Trustpilot
Σε έκπτωση
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν

Κιτ επισκευής βαθουλωμάτων αυτοκινήτου - 70 τεμ.

109,00 € 116,85 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10060795

|

Μοντέλο: MSW-DENTPULLER.SET3

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 25 Ιουλίου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
109,00 €
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Μια ποικιλία εργαλείων αφαίρεσης βαθουλωμάτων με ολοκληρωμένα εξαρτήματα για μικρά και μεγάλα βαθουλώματα
  • Γρήγοροι χρόνοι θέρμανσης χάρη στο πιστόλι θερμής κόλλας 40 W με 8 ξυλάκια κόλλας
  • Η μέθοδος απαλής βαφής για την ανύψωση βαθουλωμάτων βοηθά στη διατήρηση της αξίας του οχήματός σας
  • Η γρήγορη και οικονομικά αποδοτική επισκευή μειώνει τον χρόνο αναμονής των πελατών
  • Εύκολο στη χρήση χάρη στο λεπτομερές εγχειρίδιο οδηγιών
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

Κιτ επισκευής βαθουλωμάτων αυτοκινήτου - 70 τεμ.

Αυτό το ολοκληρωμένο κιτ επισκευής βαθουλωμάτων αυτοκινήτου σάς επιτρέπει να επιδιορθώνετε αποτελεσματικά και απαλά κάθε βαθούλωμα, από μικρό έως μεγάλο. Το κιτ περιλαμβάνει μια μεγάλη γκάμα εργαλείων αφαίρεσης βαθουλωμάτων που σας επιτρέπουν να εξομαλύνετε τα αμαξώματα αυτοκινήτων, φορτηγών και μοτοσυκλετών. Τα εργαλεία είναι εύκολα στη χρήση τόσο για επαγγελματίες όσο και για έμπειρους λαϊκούς.
Είτε θέλετε να σηκώσετε μικρά βαθουλώματα με ένα εξολκέας βαθουλωμάτων είτε να αφαιρέσετε μεγαλύτερες ζημιές με ένα σφυρί ολίσθησης, αυτό το κιτ έχει το κατάλληλο εργαλείο για κάθε βαθούλωμα. Το σετ περιέχει συνολικά 70 κομμάτια, τα οποία είναι όλα τέλεια για να αφαιρέσετε βαθουλώματα χωρίς να καταστρέφουν το χρώμα. Περιλαμβάνεται ένα ισχυρό πιστόλι θερμής κόλλας για τη σύνδεση των διαφόρων προσαρμογέων έλξης.
Το εργαλείο τράβηξης βαθουλωμάτων επιτρέπει την επαγγελματική επιδιόρθωση βαθουλωμάτων όλων των μεγεθών χωρίς να απαιτείται επίπονη εργασία βαφής αμαξώματος στη συνέχεια. Αυτό το κιτ αφαίρεσης βαθουλωμάτων χωρίς βαφή είναι η τέλεια επιλογή για την επισκευή ενός ευρέος φάσματος ζημιών στο αμάξωμα του αυτοκινήτου αποτελεσματικά και οικονομικά, ειδικά όταν η επιφάνεια του χρώματος δεν έχει υποστεί ζημιά.
Το κιτ περιλαμβάνει ένα εξολκέας βαθουλωμάτων, μια γέφυρα, ένα σφυρί ολίσθησης και ένα σφυρί με μια ποικιλία από σφυρί για ισοπέδωση βαθουλωμάτων. Επιπλέον, υπάρχει μια πλακέτα ανακλαστήρα που βοηθά στην αναγνώριση του σχήματος των βαθουλωμάτων, καθώς και μια σφήνα αντλίας αέρα για το άνοιγμα των κενών στο σώμα, για παράδειγμα μεταξύ του πλαισίου και της πόρτας. Αυτό το κιτ σας προσφέρει πολλές επιλογές για την αποτελεσματική αφαίρεση βαθουλωμάτων όλων των σχημάτων και μεγεθών.
Αφαιρέστε τα βαθουλώματα χωρίς να χρειαστεί να τα ξαναβάψετε στη συνέχεια. Χρησιμοποιήστε τα εργαλεία της σειράς PDR (Paintless Dent Repair) και εξοικονομήστε χρόνο και χρήμα στις επισκευές. Το PDR σάς βοηθά να διατηρήσετε την αξία του οχήματός σας, ειδικά όταν το χρώμα είναι ακόμα σε καλή κατάσταση. Το συμπαγές μέγεθος του εργαλείου PDR το καθιστά επίσης κατάλληλο για φορητή χρήση επί τόπου με τους πελάτες σας.
Εκτεταμένα αξεσουάρ, με τα οποία μπορείτε να εξοπλίσετε τα μεμονωμένα εργαλεία ώστε να ταιριάζουν στις αντίστοιχες φθορές του σώματος, ολοκληρώνουν το σετ. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να εκτελείτε επισκευές επαγγελματικής ποιότητας ανεξάρτητα από το μέγεθος ή το σχήμα του βαθουλώματος.

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Είναι επαγγελματικό εργαλείο ή είναι κατάλληλο και για ερασιτέχνες;

Αυτό το εργαλείο είναι κατάλληλο τόσο για επαγγελματίες όσο και για ερασιτέχνες. Οι αρχάριοι μπορούν να βρουν οδηγίες για τη χρήση του εργαλείου στο παρεχόμενο εγχειρίδιο οδηγιών.

Πώς μπορώ να αφαιρέσω τα υπολείμματα κόλλας από την επιφάνεια;

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα μείγμα από 90% ακετόνη και 10% νερό.

Πόσο καιρό πρέπει να αφήσω το πιστόλι θερμής κόλλας να ζεσταθεί για να μπορέσω να το χρησιμοποιήσω;

Το πιστόλι κόλλας απαιτεί περ. 5 λεπτά για να φτάσει στη σωστή θερμοκρασία για κόλληση.

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας