Trustpilot
(18) Κριτικές
Royal Catering

Μηχάνημα για Milkshake - 1 L - 15.000 rpm - Ανοξείδωτο

119,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10012000

|

Μοντέλο: RCPMS-80S

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
119,00 €
3+
5%
113,05 €
5+
10%
107,10 €
10+
15%
101,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ισχυρό - έως 15.000 στροφές ανά λεπτό στα 80 W για ακριβή και γρήγορη ανάμιξη
  • Ακριβές - 2 ταχύτητες επιτρέπουν καλύτερο έλεγχο της διαδικασίας
  • Αποδοτικό - δοχείο 1 L για την προετοιμασία μεγάλων ποσοτήτων ποτών
  • Επαγγελματικό - το περίβλημα, το μίξερ και το κύπελλο είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας, ασφαλή για τρόφιμα ανοξείδωτο ατσάλι και είναι ιδανικά για υπηρεσίες εστίασης
  • Ευέλικτο - για κρεμώδη ροφήματα, φρουτώδη ή κρεμώδη κοκτέιλ και θρεπτικά ροφήματα πρωτεΐνης
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Χρώμα
Ασήμι
Τάση [V]
230
Ισχύς [W]
80
Ταχύτητα γάντζου ζύμης [παραβ./λεπτό]
15,000
Χωρητικότητα του δοχείου [l]
1
Αριθμός σταδίων ταχύτητας περιστροφής του αναδευτήρα
2
Αναπνευστήρας
4 m³/h
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
17 x 17 x 52 cm
Βάρος
3.56 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
21 x 20 x 56 cm
Βάρος αποστολής
4.04 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Μηχανή Milkshake RCPMS-80S
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Κομψή μηχανή milkshake – εξοικονομεί χώρο και εξαιρετικά αποδοτική

Το σέικερ γάλακτος RCPMS-80S από τη συλλογή εξοπλισμού εστίασης της Royal Catering είναι ειδικά σχεδιασμένο για επαγγελματική χρήση σε εστιατόρια, καφέ, μπαρ, κλαμπ, παγωτατζίδικα και γυμναστήρια. Με ισχύ 80 W με ταχύτητα περιστροφής έως και 15.000 σ.α.λ., αναμειγνύει αβίαστα κρεμώδη σέικ, φρουτώδη ή κρεμώδη κοκτέιλ, ακόμη και θρεπτικά πρωτεϊνικά ροφήματα. Με την ευελιξία, την υψηλής ποιότητας κατασκευή και τον πρακτικό σχεδιασμό του, το σέικερ γάλακτος είναι απολύτως απαραίτητο για την επιχείρησή σας στον τομέα της εστίασης.

Αποκτήστε την τέλεια υφή με έως και 15.000 σ.α.λ

Η μηχανή milkshake υψηλής απόδοσης διαθέτει κινητήρα 80 W και μπορεί να επιτύχει έως και 15.000 σ.α.λ. με 2 επιλέξιμες ρυθμίσεις ταχύτητας. Αυτό σας δίνει καλύτερο έλεγχο της διαδικασίας και επιτρέπει πάντα γρήγορη και αποτελεσματική ανάμειξη. Με χωρητικότητα 1 λίτρου, το φλιτζάνι μίξερ ποτών σας επιτρέπει να κάνετε πολλές μερίδες κατά τη διάρκεια μιας λειτουργίας. Η συσκευή είναι επίσης τέλεια για οικιακή χρήση – απλά επιλέξτε τα αγαπημένα σας υλικά!
Ο αναδευτήρας γάλακτος διαθέτει σύστημα κλειδώματος φλιτζανιών, το οποίο επιτρέπει στον χρήστη να στερεώνει και να αφαιρεί το φλιτζάνι άνετα και διαισθητικά από τη βάση. Αυτή η ανάρτηση εξασφαλίζει επίσης σφιχτή εφαρμογή κατά τη διαδικασία ανάμειξης και προστατεύει το μηχάνημα από τυχαία ενεργοποίηση.
Ο κλασικός και πρακτικός σχεδιασμός του αναδευτήρα γάλακτος είναι βέβαιο ότι θα είναι πιο ευχάριστος στο πλήθος. Λόγω του κατακόρυφου προσανατολισμού του, μπορεί να ενσωματωθεί σχεδόν σε κάθε χώρο εργασίας για εξοικονόμηση χώρου. Τέσσερα λαστιχένια πόδια εγγυώνται σταθερότητα και προστατεύουν από τυχαία ολίσθηση, γεγονός που αποτρέπει επίσης αποτελεσματικά τις γρατσουνιές στην επιφάνεια εργασίας.
Το περίβλημα, το κύπελλο και το μίξερ είναι κατασκευασμένα από ανοξείδωτο χάλυβα υψηλής ποιότητας, το οποίο είναι εξαιρετικά υγιεινό. Είναι ανθεκτικό σε μολύνσεις όπως σκουριά, λεκέδες νερού, διάβρωση ή υπολείμματα ποτών, που σημαίνει ότι τα κουνήματα και τα ποτά παραμένουν ουδέτερα σε γεύση και οσμή. Επιπλέον, η υψηλής ποιότητας κατασκευή καθιστά τα μηχανήματα εύκολη στη συντήρηση και τον καθαρισμό.

Βαθμολογίες & κριτικές


4.9

Βασισμένο σε 18 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Netherlands

Κούνα το!

Το Shake Mixer είναι μια κορυφαία προσθήκη σε κάθε κουζίνα. Ο κομψός, μοντέρνος σχεδιασμός και η συμπαγής κατασκευή του το καθιστούν εύκολο στην αποθήκευση. Ο ισχυρός κινητήρας αναμειγνύει τα συστατικά ομαλά και αθόρυβα, εξασφαλίζοντας σταθερά αποτελέσματα. Τα φιλικά προς το χρήστη χειριστήρια και ένα σαφές εγχειρίδιο οδηγιών καθιστούν τη λειτουργία απλή. Ο καθαρισμός είναι εύκολος με εξαρτήματα που πλένονται στο πλυντήριο πιάτων και ένα συγκρότημα αποσπώμενης λεπίδας. Για την απόδοσή του, το σχεδιασμό και την ευκολία χρήσης του, το Shake Mixer προσφέρει εξαιρετική σχέση ποιότητας-τιμής. Αυτό το μίξερ είναι μια γενικά φανταστική επιλογή για την παρασκευή σέικ υψηλής ποιότητας στο σπίτι. **Πλεονεκτήματα:** - Κομψή σχεδίαση - Ισχυρός και αθόρυβος κινητήρας - Εύκολος στη χρήση και καθαρισμός - Καλή σχέση ποιότητας/τιμής

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Sweden

Φανταστικός!

Σκέφτηκα ότι θα έπαιρνα ένα "οικιακό προϊόν" όπου τα αποτελέσματα ήταν καλά, αλλά αυτό το προϊόν ξεπέρασε όλες τις προσδοκίες μου, η τιμή είναι ασυναγώνιστη σε σύγκριση με πολλούς πολύ ακριβότερους ανταγωνιστές, αυτό το μηχάνημα κάνει τη δουλειά πάνω από τις προσδοκίες και απλά ενεργοποιήστε το και απολαύστε τα αποτελέσματα . Πλήρης σκόρερ! Το αγαπώ. Συνιστάται.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

ΠΡΟΤΕΙΝΩ!!!

Εξαιρετικός εξοπλισμός σε χαμηλή τιμή! πολύ αισθητικά κατασκευασμένο από ανοξείδωτο ατσάλι, και το λογότυπο της εταιρείας στη βάση της συσκευής αναδεικνύει όμορφα το γερό θεμέλιο :) η κούπα είναι ελαφριά, βγαίνει και τοποθετείται εύκολα, τη χρησιμοποιούμε για ανάμειξη παγοκινήσεων. Δύο ταχύτητες της συσκευής σημαίνουν ότι μπορούμε να κάνουμε κούνημα γρήγορα!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Italy

Υπέροχο προϊόν

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Γρήγορη παράδοση, πλήρες προϊόν, ακριβώς όπως περιγράφεται. είμαι χαρούμενος

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo United Kingdom

Shake, Rattle and Roll: The Milkshake Machine Marvel!

Ω, από πού να ξεκινήσω με την τελευταία μου κατάκτηση της κουζίνας; Η Μηχανή Milkshake. Δεν είναι απλώς μια μηχανή μιλκσέικ. είναι ένας μάγος στην πανοπλία από ανοξείδωτο ατσάλι, ένας μαέστρος του mixology, ένας ισχυρός σταθμός της... λοιπόν, δύναμης! Με τον στιβαρό κινητήρα του 80 W που περιστρέφεται έως τις 15.000 σ.α.λ., αυτός ο πρωταθλητής της μαγειρικής μετατρέπει το κοσμικό έργο της ανάμειξης σε μορφή τέχνης. Ας μιλήσουμε για ακρίβεια. Με δύο ταχύτητες στα χέρια μου, είμαι ο μαέστρος αυτής της συμφωνίας, ενορχηστρώνοντας κάθε φορά το τέλειο μείγμα. Είτε είναι μια αναταραχή είτε μια γρήγορη περιδίνηση, έχω τον έλεγχο. Και αποτελεσματικότητα; Πφφτ, γελάει μπροστά στην αναποτελεσματικότητα. Ένα δοχείο 1 λίτρου σημαίνει ότι μαζεύω μεγάλες ποσότητες χωρίς να ιδρώνω. Τώρα, στην κατασκευή - είναι σαν τη Rolls-Royce των μηχανών milkshake. Κέλυφος, μίξερ, κύπελλο - όλα καλυμμένα με τον καλύτερο, ασφαλή για τρόφιμα ανοξείδωτο χάλυβα. Δεν είναι μόνο για επίδειξη. είναι μια απόδειξη αντοχής και ποιότητας, έτοιμο να αντιμετωπίσει τις σκληρότητες του σέρβις φαγητού ή τις απαιτήσεις ενός μαέστρου της οικιακής κουζίνας (όπως το moi). Αλλά εδώ είναι που λάμπει πραγματικά - η ευελιξία. Κρεμώδη σέικ, φρουτώδη κοκτέιλ, φίλτρα γεμάτα πρωτεΐνη. τα χειρίζεται όλα. Ωστόσο, το προσωπικό μου κομμάτι της αντίστασης; Το αφρόγαλα για τα Freddo Cappuccinos μου και τα πρωτεϊνούχα σέικ. Αυτό το μηχάνημα παίρνει γάλα χωρίς λιπαρά και το χτυπάει σε μια κρεμώδη, ονειρική, βελούδινη απόλαυση. Είναι σαν μαγικό - μετατρέποντας το συνηθισμένο σε εξαιρετικό, κάνοντας το γάλα να έχει γεύση σαν κρέμα που χύνεται κατευθείαν από τους ουρανούς. Καλό για τους γοφούς και καλό για την ημερήσια πρόσληψη θερμίδων. Έχει ανεβάσει τους πρωινούς μου καφέδες και αξίζει επίσης κάθε δεκάρα για να μην προστεθούν μικροπλαστικά στο φαγητό μου. Λοιπόν, ιδού το Milkshake Machine - ο αφανής ήρωας της κουζίνας! 🎉🥛✨

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Επαγγελματικό μίξερ κοκτέιλ

Χρησιμοποιώ κυρίως τη συσκευή για να αφρίζω πρωτεΐνη για αθλητές. Ειναι υπεροχο. Δεν είχα ποτέ ξανά μια τέτοια κρεμώδη πρωτεΐνη. Η συσκευή παρασκευής κοκτέιλ είναι πολύ πιο αθόρυβη από αυτή που χρησιμοποιήθηκε στο παρελθόν. 15.000 περιστροφές κάνουν τη δουλειά. Το προτείνω με καθαρή συνείδηση.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

απλά υπέροχο

Πολύ γρήγορη παράδοση, το σέικ πρωτεΐνης είναι πραγματικά κρεμώδες, μπορώ μόνο να το προτείνω.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 5 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Εξαιρετική

Προτού αγοράσετε ένα φτηνό και σπαταλήσετε χρήματα όπως έκανα εγώ, επιλέξτε μια συσκευή όπως αυτή. Μπλουζα ! Καλοφτιαγμένο, στιβαρό, εύκολο στη χρήση, αξίζει κάθε δεκάρα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Μπλουζα!

Υπέροχο σέικερ! Υψηλής ποιότητας και κατάλληλο για εστιατόρια και ιδιωτική χρήση! Συνιστούμε!

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Η μηχανή μιλκσέικ ανάβει αυτόματα όταν μπαίνει το φλιτζάνι;

Ναι, ενεργοποιείται αυτόματα.

Ποια είναι η μέγιστη χωρητικότητα του μίξερ μιλκσέικ;

Τα δοχεία χωρούν το πολύ 1 λίτρο.

Τι υλικό χρησιμοποιείται για να γίνει η μηχανή μιλκσέικ ανθεκτική;

Το περίβλημα, το κύπελλο και το μίξερ είναι κατασκευασμένα από ελαστικό ανοξείδωτο χάλυβα.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας