Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν
Royal Catering

Καπνιστής τροφίμων - 8 ράφια

879,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10010730

|

Μοντέλο: RCRO-1300

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Παρασκευή 9 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
879,00 €
3+
5%
835,05 €
5+
10%
791,10 €
10+
15%
747,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • ιδανικό για κάπνισμα ψαριών, κρέατος ή λαχανικών
  • κατάλληλο για ζεστό ή θερμό κάπνισμα
  • χώρος σε 8 ράφια και άγκιστρα
  • χρονοδιακόπτης έως 120 λεπτά με λειτουργία συναγερμού
  • ανθεκτική και υγιεινή κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι
Αξεσουάρ
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
1000
Μετρών την ώραν
Ναι
Αριθμός σχαρών
8
Χωρητικότητα
147 l
Απόσταση μεταξύ των σχαρών
9 cm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
44 x 59 x 130 cm
Βάρος
39.5 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
53.5 x 47 x 124.5 cm
Βάρος αποστολής
42.7 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Καπνιστήριο RCRO-1300
  • 1 σωλήνας καπνοδόχου
  • 8x ράφια
  • Δίσκος για το λίπος (με στόμιο για το μπολ)
  • Μπάλα για το λίπος
  • Καμινάδα φωτιάς
  • Μονάδα ελέγχου θερμοκρασίας με χρονοδιακόπτη

Περιγραφή προϊόντος

Καπνιστής τροφίμων - 8 ράφια

Τα φρεσκοκαπνισμένα ψάρια δεν είναι πλέον μόνο μια λιχουδιά που μπορείτε να απολαύσετε στο λιμάνι και τώρα μπορείτε επίσης να διατηρήσετε τη χαρακτηριστική γεύση των καπνιστών κρεάτων και λουκάνικων για αρκετές εβδομάδες.
Με τον καπνιστή τροφίμων RCRO-1300, μπορείτε τώρα να φτιάξετε μόνοι σας αυτές τις λιχουδιές και να χαρίσετε στους καλεσμένους σας μια πολύ ξεχωριστή γευστική εμπειρία με τις καπνιστές λιχουδιές σας. Ο καπνιστής τροφίμων παρέχει άφθονο χώρο για τα ψάρια και τα κρέατά σας - 40 x 34 x 108 cm. Το φαγητό μπορεί να κρεμαστεί από έναν γάντζο στο φούρνο ή να τοποθετηθεί σε ένα από τα οκτώ ράφια. Η ελάχιστη απόσταση είναι 7 cm σε ύψος.
Στο θυμιατήρι είναι κλειστό και η εστία είναι γεμάτη με ροκανίδια ξύλου, τα οποία παρέχουν τον καπνό για τη διαδικασία καπνίσματος. Η εστία μπορεί να τοποθετηθεί εύκολα στο εσωτερικό χωρίς να ανοίξει το ντουλάπι. Κάτω από την εστία υπάρχει ένας δίσκος συλλογής της στάχτης που καίγεται κατά τη διαδικασία του καπνίσματος.
Η επιθυμητή θερμοκρασία μπορεί να ρυθμιστεί από τον ελεγκτή θερμοκρασίας. Το εύρος θερμοκρασίας είναι 0 - 110 °C και επομένως είναι εξίσου κατάλληλο για ζεστό και θερμό κάπνισμα. Η διάρκεια της διαδικασίας καπνίσματος μπορεί να ρυθμιστεί με χρονοδιακόπτη. Ένας συναγερμός θα σας ειδοποιήσει μόλις παρέλθει ο προκαθορισμένος χρόνος. Ο μέγιστος χρόνος του χρονοδιακόπτη είναι 120 λεπτά. Ο χρονοδιακόπτης μπορεί να μηδενιστεί ανά πάσα στιγμή, εάν δεν είστε ικανοποιημένοι με το πρώτο αποτέλεσμα.
Στο πλάι του καπνιστή υπάρχει ένα ευανάγνωστο θερμόμετρο που δείχνει τη θερμοκρασία σε βαθμούς Κελσίου και Φαρενάιτ. Αυτό σημαίνει ότι θα ενημερώνεστε πάντα για την τρέχουσα θερμοκρασία χωρίς να ανοίγετε το ντουλάπι.
Το λίπος, το οποίο παράγεται κατά το κάπνισμα, συλλέγεται μέσω ενός δίσκου συλλογής, ο οποίος προστατεύει την εστία και το δάπεδο του θαλάμου καπνίσματος από τη μόλυνση. Σε περίπτωση μεγάλης συσσώρευσης λίπους, το λίπος που συλλέγεται ρέει πάνω από το στόμιο σε ένα μπολ κάτω από το δίσκο συλλογής. Συλλέγεται εκεί και μπορεί να διατεθεί ευκολότερα.
Ο καπνιστής τροφίμων είναι κατασκευασμένος από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι. Το υλικό καθαρίζεται εύκολα και είναι πολύ ανθεκτικό, έτσι ώστε το καπνιστήριο να διατηρεί μόνιμα τη γυαλιστερή του επιφάνεια. Αυτή η λεία επιφάνεια χαρακτηρίζεται από εξαιρετικές ιδιότητες υγιεινής, έτσι ώστε το καπνιστήριο να είναι ιδανικό για την επεξεργασία τροφίμων όπως ψάρια και κρέας.
Περιλαμβάνονται το ερμάριο θυμιάματος, ένας σωλήνας καπνοδόχου, ένας δίσκος συλλογής, ένα μπολ για λίπος, ένα δοχείο για στάχτη, ένα κουτί για κάρβουνα, μια μονάδα ελέγχου θερμοκρασίας με χρονοδιακόπτη καθώς και 8 ράφια.

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :
Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας