Trustpilot
(9) Κριτικές

Δεξαμενή ζύμωσης - 60 L - 3.000 W

419,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10011524

|

Μοντέλο: RCBM-42N

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Αποστολή περίπου Πέμπτη 9 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
419,00 €
419,00 €
0%
1.257,00 €
398,05 €
5%
2.095,00 €
377,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Μεγάλη χωρητικότητα εργασίας - 60 L
  • Απλή—αυτόματη λειτουργία και λειτουργία μνήμης—ιδανική για αρχάριους ζυθοποιούς
  • Φιλικό προς το χρήστη—LCD με επιφάνεια αφής για ρύθμιση θερμοκρασίας, απόδοσης και χρόνου παρασκευής
  • Ισχυρό—συνδυάζει θερμαντικά στοιχεία 1.800 W και 1.200 W
  • Βολικό— αφαιρούμενο δοχείο κόκκων, αντλία κυκλοφορίας και βρύση αποστράγγισης, καθώς και κατασκευή από ανοξείδωτο χάλυβα
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.6

Βασισμένο σε 9 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Μπλουζα

Αγοράσαμε αρχικά μια φθηνή κατσαρόλα ζυθοποιίας από έναν ανταγωνιστή: σκραπ ανοξείδωτου χάλυβα αξίας 250 ευρώ που έσπασε μετά από δύο φορές χρήση. Έτσι, επενδύσαμε εδώ και είμαστε απολύτως ενθουσιασμένοι. Η αντλία, η ακρίβεια της θερμοκρασίας, η ποιότητα της κατασκευής, όλα είναι υπέροχα. Η τιμή είναι τσουχτερή, αλλά φαίνεται δικαιολογημένη.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Μηχανή Belle

Όμορφο μηχάνημα, εύκολο στη χρήση.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Austria

Όλα ταιριάζουν όπως αναμενόταν

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 11 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Romania

έλαβε πακέτο

Το στοιχείο είναι όπως περιγράφεται, οι οδηγίες είναι καλές. Αποστολή γρήγορη και άψογη. Το κάλυμμα ταιριάζει τέλεια, το ίδιο και το mash tun. Το διαφανές κάλυμμα είναι ένα μεγάλο πλεονέκτημα, μπορεί κανείς να δει τη ροή της αντλίας και να προσαρμόσει ανάλογα. Μερικές περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα μπορούσαν να βλάψουν (όπως για παράδειγμα, πώς βάζετε το κόσκινο στο κάτω μέρος, με το κοίλο μέρος πάνω ή κάτω; - μια σχηματική λεπτομέρεια θα έλυνε το μυστήριο) Ο προγραμματισμός φαίνεται εύκολος, η απομνημόνευση του προγράμματος εξακολουθεί να είναι ερωτηματικό . Δοκίμασα τη λειτουργία με νερό και τα πράγματα λειτουργούν ομαλά όπως θα έπρεπε. Ελπίζω να το δούμε στη δουλειά σε πραγματικές συνθήκες! Μέχρι στιγμής 10/10

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Πολύ καλό καζάνι

Μέχρι στιγμής, έχω παρασκευάσει περίπου 100 παρασκευάσματα σε μια κατσαρόλα 40l RCBM 40N, αλλά αποφάσισα να αγοράσω μια μεγαλύτερη. Μέχρι στιγμής έχω φτιάξει 3 παρασκευές με αυτό. Πολύ καλή απόδοση. Συνολικά Καλή αναλογία τιμής/ποιότητας, εύκολο στη χρήση και υπέροχη εμφάνιση. Συστήνω ανεπιφύλακτα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Πρακτικό και αποτελεσματικό

Μετά από δύο παρασκευές με αυτό το τανκ διαπίστωσα ότι ανταποκρίθηκε στις προσδοκίες μου. Πολύ πρακτικό και αποτελεσματικό, τίποτα να πω. Τέλειος

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Μεγάλη τιμή

Μεγάλη απόδοση τιμής. Δεν έχω καμία επιλογή σύγκρισης με το Braumeister της Speidel ή παρόμοια συστήματα, αλλά είμαι απλά πεπεισμένος για αυτό. Έχω μια μικρή κριτική: η περιγραφή αναφέρει μια "διαισθητική" οθόνη αφής. Ο βραστήρας μου δεν έχει επαφή. Αλλά δεν με ενοχλεί πια. Ίσως παρήγγειλα μόλις άλλαξα μοντέλα. Επιπλέον, τα 9 προγράμματα αναφέρονται στα 9 βήματα εργασίας που μπορούν να προγραμματιστούν. Είναι κρίμα να χάνεται το «σώζεται» μετά το σβήσιμο... Τα 60 λίτρα (ή 62) αναφέρονται σε όλη την ποσότητα. Δηλαδή περίπου 50/55L μπύρας ανά μπύρα! Λίγο μπερδεμένο. Αλλά κατά τα άλλα ο καθαρισμός, ο χειρισμός, η ακρίβεια θερμοκρασίας είναι κορυφαία.

Απάντηση από

Αγαπητέ Stefan, σε ευχαριστώ πολύ για το μήνυμά σου και τα σχόλιά σου. Θα το προωθήσουμε στην ομάδα διαχείρισης προϊόντων μας. Χαιρόμαστε που είστε πολύ ικανοποιημένοι με το προϊόν. Διασκεδάστε με αυτό! Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις, θα χαρούμε να σας βοηθήσουμε. Με εκτίμηση, εκθέστε την Εξυπηρέτηση Πελατών
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 10 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Netherlands

Prima brouwketel

Το προϊόν είναι καλοφτιαγμένο και λειτουργεί σωστά. Μερικά πράγματα είναι χαμηλότερης ποιότητας (ξεπλύνετε τον εύκαμπτο σωλήνα αντί για σωλήνα για την άντληση του υγρού γύρω και η πλάκα φίλτρου δεν εφαρμόζει καλά στον εσωτερικό σωλήνα). Αυτά τα φθηνότερα εξαρτήματα δεν κάνουν καμία διαφορά στη λειτουργία και για αυτά τα χρήματα μπορείτε να πάρετε αποτελεσματικά 50 έως 55 λίτρα ζυθοποιίας ή 30 λίτρα μπύρας με διπλή βύνη για μπύρα υψηλής περιεκτικότητας σε αλκοόλ.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Ο σωλήνας υπερχείλισης ήταν ελαττωματικός την πρώτη φορά που τον έφτιαξα. Η είσοδος του σωλήνα συνθλίβεται.

Γεια σας, ο βραστήρας είναι απολύτως υπέροχος και αξίζει 5 αστέρια. Ωστόσο, ο σωλήνας υπερχείλισης στην είσοδο του σωλήνα ήταν τόσο παραμορφωμένος που το υγρό διέρρευσε. Επομένως δεν μπορούσα να του δώσω 5 αστέρια. Οι οδηγίες λειτουργίας αφήνουν επίσης κάτι το επιθυμητό. Αναφέρει πώς να χειριστείτε τη συσκευή, αλλά δυστυχώς δεν λέει πώς να τη συναρμολογήσετε. Ευτυχώς υπάρχει το YouTube, όπου μπορείτε να δείτε πώς συναρμολογούνται τα επιμέρους μέρη.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας