Trustpilot
No Reviews Γίνετε ο πρώτος που θα αξιολογήσει αυτό το προϊόν
Royal Catering

Μηχανή ζεστής σοκολάτας - 5 λίτρα - Οθόνη LED

399,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10011025

|

Μοντέλο: RCSS-5 ECO

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
399,00 €
3+
5%
379,05 €
5+
10%
359,10 €
10+
15%
339,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Μεγάλη χωρητικότητα 5 λίτρων
  • Σύγχρονη, ψηφιακή οθόνη ελέγχου για απλή λειτουργία
  • Εξοικονόμηση ενέργειας με οικονομικό και αποδοτικό κινητήρα
  • 8-12 ώρες λειτουργίας λόγω της βαριάς κατασκευής
  • Κατασκευασμένο από ασφαλές πολυανθρακικό χωρίς BPA
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Πολυανθρακικό
Χρώμα
Μαύρος
Απεικόνιση
LED
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
440
Χρόνος κύκλου λειτουργίας [h]
8 - 12
IEC Κατηγορία προστασίας
I
Δίσκος σταγόνων
Ναι
Πόδια από καουτσούκ
Ναι
Χωρητικότητα
5 l
Μέγιστο δυνατό ύψος χρησιμοποιημένων γυαλιών
95 mm
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
37 x 37.5 x 46 cm
Βάρος
6.16 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
42.5 x 37 x 50.5 cm
Βάρος αποστολής
8.5 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Μηχανή σοκολάτας RCSS-5 ECO
  • Βούρτσα
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Μηχανή ζεστής σοκολάτας - 5 λίτρα

Η μηχανή ζεστής σοκολάτας RCSS-5 ECO της Royal Catering σας βοηθά να ετοιμάσετε νόστιμη ζεστή σοκολάτα σε μια στιγμή. Χάρη στο ειδικό σύστημα πτερυγίων, η σοκολάτα αναδεύεται συνεχώς και παραμένει χωρίς σβώλους και υγρή. Η συσκευή είναι επίσης κατάλληλη για τη διατήρηση ζεστού κρασιού, τσαγιού ή άλλων ζεστών ροφημάτων. Είτε πρόκειται για ζεστό γάλα, καφέ ή μπύρα - αυτός ο διανομέας ποτών είναι ευέλικτος και συμπληρώνει τις προμήθειες τροφοδοσίας σε καντίνα, εστιατόριο ή μπουφέ. Το μηχάνημα είναι κατάλληλο μόνο για υγρή σοκολάτα. Λιώστε τη σοκολάτα πριν την τοποθετήσετε στον διανομέα.

Η μηχανή ζεστής σοκολάτας διατηρεί τα ροφήματά σας στην ιδανική θερμοκρασία σε μια θήκη 5 λίτρων. Ο επαγγελματικός και διαχρονικός σχεδιασμός καθιστά αυτή τη συσκευή ένα μοντέρνο εντυπωσιακό στοιχείο για κάθε μπαρ, μπουφέ και εστιατόριο. Το διαφανές δοχείο αναδεικνύει τη νόστιμη πόσιμη σοκολάτα. Ένα καπάκι κλεισίματος εξασφαλίζει ότι το δοχείο είναι ασφαλώς και σταθερά συνδεδεμένο με το περίβλημα της μηχανής σοκολάτας. Το δοχείο μπορεί να αφαιρεθεί εύκολα κατά τον καθαρισμό.
Ένα ψηφιακό σύστημα ελέγχου με σχεδιασμό αφής καθιστά τον διανομέα κακάο ευχάριστο και εύκολο στη χρήση. Μερικά κουμπιά ελέγχουν τη θερμοκρασία, το μίξερ και τη θέρμανση. Η σύγχρονη, φιλική προς το χρήστη οθόνη LED ενημερώνει το χρήστη για το αν η συσκευή είναι ενεργοποιημένη ή απενεργοποιημένη και εμφανίζει τη διαδικασία. Ο διακόπτης ON/OFF βρίσκεται ξεχωριστά στο πλάι της συσκευής. Η προστασία από υπερθέρμανση διασφαλίζει ότι ο διανομέας ποτών δεν λειτουργεί πολύ ζεστά.
Η μηχανή ζεστής σοκολάτας τροφοδοτείται από 440 Watt και είναι ιδιαίτερα οικονομική και αποδοτική. Αυτό εξασφαλίζεται από τον σχεδιασμό εξοικονόμησης ενέργειας, ο οποίος μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και παρατείνει τη διάρκεια ζωής των επιμέρους εξαρτημάτων της συσκευής - αυτό σημαίνει: αυξημένος χρόνος λειτουργίας με μικρότερο κόστος ηλεκτρικής ενέργειας! Το μηχάνημα βαρέως τύπου έχει κύκλο λειτουργίας 8 έως 12 ώρες.
Μια καλή πόσιμη σοκολάτα πρέπει να είναι παχύρρευστη και τρυφερή, κανένα πρόβλημα για αυτό το μηχάνημα σοκολάτας της Royal Catering. Έχετε τη δυνατότητα θερμής διατήρησης, ώστε να μην ανησυχείτε μήπως η σοκολάτα κρυώσει. Το σύστημα φτερού εξασφαλίζει ότι η σοκολάτα αναδεύεται συνεχώς, παραμένοντας έτσι απαλά μαλακή, για μια μοναδική εμπειρία για τον πελάτη. Το δοχείο είναι κατασκευασμένο από πολυκαρβονικό υλικό ασφαλές για τρόφιμα και χωρίς BPA, το οποίο είναι ακίνδυνο για την υγεία σας, ανθεκτικό, καθώς και ανθεκτικό σε ακραίες θερμοκρασίες.
Η βρύση εξασφαλίζει ότι η σοκολάτα μπορεί να αγγίξει χωρίς να χυθεί. Η σοκολάτα προστατεύεται από τη βρωμιά με ένα ελαφρύ, ανθεκτικό καπάκι στο δοχείο. Ένας δίσκος στάγδην συγκρατεί τα περιττά υγρά και εξασφαλίζει καθαρό χώρο εργασίας. Μπορεί να αφαιρεθεί αν χρειαστεί και να καθαριστεί εύκολα. Το περίβλημα διαθέτει πόδια από καουτσούκ, τα οποία προστατεύουν την επιφάνεια εργασίας από γρατζουνιές και κρατούν το μηχάνημα σταθερά στη θέση του. Ένα αυτοκόλλητο HOT προειδοποιεί για τη θερμότητα και παρέχει προστασία και ασφάλεια για τους πελάτες και τους υπαλλήλους.
.

Βαθμολογίες & κριτικές


Ταξινόμηση κατά :

Συχνές ερωτήσεις

Πόσο καιρό μπορεί να λειτουργήσει το μηχάνημα;

Το μηχάνημα έχει σχεδιαστεί για μακροχρόνια λειτουργία. Έχει κύκλο λειτουργίας 8 έως 12 ώρες. Η χαμηλή κατανάλωση ενέργειας του κινητήρα μειώνει περαιτέρω το κόστος ηλεκτρικής ενέργειας σε σύγκριση με άλλες συσκευές.

Μπορώ να χειριστώ τον διανομέα μόνος μου;

Φυσικά! Ο χειρισμός του μηχανήματος γίνεται με λίγα κουμπιά. Όλα τα υπόλοιπα λειτουργούν αυτόματα. Μπορείτε να βρείτε όλες τις λεπτομέρειες της μηχανής σοκολάτας στο εγχειρίδιο οδηγιών.

Τι συμβαίνει αν το μηχάνημα χαλάσει;

Προσφέρουμε τριετή εγγύηση και υπηρεσίες για όλη την περιοχή της ΕΕ. Εάν έχετε οποιεσδήποτε ερωτήσεις ή προβλήματα σχετικά με το μηχάνημα, επικοινωνήστε μαζί μας!

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας