Trustpilot
(13) Κριτικές

Επαγωγική κουζίνα - 2 x 22 cm - 60 έως 240 °C - χρονοδιακόπτης

249,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10011748

|

Μοντέλο: RCIC-1800P6

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Παρασκευή 10 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
249,00 €
249,00 €
0%
709,65 €
236,55 €
5%
1.120,50 €
224,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευέλικτο - για διάφορες μεθόδους μαγειρέματος χάρη σε ένα εύρος θερμοκρασίας από 60 έως 240 °C, έναν χρονοδιακόπτη και επίπεδα απόδοσης από 500 έως 3.500 W
  • Συμβατό - με επαγωγικά μαγειρικά σκεύη με διάμετρο βάσης έως 26 cm
  • Διαισθητικό - χάρη στα κουμπιά για τη θερμοκρασία, τον χρονοδιακόπτη και την απόδοση, καθώς και οθόνη LED
  • Χαμηλής συντήρησης - το ανοξείδωτο ατσάλι και το κεραμικό γυαλί καθαρίζονται εύκολα και είναι εξαιρετικά ανθεκτικά
  • Ασφαλές - χάρη στην επαγωγή και την ενσωματωμένη προστασία από υπερθέρμανση
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.8

Βασισμένο σε 13 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 6 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

ταψί

εξαιρετικό προϊόν τίποτα για να παραπονεθεί με την πάροδο του χρόνου

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Συμβουλή εκ των έσω μεταξύ των συνηθισμένων παρόχων

Πρώτα από όλα, πρέπει να πω ότι έκανα μεγάλη έρευνα και συνέκρινα πολλές μάρκες και κατέληξα να επιλέξω μεταξύ προϊόντων Royal Catering και Hendi. Και τα δύο είναι υπέροχα, αλλά πρέπει να πω ότι μετά από μερικές δοκιμές κατέστη σαφές ότι σχεδόν κανένας άλλος εκτός από τους οικιακούς ζυθοποιούς και τους μάγειρες γουόκ δεν χρειάζεται την περιττή δύναμη του Hendi. Από την άλλη πλευρά, το RC είναι εξαιρετικά συμπαγές και καλά μελετημένο φόρμα, που ταιριάζει ακόμα και στα πιο μικρά Οι κουζίνες χωράνε χωρίς να είναι ογκώδεις Μεγάλα πλεονεκτήματα που προηγουμένως υποτιμήθηκαν είναι: 1. Ο απόλυτα ευχάριστος και αθόρυβος ήχος/τουίτερ λειτουργίας, κάτι που είναι σπάνιο μεταξύ των επαγωγικών κουζινών.2. Γρήγορος και αποτελεσματικός αερισμός. Αυτό δεν είναι ένας απλός χρονοδιακόπτης μετά την απενεργοποίηση της συσκευής, αλλά μάλλον μετρά την πραγματική θερμοκρασία στη συσκευή και επομένως απενεργοποιεί τον ανεμιστήρα σχεδόν αμέσως στο 99% των περιπτώσεων (που είναι γενικά πιο αθόρυβο από τον ανταγωνισμό).3. Οι θερμοκρασίες διατηρούνται ακριβώς (εκτός από τους 100°C, όπου η συσκευή τείνει να φτάσει τους 105-110 και παρόλο που δεν αλλάζει συνεχώς, θα μπορούσε να παραψήσει κάποια πιάτα). Η συσκευή βασικά αλλάζει πολύ λιγότερο συχνά από το Hendi και προσεγγίζει τις θερμοκρασίες πιο προσεκτικά.4. Δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στο τηγάνισμα - εάν χρησιμοποιείτε ένα καλό τηγάνι, μπορείτε να φτάσετε τις θερμοκρασίες τηγανίσματος για τυπικές οικιακές ποσότητες εξίσου γρήγορα όπως και με τα πιο ισχυρά μοντέλα. Δεν πρέπει να ξεγελαστείτε από τα 1800W - εδώ χρησιμοποιούνται πολύ καλύτερα πηνία από ό,τι στα φθηνά μοντέλα, όπου σχεδόν τίποτα δεν περνάει. Μπορώ να επιβεβαιώσω το μέγεθος καρούλι 22 cm.5. Δεν γκρινιάζει καθόλου (συμβαίνει σε μεγάλο ποσοστό μοντέλων).6. Διαθέτει καλά μελετημένα ανοίγματα ανεμιστήρα στο κάτω μέρος, τα οποία τροφοδοτούν τους ανεμιστήρες ακόμα κι αν δεν είναι όλα τα εξωτερικά πόδια στη θέση τους. Πήρα τη συσκευή λίγο φθηνότερα απευθείας από τον ίδιο εισαγωγέα, αλλά ήθελα να την επαινέσω και εδώ, καθώς είναι πολύ υποτιμημένο για την ποιότητα που λαμβάνετε.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Εσωτερική συμβουλή

Πρώτα από όλα, πρέπει να πω ότι έκανα μεγάλη έρευνα και συνέκρινα πολλές μάρκες. Κατέληξα ανάμεσα στα προϊόντα Royal Catering και Hendi. Και τα δύο είναι υπέροχα, αλλά πρέπει να πω ότι μετά από μερικές δοκιμές κατέστη σαφές ότι σχεδόν κανένας άλλος εκτός από τους οικιακούς ζυθοποιούς και τους μάγειρες γουόκ δεν χρειάζεται την υπερβολική δύναμη του Hendi. Αντίθετα, το RC διατίθεται σε εξαιρετικά συμπαγές και καλά μελετημένο σχήμα, το οποίο ταιριάζει ακόμα και στις πιο μικρές μονάδες κουζίνας χωρίς να είναι ογκώδες. Μεγάλα πλεονεκτήματα που προηγουμένως υποτιμήθηκαν είναι: 1. Ο απόλυτα ευχάριστος και αθόρυβος τόνος λειτουργίας/tweeter, κάτι που είναι σπάνιο μεταξύ των επαγωγικών κουζινών. 2. Γρήγορος και αποτελεσματικός αερισμός. Αυτό δεν είναι ένας απλός χρονοδιακόπτης μετά την απενεργοποίηση της συσκευής, αλλά μάλλον μετρά την πραγματική θερμοκρασία στη συσκευή και επομένως απενεργοποιεί τον ανεμιστήρα σχεδόν αμέσως στο 99% των περιπτώσεων (που είναι γενικά πιο αθόρυβο από τον ανταγωνισμό). 3. Οι θερμοκρασίες διατηρούνται ακριβώς (εκτός από τους 100°C, όπου η συσκευή τείνει να φτάσει τους 105-110 και παρόλο που δεν αλλάζει συνεχώς, μπορεί να παραψήσει κάποια πιάτα). Η συσκευή βασικά αλλάζει πολύ λιγότερο συχνά από το Hendi και προσεγγίζει τις θερμοκρασίες πιο προσεκτικά. 4. Δεν υπάρχουν μειονεκτήματα στο τηγάνισμα - εάν χρησιμοποιείτε ένα καλό τηγάνι, μπορείτε να φτάσετε τις θερμοκρασίες τηγανίσματος για τυπικές οικιακές ποσότητες εξίσου γρήγορα όπως και με τα πιο ισχυρά μοντέλα. Δεν πρέπει να ξεγελαστείτε από τα 1800W - εδώ χρησιμοποιούνται πολύ καλύτερα πηνία από ό,τι στα φθηνά μοντέλα, όπου σχεδόν τίποτα δεν περνάει. Μπορώ να επιβεβαιώσω το μέγεθος καρούλι 22 cm. 5. Δεν γκρινιάζει καθόλου (συμβαίνει σε μεγάλο αριθμό μοντέλων). 6. Διαθέτει καλά μελετημένη απόσταση ανεμιστήρα στο κάτω μέρος, η οποία τροφοδοτεί τους ανεμιστήρες ακόμα κι αν δεν είναι όλα τα εξωτερικά πόδια στη θέση τους.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Συμπαγές με ακριβή διατήρηση της θερμοκρασίας

Σταθερός μεταλλικός σκελετός, επιφάνεια ανθεκτική στις γρατσουνιές και πολύ πιο συμπαγής από όλα τα άλλα μοντέλα. Έλεγξα τις ρυθμισμένες θερμοκρασίες στην κατσαρόλα με μια κάμερα θερμικής απεικόνισης· υπάρχει μόνο μια απόκλιση θερμοκρασίας 1°C. Η ρύθμιση στους 60°C είναι τέλεια. Η συσκευή παρέχει άμεσες πληροφορίες για το εάν η κατσαρόλα ή το τηγάνι είναι συμβατό. Το επίπεδο θορύβου είναι αποδεκτό, ανεξάρτητα από το γιατί ο ανεμιστήρας λειτουργεί πάντα με πλήρες φορτίο σε κάθε συσκευή αντί να ρυθμίζεται δυναμικά όπως απαιτείται. Το προϊόν είναι πραγματικά υπέροχο!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Καλό προϊόν

Σας δίνω αυτό το feedback μετά από 1 μήνα χρήσης. Είμαι ικανοποιημένος με αυτή την διπλή επαγωγική εστία που χρησιμοποιώ στην αίθουσα πρωινού μου για να διατηρώ τα ομελέτα και το μπέικον σε θερμοκρασία. Το μέγεθός του είναι αρκετά μικρό (σε σύγκριση με άλλα) που αποτελεί πλεονέκτημα. Δεν κάνει πολύ θόρυβο και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Amazon France

Σούπερ πλάκα

Δεν πίστευα στα πλεονεκτήματά του σε σχέση με το αέριο....καλά ναι!! Διατηρεί ακριβώς την εμφανιζόμενη T°.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 5 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Τίποτα για παράπονο

Υψηλής ποιότητας εστία που είναι πολύ στιβαρή χάρη στο περίβλημα από ανοξείδωτο χάλυβα. Όχι ένα άτακτο σερβίτσιο για κάμπινγκ, αλλά ένα πλήρες πρόσθετο πιάτο. Εγώ μπορώ. Ω, τίποτα να πω για τη μακροχρόνια χρήση, αλλά TOP για αρχή.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Στερεό κομμάτι

Η συσκευή αντιστοιχεί ακριβώς στην περιγραφή. Παραδόθηκε γρήγορα και καλά συσκευασμένο. Όλα λειτουργούν καλά αμέσως. Η συσκευή χρησιμοποιείται πλέον καθημερινά. Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι με αυτό.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Αναθεώρηση επαγωγικής εστίας Royal Catering RCIC-1800P6

Αυτή η επαγωγική εστία είναι αισθητική και στιβαρή. Καθαρίζει εύκολα. Μπορεί να υπάρχουν ενδείξεις υπολειπόμενης θερμότητας για ασφάλεια. Σύμφωνα με τις οδηγίες, ζητώ από την Royal Catering να το ολοκληρώσει. Πράγματι, πώς να προετοιμάσετε το φαγητό με τη λειτουργία Power (ισχύς σε watt) ή τη λειτουργία Temp (θερμοκρασία σε °C); Αυτές οι δύο μέθοδοι μαγειρέματος είναι ανεξάρτητες. Για να ζεστάνω το γάλα, θα το έβαζα στους 80°C. Η μέγιστη ισχύς της πίσω πλάκας είναι 1700 watt, η οποία υποθέτω ότι αντιστοιχεί σε θερμοκρασία ταχείας θέρμανσης 240°C. Συνιστώ να αγοράσετε αυτό το πιάτο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας