Trustpilot
(1) αναθεώρηση
Royal Catering

Φριτέζα με λίπος - 2 x 16 L - Royal Catering - 230 V

429,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10012011

|

Μοντέλο: RCPSF 26ETH

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
429,00 €
3+
5%
407,55 €
5+
10%
386,10 €
10+
15%
364,65 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ευρύχωρο - δύο πολύ μεγάλα δοχεία για έως και 2.5 kg τσιπς το καθένα - 2 x 16 L χωρητικότητα / 26 L χωρητικότητα λαδιού
  • Γρήγορο - πολύ χαμηλός χρόνος προθέρμανσης με δύο θερμαντικά στοιχεία 3.000 W
  • Χαμηλής συντήρησης - εύκολο στον καθαρισμό, με βρύσες αποστράγγισης, επιφάνειες από ανοξείδωτο ατσάλι και αφαιρούμενα θερμαντικά στοιχεία
  • Ακριβές - ο θερμοστάτης διατηρεί με ακρίβεια τη θερμοκρασία μεταξύ 60 και 200 °C
  • Προστατευμένο - δύο καλύμματα για τη νύχτα εμποδίζουν το λάδι να λερωθεί
Αξεσουάρ
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
6000
Καλάθι τηγανίσματος [mm]
250 x 250 x 120
Μέγιστη ισχύς [W]
6000
Διαστάσεις δεξαμενής [cm]
26 x 33 x 20
Εύρος θερμοκρασίας [°C]
60-200
Μετρών την ώραν
Όχι
Βρύση αποστράγγισης
Ναι
Με ντουλάπι
Όχι
Θερμική Προστασία
Ναι
Χωρητικότητα εισόδου
26 l
Συνολική χωρητικότητα
32 l
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
68.5 x 55 x 36 cm
Βάρος
16.5 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
74 x 58.5 x 41.5 cm
Βάρος αποστολής
18.5 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Φριτέζα με λίπος RCPSF 26ETH
  • 2 καλάθια
  • 2 καλύμματα
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Η ευρύχωρη διπλή ηλεκτρική φριτέζα από τη Royal Catering

Όταν το εστιατόριό σας περιμένει πολλούς επισκέπτες, όλοι απαιτούν πατατάκια με τα γεύματά τους, τότε χρειάζεστε την ηλεκτρική φριτέζα RCPSF 26ETH. Τα δύο δοχεία ψησίματος έχουν συνολική χωρητικότητα 32 L. Δύο ισχυρά θερμαντικά στοιχεία συνολικής ισχύος 6,000 W φέρνουν γρήγορα το λάδι ψησίματος στην απαιτούμενη θερμοκρασία. Η φριτέζα προσφέρει τις καλύτερες συνθήκες για να παρέχει στους καλεσμένους σας φρέσκα πατατάκια σε εορταστικές εκδηλώσεις σε ένα συνεδριακό ξενοδοχείο εξίσου αξιόπιστα όπως και σε υπαίθριες εκδηλώσεις με πολλούς πεινασμένους θαυμαστές.

Η ισχυρή φριτέζα από τον εξοπλισμό catering της Royal Catering

Η διπλή φριτέζα είναι εξοπλισμένη με δύο δεξαμενές των 16 L, καθεμία από τις οποίες μπορεί να γεμίσει με έως και 13 L λάδι για τηγάνισμα. Αυτό σας δίνει τη δυνατότητα να τηγανίζετε έως και 5 κιλά πατατάκια συνολικά ταυτόχρονα. Η εμπορική φριτέζα είναι εξαιρετικά ευέλικτη για χρήση σε επαγγελματικό σέρβις φαγητού, όπου χρησιμοποιείται για την προετοιμασία ψαριών, λαχανικών ή μικρών σνακ. Επειδή και τα δύο δοχεία τηγανίσματος μπορούν να χρησιμοποιηθούν ανεξάρτητα το ένα από το άλλο, μπορείτε ακόμη και να ετοιμάζετε διαφορετικά φαγητά ταυτόχρονα.
Χάρη στην υψηλή απόδοση των δύο αφαιρούμενων θερμαντικών στοιχείων 3.000 W, το λάδι φτάνει γρήγορα τη μέγιστη θερμοκρασία των 200 °C. Μόλις το λάδι φτάσει τους 180 °C, μπορείτε να ξεκινήσετε την προετοιμασία μεγάλων ποσοτήτων τσιπς μέσα σε μόλις τέσσερα ή πέντε λεπτά. Μπορείτε να σερβίρετε έως και 40 έως 50 μερίδες φρεσκοτηγανισμένων τσιπς σε αυτό το χρονικό διάστημα. Ο θερμοστάτης υψηλής ευαισθησίας διατηρεί τη θερμότητα της λεκάνης λαδιού σε σταθερή θερμοκρασία για καλύτερα αποτελέσματα μαγειρέματος.
Τα καλάθια τηγανίσματος της ηλεκτρικής φριτέζας RCPSF 26ETH έχουν μέγεθος 250 x 250 x 120 mm και έχουν θερμομονωτικά χερούλια. Τα καλάθια με λεπτό πλέγμα μπορούν να κρεμαστούν σε κρεμάστρες στο πλάι της λεκάνης για να στραγγίσει το υπερβολικό λάδι.
Η ηλεκτρική διπλή φριτέζα είναι κατασκευασμένη από ανοξείδωτο ατσάλι, το οποίο είναι εξαιρετικό υλικό για την παρασκευή φαγητού, χάρη στις υγιεινές του ιδιότητες. Οι λείες επιφάνειες καθαρίζονται επίσης πολύ εύκολα. Τα αφαιρούμενα στοιχεία θέρμανσης είναι ένα άλλο πλεονέκτημα για τον καθαρισμό, επιτρέποντάς σας να φτάσετε σε κάθε σημείο του δοχείου. Οι βρύσες αποστράγγισης σάς επιτρέπουν να αδειάζετε γρήγορα και αποτελεσματικά το λάδι στο τέλος της νύχτας.
Μετά τον καθαρισμό ή όταν η φριτέζα δεν χρησιμοποιείται, μπορείτε να την κλείσετε με το κάλυμμα για να αποτρέψετε την είσοδο σκόνης και ρύπων στη λεκάνη τηγανίσματος. Τα αντιολισθητικά λαστιχένια πόδια εξασφαλίζουν ασφαλή βάση σε κάθε κουζίνα.

Βαθμολογίες & κριτικές


5.0

βάσει 1 κριτικής

Ταξινόμηση κατά :

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

φριτέζα

πραγματικά εξαιρετική παράδοση έγκαιρα καλά συσκευασμένη σοβαρή τοποθεσία 👍👍👍👍👍

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας