Trustpilot
(10) Κριτικές

Γρανιτομηχανή - 2 x 6 λίτρα - -20 °C ελάχιστη θερμοκρασία - λειτουργία παγωτού

1.599,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10011028

|

Μοντέλο: RCSL 2/6ICE

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Τρίτη 14 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
1.599,00 €
1.599,00 €
0%
4.557,15 €
1.519,05 €
5%
7.195,50 €
1.439,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Μεγάλη χωρητικότητα 2 x 6 λίτρων για παγωτατζίδικα, φορτηγά φαγητού ή μπαρ
  • Διαισθητική και εύκολη λειτουργία με ψηφιακό σύστημα ελέγχου
  • Εξυπηρέτηση σε ολόκληρη την ΕΕ και τριετής εγγύηση
  • Έξι διαφορετικές λειτουργίες για την παρασκευή κοκτέιλ, παγωτού και άλλων προϊόντων
  • 8-12 ώρες λειτουργίας λόγω της βαριάς κατασκευής
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.8

Βασισμένο σε 10 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

2x6 L Slush Granita Softeis Meeeega

Τώρα έχουμε δοκιμάσει το μηχάνημα αρκετές φορές και όλα λειτουργούν τέλεια. Τα προγράμματα είναι καλά προρυθμισμένα και μπορούν να ρυθμιστούν με ακρίβεια. Μια διαφορετική επιλογή είναι επίσης δυνατή με τις δεξαμενές. Και οι δύο δεξαμενές ελέγχονται χωριστά.

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Μηχανή à γρανίτες 2x6 λίτρα

Πολύ καλή μηχανή γρανίτας και όμορφη. Προς το παρόν έχω φτιάξει μόνο γρανίτες λεμόνι και το αποτέλεσμα ήταν άψογο με το πρόγραμμα γρανίτας με 5 λίτρα προϊόντος και σε 50 λεπτά έγινε. Ο θόρυβος του μηχανήματος είναι πολύ σωστός και το πρόγραμμα καθαρισμού το έκανα χωρίς πρόβλημα. Συνοδεύεται από διπλές φλάντζες και 1 σωλήνα γράσου. Θα δοκιμάσω σύντομα παγωτό και θα κάνω άλλο σχόλιο αργότερα. Προς το παρόν δεν μετανιώνω για την αγορά μου, θα δούμε με την πάροδο του χρόνου αλλά έχω εμπιστοσύνη στον εξοπλισμό ROYAL CATERING που έχω ήδη αγοράσει εδώ και χρόνια και που λειτουργεί ακόμα πολύ καλά, ψησταριά panini, φούρνος πίτσας.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 10 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Italy

Granitore

Υπέροχο προϊόν. Συμβουλεύω

πριν από 10 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Μετά την πρώτη δοκιμή, είμαστε απόλυτα ενθουσιασμένοι! Μέγα μέρος!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 22 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Αποκάλυψη

Τέλη Μαρτίου αγόρασα από την Expondo Granitor - 2 x 6 l - 450 W - από -20 ° C - για παγωτό. Παρά την ελαφρώς υψηλότερη τιμή, αποφάσισα να το αγοράσω από αυτούς γιατί η εμπειρία μου έχει διδάξει ότι σε περίπτωση των προβλημάτων είναι δυνατή η επιστροφή ή η αντικατάσταση της συσκευής με άλλη. Κατά τύχη, αυτό ακριβώς συνέβη. Αμέσως μετά την πληρωμή της αποστολής, η Expondo μου έστειλε τον εξοπλισμό, ο οποίος έφτασε αμέσως, πολύ καλά συσκευασμένος, αλλά δυστυχώς μετά τη σύνδεσή του έπαθε βλάβη. Συμβαίνει, όπως με κάθε εξοπλισμό. Η εταιρεία έκανε εξαιρετική δουλειά εδώ, η επαγγελματική τηλεφωνική γραμμή και το φιλικό προσωπικό ανταποκρίθηκαν στην πρόκληση και προσφέρθηκαν να ανταλλάξουν τη συσκευή με μια νέα Granator αφού την έστειλαν πίσω, και αυτό έγινε, απλά περιμένω την αποστολή, μπορώ. Μην περιμένω σέικ και παγωμένα ποτά αυτές τις ζεστές μέρες, που θα μπορώ να σερβίρω στους πελάτες μου. Για άλλη μια φορά προτείνω την εταιρεία για τον επαγγελματισμό και την πολιτική της, η οποία δίνει ηρεμία σε πελάτες σαν εμάς για να μην αγχώνονται σε παρόμοιες περιπτώσεις, γιατί αντιμετωπίζεται άμεσα, αξιόπιστα και σε υψηλό επίπεδο. Σίγουρα θα επιστρέψω με περισσότερες αγορές. Θα επανέλθω για να μοιραστώ τη γνώμη μου αφού δοκιμάσω τον εξοπλισμό που θα μου παραδοθεί σύντομα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Μηχανή Slush - 2 x 6 λίτρα

Η παράδοση ήταν χωρίς προβλήματα. Η πρώτη θέση σε λειτουργία επίσης. Όλα όπως επιθυμείτε. Μπορώ να συστήσω μόνο το μηχάνημα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Μηχανή à γρανίτες 2x6 λίτρα

Επιστρέφω όπως είχα υποσχεθεί για τη δεύτερη αξιολόγησή μου στη μηχανή γρανίτας που αγόρασα πριν από λίγους μήνες. Αυτό το Σαββατοκύριακο έφτιαξα ταυτόχρονα ένα κάδο 4 λίτρων γρανίτες και το άλλο 4 λίτρων μαλακό ιταλικό παγωτό (sundae) και το αποτέλεσμα ήταν πολύ καλό, χρειάστηκαν περίπου 1 ώρα και 15 λεπτά για να πάρουμε το αποτέλεσμα των 2 δεξαμενές. Έκανα το πρόγραμμα γρανίτες και παγωτό και το αποτέλεσμα ήταν άψογο. Συμπέρασμα, προτείνω αυτό το μηχάνημα για γρανίτες, παγωτό, χυμούς φρούτων. . . πολύ ευέλικτο και το οποίο λειτουργεί πολύ καλά και όλες οι επιλογές ρυθμίσεών του είναι προγραμματισμένες, αλλά οι οποίες μπορούν να εξατομικευτούν όπως επιθυμείτε στον πλησιέστερο βαθμό και ταχύτητα περιστροφής, 1 δεξαμενή μόνη της ή 2 δεξαμενές ταυτόχρονα. Τα χώρισα όλα αφού καθάρισα το μηχάνημα αυτόματα με λίγο σαπούνι πιάτων και το στέγνωσα και στη συνέχεια το έβαλα ξανά μαζί, λαδώνοντας τις ενώσεις και το σωλήνα αποστράγγισης. Πολύ ευχαριστημένος με την αγορά μου.

Απάντηση από

Σας ευχαριστούμε για τα θετικά και χρήσιμα σχόλιά σας. Ανυπομονούμε για μια επανένωση. Τα λέμε σύντομα και να έχουμε μια όμορφη μέρα!
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Slush μηχάνημα

Το μηχάνημα είναι απλά υπέροχο. Είχα ήδη ένα να δοκιμάσω. Αυτά όμως, εύχρηστα, ετοιμάζουν γρήγορα μια λάσπη και την πίνουν. Θα φανταζόμασταν επίσης ότι ο καθαρισμός θα ήταν χειρότερος. Δεν θέλουμε πια να μείνουμε χωρίς τη μηχανή λάσπης. Όχι μόνο για το πάρτι, αλλά στη ζέστη θέλουμε απλώς να τα χρησιμοποιούμε στο γραφείο κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Denmark

Γρήγορη και υπέροχη μηχανή λάσπης

Τα παιδιά τρελάθηκαν εντελώς όταν φέραμε αυτό το μηχάνημα στο σπίτι. Καλά πράγματα: Κάνει εξαιρετική λάσπη και το κάνει πιο γρήγορα από ό,τι πιστεύαμε. Λίγο μειονέκτημα: Έχει την τάση να χύνεται λίγο μετά το ρίξιμο και δεν καταλήγει τόσο στο δίσκο όσο στο τραπέζι. Έπρεπε λοιπόν να αγοράσουμε μερικούς δίσκους που βάλαμε κάτω από το μηχάνημα για να πάρουμε αυτές τις διαρροές. Επίσης το μηχάνημα είναι αρκετά θορυβώδες, αλλά δεν μπορώ να δω πώς μπορεί να αποφευχθεί.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 9 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Norway

Βερτ χαρούμενος

Γεια, μου αρέσει αυτό το μηχάνημα. Εύκολο στη χρήση, πολλές εξαιρετικές λειτουργίες, όχι πολύ περίπλοκο στο καθάρισμα. Μεγάλη αγορά

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας