Trustpilot
(5) Κριτικές

Τραπέζι από ανοξείδωτο χάλυβα - 200 x 90 cm - χωρητικότητα 100 kg - Royal Catering

419,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10012635

|

Μοντέλο: RCAT-200/90-PS

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Έτοιμη για αποστολή!

Χρόνος παράδοσης περίπου 5-10 εργάσιμες ημέρες
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Ανθεκτικό - υψηλή χωρητικότητα φορτίου 100 kg χάρη στη στιβαρή κατασκευή
  • Ευρύχωρο - μεγάλη επιφάνεια εργασίας 200 x 90 cm
  • Υγιεινό - εύκολος και σχολαστικός καθαρισμός χάρη στο ανοξείδωτο ατσάλι και τις λείες επιφάνειες 
  • Ανθεκτικό - λόγω του επιλεγμένου υλικού και του σταθερού σχεδιασμού
  • Εύκολη συναρμολόγηση - περιλαμβάνει υλικά συναρμολόγησης και οδηγίες
Ασφαλείς μέθοδοι πληρωμής
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

ΠΕΡΙΓΡΑΦΉ ΠΡΟΪΌΝΤΟΣ

ΤΕΧΝΙΚΈΣ ΛΕΠΤΟΜΈΡΕΙΕΣ

Βαθμολογίες & κριτικές


4.0

Βασισμένο σε 5 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Royal Catering τραπέζι - Το κέντρο της επαγγελματικής μου κουζίνας

Από τότε που ξεκίνησα την περιπέτειά μου με τη γαστρονομία, πάντα έψαχνα για εξοπλισμό που όχι μόνο θα κάνει τη δουλειά πιο εύκολη, αλλά θα αποτελεί και επένδυση για χρόνια. Το τραπέζι από ανοξείδωτο χάλυβα της Royal Catering αποδείχθηκε ότι ήταν ακριβώς αυτό που χρειαζόμουν. Στερεότητα και φέρουσα ικανότητα: Το πρώτο πράγμα που μου τράβηξε την προσοχή μετά τη συναρμολόγηση του τραπεζιού ήταν η εξαιρετική του σταθερότητα. Η ισχυρή κατασκευή μπορεί να αντέξει εύκολα φορτία έως και 100 kg, κάτι που είναι σημαντικό όταν χρησιμοποιώ βαρύ εξοπλισμό κουζίνας ή ετοιμάζω μεγάλες ποσότητες φαγητού ταυτόχρονα. Χωρητικότητα: Η μεγάλη επιφάνεια εργασίας (200 x 90 cm) ξεπέρασε κατά πολύ τις προσδοκίες μου. Χωράει εύκολα όλα τα απαραίτητα σκεύη και έχω ακόμα αρκετό χώρο για να δουλέψω. Αυτή είναι μια ιδανική λύση για επαγγελματικές κουζίνες όπου ο χώρος είναι υψηλός. Υγιεινή: Μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις στην κουζίνα είναι η διατήρηση της καθαριότητας, ειδικά σε χώρους όπου παρασκευάζεται το φαγητό. Ο ανοξείδωτος χάλυβας και οι λείες επιφάνειες του τραπεζιού Royal Catering διευκολύνουν τον σχολαστικό καθαρισμό, κάτι που είναι απολύτως απαραίτητο για τη διατήρηση της υγιεινής στην κουζίνα. Ανθεκτικότητα: Η στιβαρή κατασκευή από υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα με κάνει να είμαι σίγουρος για τη μακροζωία αυτού του τραπεζιού. Κατά τη γνώμη μου, πρόκειται για μια επένδυση που θα αποδώσει γρήγορα, όχι μόνο μέσω της ανθεκτικότητας, αλλά και μέσω του αντίκτυπου στην αποδοτικότητα της εργασίας. Συναρμολόγηση: Παρά τις αρχικές ανησυχίες, η συναρμολόγηση του τραπεζιού αποδείχθηκε απλή και διαισθητική. Περιλαμβάνονταν όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ συναρμολόγησης και οι σαφείς οδηγίες βήμα προς βήμα μου επέτρεψαν να συναρμολογήσω το τραπέζι γρήγορα και χωρίς προβλήματα. Περίληψη: Ένα τραπέζι από ανοξείδωτο χάλυβα της Royal Catering είναι μια εξαιρετική επιλογή για όποιον εκτιμά τη στιβαρότητα, τον χώρο εργασίας και την υγιεινή στην κουζίνα. Η ανθεκτικότητά του και η ευκολία εγκατάστασης τονίζουν περαιτέρω την ποιότητα αυτού του προϊόντος. Το προτείνω ανεπιφύλακτα σε όποιον αναζητά ένα επαγγελματικό τραπέζι για την κουζίνα του.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 10 ημέρες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Τραπέζι γαστρονομίας

Αγόρασα 4 από αυτά τα τραπέζια και εντυπωσιάστηκα πολύ με αυτά! Ξεκινώντας από το υλικό, τα οπτικά και τη λειτουργικότητα, την άριστη ποιότητα και την κατασκευή.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

Τέλειος

Το τραπέζι είναι πολύ ανθεκτικό, κατασκευασμένο από συμπαγές υλικό, ανταποκρίνεται απόλυτα στην περιγραφή και τις εικόνες από κάθε άποψη, ένα διαχρονικό κομμάτι.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo Hungary

Μεταλλικό τραπέζι

Τέλεια ποιότητα σε προσιτή τιμή. Με σχετικά γρήγορο χρόνο παράδοσης.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

προηγούμενος μήνας Δημοσιεύτηκε στο Expondo Poland

Δεν υποβλήθηκε κανένα σχόλιο.

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Είστε στα σωστά χέρια

μαζί μας!

Με άφθονη τεχνογνωσία και στόχο να προσφέρουμε εξαιρετική ποιότητα εξοικονομώντας χρήματα, αναπτύσσουμε τις δικές μας ισχυρές μάρκες με βιώσιμο σχεδιασμό, "Made in Germany". Χαρακτηριζόμενοι από περισσότερους από 1.000.000 ικανοποιημένους πελάτες, αναπτύσσουμε συνεχώς νέες μεθόδους για να εκπληρώσουμε προσωπικά μεμονωμένες επιθυμίες και απαιτήσεις.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας