Trustpilot
(69) Κριτικές

Μηχανή ποπ κορν - κόκκινο

419,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10010087

|

Μοντέλο: RCPR-16E

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 9 Μαΐου
5% έκπτωση με τουλάχιστον 3 ίδια είδη 10% έκπτωση 10% έκπτωση με τουλάχιστον 5 είδη!
Ορισμός τιμής
Ανά είδος
Έκπτωση
419,00 €
419,00 €
0%
1.257,00 €
398,05 €
5%
2.095,00 €
377,10 €
10%
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Με υψηλή ισχύ - έως 1.600 W για έως και 5 κιλά ποπ κορν ανά ώρα
  • Συμπεριλαμβάνονται αξεσουάρ - Η παράδοση περιλαμβάνει κουτάλι μέτρησης και φτυάρι
  • Λειτουργική ασφάλεια - επίστρωση τεφλόν, σύστημα ανάμιξης και προστασία από υπερθέρμανση
  • Βολικό - άνετη λειτουργία με εσωτερικά φώτα
  • Εύκολο στον καθαρισμό - Κατασκευή από ανοξείδωτο ατσάλι και προσεγμένος σχεδιασμός
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

ΣΥΧΝΈΣ ΕΡΩΤΉΣΕΙΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.6

Βασισμένο σε 69 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 7 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Μικρή μηχανή ποπ κορν

με πολλές επιδόσεις. Η επίστρωση στο δοχείο θα μπορούσε να είναι καλύτερη, αλλά το προϊόν είναι εξαιρετικό για την τιμή του.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 5 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Τέλειος

γρήγορη και συμβατή παράδοση

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Μικρή μηχανή ποπ κορν

που δεν είναι και τόσο μικρό. Ήμουν λίγο έκπληκτος όταν έφτασε το τεράστιο πακέτο. Πολύ καλό μηχάνημα για την τιμή του. Για να δούμε τι θα φέρει ο χρόνος.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 4 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Italy

εξαιρετικό προϊόν

σύμφωνα με την περιγραφή

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Czech Republic

Σούπερ ποπ κορν

Ιδανικό για την τιμή Γρήγορη παράδοση 👍

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 5 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Υπέροχο μηχάνημα

Πραγματικά εξαιρετική συσκευή

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Πολύ ωραία...

Πραγματικά φοβερό μηχάνημα...Γρήγορη παράδοση, εύκολο στο "στήσιμο" υπέροχο αποτέλεσμα...Δυστυχώς το μηχάνημα ήταν λίγο πολύ μεγάλο για εμάς και το "έστειλαν" πίσω χωρίς κανένα πρόβλημα!Υπέροχη σύσταση!!!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Διόδια

Χρησιμοποιήσαμε τη μηχανή συνεχώς για δύο ημέρες των 8 ωρών η καθεμία και πρέπει να πω ότι το ποπ κορν ήταν πολύ νόστιμο. Η μηχανή φτιάχνει υπέροχα ποπ κορν και είναι απλά ασυναγώνιστη σε αυτή την τιμή.Θα την αγόραζα ξανά με χτύπο καρδιάς.Εκτός από το καθάρισμα πρέπει να βιδώσεις και να αποσυναρμολογήσεις λίγο, αλλά μετά από 16 ώρες χωρίς διάλειμμα είναι παραπάνω από αποδεκτό.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 11 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Κορυφαίος παραγωγός ποπ κορν

Αν θέλετε αληθινό ποπ κορν που είναι πραγματικά επικαλυμμένο με ζάχαρη, δηλαδή καραμελωμένο - και όχι μόνο πασπαλισμένο με ζάχαρη, θα πρέπει οπωσδήποτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το μηχάνημα. Εδώ φτιάχνεται πραγματικό ποπ πορνό και όχι μόνο φουσκωμένο παγωτό με πασπαλίσματα ζάχαρης. Λόγω των διαστάσεων της, η συσκευή είναι κατάλληλη για οικιακή χρήση μόνο σε περιορισμένο βαθμό - αλλά αν θέλετε να οργανώσετε μια βραδιά ταινίας με φίλους στο σπίτι ή έχετε μια χούφτα νάνους να τρέχουν στο σπίτι σε τακτική βάση ή εάν σχεδιάζετε για να πηγαίνετε πιο συχνά σε ένα παιδικό πάρτι γενεθλίων, αυτό το μηχάνημα είναι η τέλεια επιλογή για εσάς. Όσον αφορά το βάρος, σίγουρα δεν είναι εύκολο να το βάλεις κάτω από το μπράτσο σου, αλλά εξακολουθεί να είναι εύκολο στη μεταφορά για δύο άτομα. - Επομένως, είναι καλή ιδέα να τοποθετήσετε αυτό το μηχάνημα σε ένα στιβαρό τραπέζι με ρόδες, τότε μπορείτε εύκολα να το αφήσετε να λειτουργήσει δίπλα στην τηλεόραση και να το επαναφέρετε στην αποθήκη στο τέλος της βραδιάς της ταινίας. Το μηχάνημα είναι τόσο μεγάλο που δεν μπορείτε να καίτε τα χέρια σας στο περίβλημα, όπως συμβαίνει με κάποιες άλλες μικρές μηχανές όταν προσπαθείτε να αφαιρέσετε το ποπ κορν. Όσον αφορά την κατασκευή, το μηχάνημα εξακολουθεί να αξίζει τα λεφτά του - ειδικά αν συγκρίνετε τις τιμές εκ των προτέρων. Ωστόσο, εάν θέλετε υαλοπίνακες ή έχετε ομοιόμορφες διαστάσεις διάκενου, θα πρέπει να σκάψετε πολύ βαθύτερα στις τσέπες σας και δεν θα είστε ευχαριστημένοι με αυτήν τη συσκευή. Το μηχάνημα καθαρίζεται πολύ εύκολα, καθώς σχεδόν τα πάντα μπορούν να αποσυναρμολογηθούν χωρίς εργαλεία. Ωστόσο, η αντικολλητική επίστρωση στην κατσαρόλα πρέπει να χειρίζεται σαν ωμά αυγά, αυτό είναι ένα πραγματικό -αλλά και το μόνο- αδύναμο σημείο της μηχανής.Το ποπ κορν παράγεται πολύ γρήγορα από τη μηχανή, ο όγκος φόρτωσης είναι επαρκής ακόμα και για μεγαλύτερες εκδηλώσεις και τροφοδοτείται από μια λάμπα που διατηρείται ζεστή και τραγανή στην κορυφή και από ένα θερμαντικό στοιχείο από κάτω. Επιπλέον, η αντίστοιχη κατάσταση λειτουργίας της μηχανής μπορεί να ελεγχθεί χρησιμοποιώντας τρεις διακόπτες, φως με θερμαντικό στοιχείο, κατσαρόλα ποπ κορν και αναδευτήρα στο δοχείο ποπ κορν, ώστε να μπορείτε να διατηρήσετε το ποπ κορν ζεστό στη μηχανή για μεγάλο χρονικό διάστημα χωρίς να ανησυχείτε ότι τα υπολείμματα στην κατσαρόλα θα καούν Έτσι, αν θέλετε αληθινό ποπ κορν και μερικές φορές χρειάζεστε μεγαλύτερες ποσότητες, θα απολαύσετε πραγματικά αυτό το μηχάνημα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 7 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Geilomat!

Τι μέρος! Σοβαρά, ήμουν λίγο δύσπιστος στην αρχή, ειδικά από τη στιγμή που βρήκα αμέσως θραύσματα γυαλιού στο εσωτερικό όταν το ξεπακετάρωσα. Αλλά αυτά ήταν προφανώς τα υπολείμματα ενός ατυχήματος κατά τη διάρκεια της συσκευασίας. Σε κάθε περίπτωση όλα ήταν και είναι άθικτα και δουλεύουν άψογα.Δεν βρήκα αιχμηρές άκρες. Το μόνο πράγμα που πρέπει ίσως να κάνετε είναι να ρίξετε μια πιο προσεκτική ματιά στον κάτοχο της κατσαρόλας και ίσως να το «λυγίσετε» λίγο. Επειδή η κατσαρόλα πήδηξε κάποτε από τη θήκη της κατά τη διάρκεια της διαδικασίας και όλο το λίπος κατανεμήθηκε όμορφα στις φέτες. Ο λόγος ήταν ότι το καπάκι κόλλησε κατά κάποιο τρόπο όταν έσκασε το ποπ κορν, αναγκάζοντας την κατσαρόλα να βγει από τη θήκη. Αλλά αυτό ήταν μοναδικό πράγμα. Η μηχανή ποπ κορν έκανε τέλεια τη δουλειά της και όλοι λάτρεψαν τη γεύση..."...καλύτερα από τον κινηματογράφο..." είναι απλώς μια δήλωση!

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας