Trustpilot
(3) Κριτικές
Royal Catering

Ράφι τοίχου - αναδιπλούμενο - 100 x 45 cm - 40 kg - ανοξείδωτο ατσάλι

109,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10011710

|

Μοντέλο: RC-BFWS10045

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Αποστολή περίπου Πέμπτη 8 Αυγούστου
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
109,00 €
3+
5%
103,55 €
5+
10%
98,10 €
10+
15%
92,65 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ελαστικό ράφι πάχους 30 mm με υψηλή χωρητικότητα φορτίου έως 40 kg
  • Ευρύχωρο-μεγάλο ράφι διαστάσεων 100 x 45 cm
  • Αναδιπλούμενο-το ράφι μπορεί να αναδιπλωθεί σε δευτερόλεπτα όταν δεν χρησιμοποιείται
  • Κομψό-πολυτελές και διαχρονικό μοντέρνο σχέδιο που ταιριάζει σε κάθε κουζίνα
  • Ανθεκτικός-σταθερός και ελαστικός ανοξείδωτος χάλυβας για μεγάλη διάρκεια ζωής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Ισχύει για
Γενικής χρήσης
Με δοχεία
Όχι
Αριθμός ραφιών
1 Pc
Πάχος ραφιού
30 mm
Συνολική φέρουσα ικανότητα
40 kg
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
44 x 100 x 38.5 cm
Βάρος
6.55 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
106 x 63 x 8.5 cm
Βάρος αποστολής
7.8 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Ράφι τοίχου RC-BFWS10045
  • Υλικά συναρμολόγησης
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Κομψό και εξοικονόμηση χώρου! Το πτυσσόμενο ράφι τοίχου για κάθε κουζίνα

Το επίτοιχο ράφι RC-BFWS10045 της Royal Catering, των ειδικών για υψηλής ποιότητας εξοπλισμό εστίασης, είναι η ιδανική λύση για την τακτοποιημένη και αποτελεσματική αποθήκευση των εργαλείων κουζίνας. Το εύκολο στην τοποθέτηση ράφι τοίχου από στιβαρό ανοξείδωτο ατσάλι συνδυάζει το μοντέρνο σχεδιασμό με τη βέλτιστη λειτουργικότητα και εξασφαλίζει την καθαριότητα και την τάξη σε κάθε επαγγελματική επιχείρηση εστίασης.

Εύκαμπτα ράφια τοίχου από τη συλλογή επίπλων από ανοξείδωτο χάλυβα της Royal Catering

Το ευρύχωρο ράφι από ανοξείδωτο ατσάλι διαθέτει ένα μεγάλο ράφι από ράβδους διαστάσεων 100 x 45 cm, που εγγυάται άφθονο αποθηκευτικό χώρο, είτε στο ξενοδοχείο, είτε στο εστιατόριο, είτε στην κουζίνα του σπιτιού σας. Το ράφι κουζίνας από ανοξείδωτο χάλυβα μπορεί να υποστηρίξει φορτία έως και 40 kg και μπορεί να φιλοξενήσει ακόμη και συσκευές κουζίνας, όπως φούρνο μικροκυμάτων. Ο ανοιχτός σχεδιασμός του ραφιού σας δίνει εύκολη πρόσβαση από όλες τις πλευρές.
Το ασημένιο ράφι συγκρατείται από δύο ανθεκτικά στηρίγματα που μπορούν να τοποθετηθούν σε χρόνο μηδέν. Και το καλύτερο από όλα, όταν δεν το χρειάζεστε, μπορείτε απλά να διπλώσετε το ράφι για να έχετε περισσότερο χώρο για να κινηθείτε στον καθημερινό σας χώρο εργασίας!
Το πτυσσόμενο ράφι τοίχου είναι κατασκευασμένο εξ ολοκλήρου από ανθεκτικό ανοξείδωτο χάλυβα. Αυτό το ανθεκτικό και υψηλής ποιότητας υλικό καθαρίζεται εύκολα και είναι ανθεκτικό στη διάβρωση, καθιστώντας το ιδιαίτερα κατάλληλο για κουζίνες, πιτσαρίες, φορτηγά τροφίμων και άλλες μαγειρικές εγκαταστάσεις. Οι λοξές ακμές και τα ράφια πάχους 30 mm εγγυώνται κορυφαία σταθερότητα ακόμη και υπό μέγιστα φορτία.

Βαθμολογίες & κριτικές


4.7

Βασισμένο σε 3 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πριν από 3 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Spain

Εγκάρδιος

Πόσο γρήγορα έρχονται συσκευασμένα και εύκολα στην τοποθέτηση, καλής ποιότητας

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 3 έτη Δημοσιεύτηκε στο Amazon France

Απλά λαμπρό αναδιπλούμενο γραφείο

Έξυπνο όταν υπάρχει έλλειψη χώρου, συμπαγές και ανθεκτικό στη διάβρωση (ανοξείδωτο), απαραίτητο σε μια κατοικία δίπλα στη θάλασσα.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 5 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Czech Republic

Ένας πρακτικός βοηθός

Έπρεπε να χρησιμοποιήσω κατάλληλα τον χώρο κοντά στην αμερικανική σόμπα, όπου φοβόμουν να χρησιμοποιήσω ένα ξύλινο ράφι γιατί θα στεγνώσει ή θα έπιανε φωτιά. Παράλληλα, προϋπόθεση χρήσης του στενού χώρου ήταν η δυνατότητα περιοδικού εποχιακού χειροκίνητου καθαρισμού γύρω από τη σόμπα. Γι' αυτό αγόρασα δύο από αυτά τα πτυσσόμενα ράφια. Ως δομικός μηχανικός στο επάγγελμα, βαθμολογώ αυτό το πτυσσόμενο ράφι ως πολύ καλή κατασκευή και διαστάσεις εκτός από μικρές λεπτομέρειες που κατά τη γνώμη μου δεν θα προσέξει ο μέσος πελάτης. Εκτιμώ: 1) Διπλές κάμψεις στην κάτω επιφάνεια του ραφιού. 2) Ρολό φύλλου στην κάτω πλευρά του ραφιού. 3) Συγκολλήσεις και η τυπική λείανση τους στην κάτω πλευρά του ραφιού. 4) Προσαρμοσμένα γυρισμένα αποστάτες. Επικρίνω: 1) Τις αιχμηρές, μη αλεσμένες άκρες των εναπομεινάντων ανοξείδωτων εξαρτημάτων, ειδικά των δύο τραβηγμένων δομικών στοιχείων, τα οποία έπρεπε να αποσυναρμολογήσω και να τρίψω μόνος μου και μετά να ξανασυναρμολογήσω για να μην τραυματίσω ανθρώπους κατά το χειρισμό του ραφιού, δηλαδή περίπου μισό ώρα εργασίας με ένα ράφι συνολικά, όταν έχετε ένα μικρό εργαστήριο στο σπίτι. 2) Θα ήταν δυνατό να κοντύνει η ελιά που κόβεται με λέιζερ και στα δύο στοιχεία στερέωσης κατά 4 cm περίπου και έτσι να αποκτήσει ένα επιπλέον 8-10% της χωρητικότητας φόρτωσης του ραφιού, δηλαδή 44 kg αντί για τα δηλωθέντα 40 kg. Είναι το πιο αδύναμο σημείο ολόκληρης της δομής. Συμπέρασμα: Παρά τις δύο μικρές επιφυλάξεις, βλέπε παραπάνω, βαθμολογώ αυτό το ράφι ως πολύ πρακτικό και συνολικά πολύ αξιοπρεπώς σχεδιασμένο. Να εχεις μια ωραια μερα! R.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Ποιο είναι το όριο φορτίου του ράφι τοίχου;

Όταν είναι σωστά τοποθετημένο, το ράφι μπορεί εύκολα να αντέξει έως και 40 κιλά.

Πού μπορώ να βρω ράφια τοίχου σε άλλα μεγέθη;

Μπορείτε να βρείτε περισσότερα ράφια τοίχου στο κατάστημά μας στην ενότητα "Εξοπλισμός εστίασης > Έπιπλα από ανοξείδωτο χάλυβα > Ράφια κουζίνας > Ράφια τοίχου".

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας