Trustpilot
Σε έκπτωση
(8) Κριτικές
Royal Catering

Ντουλάπι εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα - 150 x 60 x 85 cm - όρθιο - αντοχή βάρους 600 kg

539,00 € 633,96 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10011682

|

Μοντέλο: RCSSCB-150X60-E-B

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Παρασκευή 9 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
539,00 €
3+
5%
512,05 €
5+
10%
485,10 €
10+
15%
458,15 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Αξιόπιστο - υψηλή χωρητικότητα φορτίου max. 600 kg σε τρία επίπεδα
  • Ευρύχωρο - επιφάνεια εργασίας 150 x 60 cm παρέχει άφθονο χώρο
  • Συμπαγές - δύο πρακτικές συρόμενες πόρτες για χρήση ακόμη και σε στενές κουζίνες
  • Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο ατσάλι - υγιεινό, μακράς διάρκειας και εύκολο στη φροντίδα
  • Καθαρό - η υπερυψωμένη βάση ύψους 10 cm προστατεύει τον τοίχο πίσω από το ντουλάπι από πιτσιλιές και άλλα σκουπίδια
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Χρώμα
Ασήμι
Διαστάσεις επιτραπέζιου [cm]
150 x 60
Χωρητικότητα ραφιού
200 kg
Ικανότητα φόρτωσης - χωρητικότητα μέγ.
600 kg
Αριθμός συρόμενων θυρών
2 Pc
Αριθμός ενθέτων
1 Pc
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
60 x 150 x 97 cm
Βάρος
50.4 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
157 x 73 x 24 cm
Βάρος αποστολής
54 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Έπιπλο εργασίας RCSSCB-150x60-EB
  • Υλικά συναρμολόγησης
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Έως 600 κιλά! Αφήστε το ντουλάπι εργασίας να κάνει τη βαριά ανύψωση

Είτε σε εστιατόρια, καντίνες, ξενοδοχεία, αρτοποιεία, νοσοκομεία ή εμπορικές κουζίνες, τα έπιπλα από ανοξείδωτο χάλυβα αποτελούν τη βάση για μια καθαρή κουζίνα και τον υγιεινό χειρισμό των τροφίμων κάθε είδους. Η ντουλάπα εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα RCSSCB-150x60-EB της Royal Catering, των ειδικών στον εξοπλισμό catering, ανήκει σε κάθε επαγγελματικά εξοπλισμένη κουζίνα και σχεδιάστηκε ειδικά για τις υψηλές απαιτήσεις του κλάδου των υπηρεσιών εστίασης.

Στιβαρό και εξαιρετικά ανθεκτικό - το ντουλάπι εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα της Royal Catering

Η επιφάνεια εργασίας 150 x 60 cm του μοντέρνου ντουλαπιού από ανοξείδωτο χάλυβα παρέχει άφθονο χώρο για την καθημερινή σας εργασία με φρέσκα προϊόντα, υλικά και εμπορικό εξοπλισμό κουζίνας. Ο έξυπνος συνδυασμός επιφάνειας εργασίας και ντουλαπιού αποθήκευσης επιτρέπει ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών και διατηρεί μόνιμα την κουζίνα σας τακτοποιημένη. Το ντουλάπι εργασίας είναι εξοπλισμένο με δύο πρακτικές συρόμενες πόρτες που εξοικονομούν χώρο, καθιστώντας το ιδανικό ακόμα και σε στενές κουζίνες. Τα σκεύη που αποθηκεύονται στο εσωτερικό παραμένουν ασφαλή και καθαρά πίσω από τις εύχρηστες συρόμενες πόρτες.
Το εσωτερικό χωρίζεται από ένα στιβαρό ράφι που εξασφαλίζει καθαρή οργάνωση. Μπορεί να φορτωθεί έως και 200 κιλά, όπως και το κάτω ράφι και η επιφάνεια εργασίας. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα μια τεράστια συνολική χωρητικότητα φορτίου έως 600 kg. Το ντουλάπι εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα ύψους 85 cm επιτυγχάνει βέλτιστη σταθερότητα ακόμα και σε ανώμαλα δάπεδα χάρη στα τέσσερα ρυθμιζόμενα καθ' ύψος πόδια. Η όρθια βάση ύψους 10 cm κλείνει το κενό μεταξύ της επιφάνειας εργασίας και του τοίχου. Αυτό εμποδίζει τον τοίχο να λερωθεί από πιτσιλιές ή άλλα συντρίμμια ή οτιδήποτε πέφτει μεταξύ του ντουλαπιού και του τοίχου.
Ο υψηλής ποιότητας ανοξείδωτος χάλυβας είναι εξαιρετικά ανθεκτικός, εγγυάται μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι ανθεκτικός στη διάβρωση και τις μηχανικές βλάβες (π.χ. γρατσουνιές). Το υλικό καθαρίζεται εύκολα και ταιριάζει απόλυτα για την υγιεινή παρασκευή φαγητού όλων των ειδών. Το κομψό ντουλάπι εργασίας συναρμολογείται εύκολα χάρη στις συμπεριλαμβανόμενες και ευκολονόητες οδηγίες συναρμολόγησης.

Βαθμολογίες & κριτικές


4.6

Βασισμένο σε 8 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Τα έπιπλα από ανοξείδωτο χάλυβα που ήθελα

Έφτασε την προγραμματισμένη ημερομηνία, σε καλή κατάσταση και όπως είχε παραγγείλει. Το συγκρότημα δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα, εκτός από το στήριγμα στήριξης για το ένα πόδι. Το στήριγμα είχε ένα ελάττωμα σπειρώματος για βίδωμα στο πόδι που σήμαινε ότι το πόδι δεν κρατούσε. Το «έφτιαξα» βάζοντας κολλητική ταινία γύρω από την ποδοβίδα, για να το βιδώσω και να το φτιάξω. Τα έπιπλα ανταποκρίνονται σε αυτό που ήθελα, από άποψη πρακτικότητας και απόδοσης. Το έβαλα στη βεράντα μου για να φτιάξω μια μικρή καλοκαιρινή κουζίνα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 6 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Italy

τραπέζι

Πολύ ωραίο και σταθερό. όλα όπως περιγράφονται. γρήγορη και ασφαλή αποστολή. Ευχαριστώ, ήσασταν φανταστικοί και θα αγοράσω ξανά από εσάς

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Amazon France

Πολύ καλό υλικό

Συνιστώ ανεπιφύλακτα αυτό το υλικό από ανοξείδωτο χάλυβα. Από την άλλη, επικρίνω ότι δεν υπάρχει πιο ακριβής οδηγία συναρμολόγησης.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Finland

Ένα πραγματικά υψηλής ποιότητας και τελειωμένο γραφείο από ανοξείδωτο χάλυβα

Παρήγγειλα αυτό το τραπέζι RST για την καλοκαιρινή μου κουζίνα δίπλα στο Kamado μου. Το τραπέζι έχει απαλά συρόμενες διπλές πόρτες, πίσω από τις οποίες είναι βολικό να αποθηκεύονται τα αξεσουάρ της ψησταριάς. Είναι εύκολο να διατηρείτε το τραπέζι καθαρό και το επίπεδο είναι βολικό για την περιστροφή πίτσας και την προετοιμασία για μπάρμπεκιου. Είναι δύσκολο να τοποθετήσετε τα ζεστά μέρη της ψησταριάς στην επιφάνεια εργασίας και υπάρχει αρκετός χώρος στον πάγκο. Το κούμπωμα των ποδιών είναι λίγο αργό σε σύγκριση με το υποσχόμενο φορτίο των 600 kg. Ανυπομονώ να δω πόσο καθαρό θα παραμείνει το τραπέζι στη διάρκεια του χειμώνα στη τζάμια βεράντα, όταν οι καιρικές συνθήκες στη Φινλανδία είναι πολύ μεταβλητές. Το τραπέζι χρησιμοποιείται εδώ και ένα μήνα και έχω μείνει παραπάνω από ικανοποιημένος από την αγορά μου. Υπάρχουν λιγότεροι διαθέσιμοι πίνακες αυτού του στυλ.

Απάντηση από

Σας ευχαριστώ για τα θετικά και ενθαρρυντικά σας λόγια. Ελπίζω να μπορέσουμε να συνεργαστούμε μαζί σας στο μέλλον. Να εχεις μια ωραια μερα!
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Switzerland

Ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες μου!

Συνιστάται!

Απάντηση από

Σας ευχαριστούμε για τα θετικά και χρήσιμα σχόλιά σας. Ανυπομονούμε για μια επανένωση. Τα λέμε σύντομα και να έχουμε μια όμορφη μέρα!
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Έπιπλο εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα

Μερικώς συγκολλημένο ακάθαρτα. Μικρό βαθούλωμα στον πίσω τοίχο. Οι οδηγίες συναρμολόγησης είναι ανεπαρκείς.

Απάντηση από

Αγαπητέ πελάτη, έχουμε επικοινωνήσει μαζί σας πολλές φορές μέσω email αλλά δεν έχουμε λάβει καμία απάντηση. Ωστόσο, ελπίζουμε να μείνατε ικανοποιημένοι με την υπηρεσία μας και θα χαρούμε να σας καλωσορίσουμε ως πελάτη στο μέλλον. Με εκτίμηση, η ομάδα σας Expondo.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Amazon Italy

Συμβουλεύω

Είναι ένα στιβαρό τραπέζι το έβαλα στην ταβέρνα μου! Απαιτεί συναρμολόγηση

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon Germany

Η αφαίρεση του φύλλου είναι φρίκη

Είναι φρίκης η αφαίρεση της ταινίας από το ντουλάπι. Χρειάστηκαν δύο άτομα περίπου 2 ώρες για να αφαιρέσουν την ταινία. Δεν θα το έκανα ποτέ ξανά στον εαυτό μου στη ζωή μου

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζομαι πολλά τραπέζια από ανοξείδωτο χάλυβα για να εξοπλίσω τη νέα μου κουζίνα, προσφέρετε και άλλα μοντέλα;

Ναι, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων από ανοξείδωτο χάλυβα. Μπορείτε να βρείτε πολλά έπιπλα για τη νέα σας κουζίνα στην αρχική μας σελίδα στην κατηγορία Εξοπλισμός εστίασης.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας