Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν
MSW

Πρέσα κούπας - διπλή - έως 250 °C - οθόνη LCD - χρονοδιακόπτης

269,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10062696

|

Μοντέλο: MSW-C&A HP MX2

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
269,00 €
3+
5%
255,55 €
5+
10%
242,10 €
10+
15%
228,65 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Γενναιόδωρη - η πρέσα θερμότητας είναι ιδανική για τη μεταφορά των σχεδίων σας ή των προτιμήσεων των πελατών σας σε 2 τυποποιημένες κούπες (11 oz / 300 ml) ή άλλα μεγάλα αντικείμενα.
  • Ευέλικτο - με εύρος θερμοκρασίας 0 - 250 °C, η πρέσα κούπας επιτρέπει τη δημιουργία εξατομικευμένων φλιτζανιών, κούπες και ποτήρια από διάφορα υλικά.
  • Επαγγελματική - η πρέσα θερμότητας διαθέτει αισθητήρα θερμοκρασίας υψηλής ακρίβειας και είναι εξαιρετική στην ομοιόμορφη κατανομή της θερμότητας.
  • Διαισθητική - με την ψηφιακή οθόνη και το χρονοδιακόπτη που διαθέτει συναγερμό, ο χειρισμός της πρέσας κούπας δεν απαιτεί προηγούμενη εμπειρία
  • Ασφαλής - εξοπλισμένη με αξιόπιστη προστασία από υπερθέρμανση, η πρέσα καπακιού προστατεύει τόσο το υλικό όσο και το μηχάνημα.
  • Αποδοτικό - ο διπλός σχεδιασμός σας επιτρέπει να εκτυπώνετε ταυτόχρονα δύο φλιτζάνια ή ένα ενιαίο μεγαλύτερο αντικείμενο
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Χάλυβας με επίστρωση πούδρας
Χρώμα
Μεταλλικό ασήμι
Τάση [V]
230
Τύπος οθόνης
LCD
Κατηγορία προστασίας IP
IP21
Χρονικό εύρος [min]
0-17
Ισχύς [W]
600
Μέγιστη. θερμοκρασία [°C]
250
Καλώδιο τροφοδοσίας
1.5 m
Προστασία από υπερθέρμανση
Ναι
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
37.5 x 28 x 38.5 cm
Βάρος
6.81 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
41.5 x 34 x 37 cm
Βάρος αποστολής
7.83 kg

Πακέτο παράδοσης

  • MSW-C&A Τύπος HP MX2 για κούπες
  • Καλώδιο τροφοδοσίας

Περιγραφή προϊόντος

Διπλό πιεστήριο κούπας για δημιουργικά έργα και ειδικά αιτήματα πελατών

Με 2 ανεξάρτητα ελεγχόμενους αλλά και διασυνδεδεμένους θαλάμους πίεσης, η πρέσα μεταφοράς MSW είναι η ιδανική επιλογή για έργα και προϊόντα κατά παραγγελία. Από την ταυτόχρονη εξατομίκευση δύο κούπες (11 oz / 300 ml) έως τη δημιουργία μεγαλύτερων διαφημιστικών αντικειμένων, παρέχει ένα ευρύ φάσμα δυνατοτήτων για τους λάτρεις του DIY και τους επαγγελματίες χρήστες. Η πρέσα θερμότητας εγγυάται την ακριβή μεταφορά μοτίβων σε διάφορα αντικείμενα, όπως φλιτζάνια, κούπες, ποτήρια, μπουκάλια και πολλά άλλα. Επενδύστε σε αυτό το απαραίτητο εργαλείο και ζωντανέψτε τις δημιουργικές σας ιδέες ή εκπληρώστε τέλεια τις επιθυμίες των πελατών σας!

Επιτυγχάνετε επαγγελματικά αποτελέσματα με την ακριβή πρέσα θερμότητας για κούπες και όχι μόνο

Με αισθητήρες υψηλής ακρίβειας, ομοιόμορφη κατανομή θερμότητας και την ψηφιακή οθόνη LCD, η πρέσα θερμότητας προσφέρει μέγιστο έλεγχο της διαδικασίας εκτύπωσης. Με ακριβή έλεγχο της θερμοκρασίας σε ένα εύρος 0 - 250°C, μπορείτε να είστε βέβαιοι ότι τα επιθυμητά σχέδια μεταφέρονται στα υλικά με την υψηλότερη δυνατή ποιότητα. Με την ψηφιακή οθόνη LCD, μπορείτε εύκολα να επιλέγετε και να παρακολουθείτε τιμές ταυτόχρονα.

Για να μεγιστοποιήσετε την άνεση και την ασφάλεια, η μηχανή εκτύπωσης κούπα περιλαμβάνει χρονοδιακόπτη που μπορεί να ρυθμιστεί σε ένα εύρος 0 - 17 λεπτών. Ένας συναγερμός σας ειδοποιεί όταν ολοκληρωθεί η διαδικασία εκτύπωσης, επιτρέποντάς σας να αφιερώσετε την προσοχή σας σε άλλες εργασίες στο μεταξύ. Η ενσωματωμένη προστασία από υπερθέρμανση εξασφαλίζει πρόσθετη ασφάλεια τόσο για τη συσκευή όσο και για τα υλικά. Αποτρέπει τα θερμαντικά στοιχεία από το να φτάσουν σε υπερβολικά υψηλές θερμοκρασίες και διασφαλίζει την ασφαλή χρήση.

Σε αντίθεση με άλλα μοντέλα, αυτή η πρέσα μεταφοράς απαιτεί ελάχιστο χώρο στο δάπεδο. Ως εκ τούτου, αυτό το πιεστήριο είναι η ιδανική επιλογή για χρήση σε μικρά φωτοτυπικά καταστήματα ή αίθουσες χόμπι. Απελευθερώστε τις ευέλικτες δυνατότητες της θερμοκολλητικής μας πρέσας για να μετατρέψετε τα δημιουργικά σας οράματα σε πραγματικότητα! Αποκτήστε τη δική σας πρέσα για κούπες τώρα και ξεκινήστε τα έργα εκτύπωσης κατά παραγγελία σήμερα!

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας