε αυτό, το οποίο σίγουρα θα πάρει μισή μέρα, το αγόρασα και τρύπησε το πλευρό μου για άλλη μια ή δύο μέρες, είναι εγγυημένο ότι θα είμαστε ικανοποιημένοι. Και μετά, μετά από μια καλη ρυθμιση μια φορα,δεν χρειαζεται να αλατιζουμε που και που.Μπορω να το προτεινω μονο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 5 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Belgium

Καλό αποσκληρυντικό νερού

Καλή και χαμηλή τιμή αποσκληρυντή νερού, εύκολη εγκατάσταση, ολλανδικό εγχειρίδιο διαθέσιμο στον ιστότοπο, αλλά θα μπορούσε να είναι λίγο πιο ξεκάθαρο για έναν απλό άνθρωπο, αυτό είναι αδύνατο. Κάποιος με πείρα θα το καταλάβει, αλλά μην σφίξετε πολύ δυνατά τους εύκαμπτους σωλήνες, διαφορετικά τα στεγανοποιητικά θα είναι ελαττωματικά. Ο αποσκληρυντής νερού από μόνος του είναι ένα πολύ καλό προϊόν για τα λίγα χρήματα, μπορώ να το προτείνω σίγουρα. Για ενημέρωσή σας, οι συνδέσεις των εύκαμπτων σωλήνων είναι 4/4.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας