Trustpilot
(4) Κριτικές
Royal Catering

Τραπέζι εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα - 60 x 60 cm - όρθιο - χωρητικότητα 150 kg

229,00 €
Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.

Προϊόν: EX10011355

|

Μοντέλο: RCAT-60/60-N

Η τιμή περιλαμβάνει ΦΠΑ 24%.
Qty
Έκπτωση
Ανά είδος
1+
0%
229,00 €
3+
5%
217,55 €
5+
10%
206,10 €
10+
15%
194,65 €
Βασικά χαρακτηριστικά
  • Μεγάλη χωρητικότητα βάρους 150 kg με επιφάνεια εργασίας 60 x 60 cm
  • 11,5 cm όρθια—προστατεύει το περιβάλλον από το πιτσίλισμα του νερού και τα σκουπίδια
  • Δύο πάγκοι εργασίας παρέχουν μια μεγάλη επιφάνεια εργασίας
  • Υψηλής ποιότητας ανοξείδωτο χάλυβα — υγιεινό, μακράς διαρκείας και εύκολη φροντίδα
  • Βέλτιστη σταθερότητα με πόδια ρυθμιζόμενου ύψους
Λεπτομέρειες παράδοσης
Επιστροφές και εγγύηση

Τεχνικές λεπτομέρειες

Υλικό
Ανοξείδωτο ατσάλι
Χρώμα
Ασήμι
Ρύθμιση ποδιών [mm]
20
Διαστάσεις άνω ραφιού [cm]
60 x 60
Απόσταση μεταξύ δίσκων [cm]
61
Αριθμός ραφιών
2
Συνολική φέρουσα ικανότητα
150 kg
Μέγιστη. φορτίο του κάτω ραφιού
50 kg
Διαστάσεις (ΜxΠxΥ)
60 x 60 x 98 cm
Βάρος
10.5 kg
Διαστάσεις αποστολής (ΜxΠxΥ)
81.5 x 74.5 x 26.5 cm
Βάρος αποστολής
12.3 kg

Πακέτο παράδοσης

  • Τραπέζι εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα RCAT-60/60-N
  • Κιτ συναρμολόγησης
  • Εγχειρίδιο οδηγιών

Περιγραφή προϊόντος

Στιβαρό και εξαιρετικά ανθεκτικό - το τραπέζι εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα της Royal Catering εντυπωσιάζει με την εξαιρετική του ποιότητα

Τι ωφελεί η πιο τεχνολογία αιχμής εάν δεν υπάρχει καν αρκετός χώρος για την σωστή και υγιεινή προετοιμασία των τροφίμων ή την αποθήκευση συσκευών κουζίνας; Τα έπιπλα από ανοξείδωτο χάλυβα είναι η βάση για μια υγιεινή κουζίνα και ασφαλή προετοιμασία φαγητού. Τα τραπέζια εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα της Royal Catering είναι απαραίτητα για κάθε επαγγελματική κουζίνα. Το τραπέζι εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα RCAT-60/60-N είναι ειδικά σχεδιασμένο για τα υψηλά πρότυπα επαγγελματικής εξυπηρέτησης φαγητού και προσφέρει επιπλέον χώρο αποθήκευσης με τον σχεδιασμό δύο επιπέδων.

Διάφορες εφαρμογές—το τραπέζι εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ιδανικό για εμπορικές κουζίνες, καντίνες, αρτοποιεία, σχολεία ή νοσοκομεία

Ο πάγκος του τραπεζιού κουζίνας από ανοξείδωτο ατσάλι έχει διαστάσεις 60 x 60 cm και παρέχει άφθονο χώρο για την καθημερινή σας εργασία. Όταν εργάζεστε με τρόφιμα, συστατικά, εργαλεία, συσκευές ή προετοιμάζετε γεύματα, μπορεί να είναι πολύ χρήσιμο να έχετε μια μεγαλύτερη επιφάνεια εργασίας. Ένα δεύτερο, χαμηλότερο επίπεδο παρέχει επιπλέον χώρο αποθήκευσης, επιτρέποντάς σας να διατηρείτε την εργασία σας καθαρά οργανωμένη. Η όρθια βάση ύψους 11,5 cm προστατεύει τους τοίχους και το περιβάλλον από πιτσιλιές νερού, συντρίμμια και ζημιές.
Τα πόδια τραπεζιού του τραπεζιού προετοιμασίας από ανοξείδωτο χάλυβα είναι ρυθμιζόμενα καθ' ύψος κατά 2 cm και πολύ σταθερά σε ανώμαλες επιφάνειες. Τα συμπαγή πόδια στρογγυλού τραπεζιού παρέχουν σταθερότητα και αυξάνουν τη μέγιστη χωρητικότητα φορτίου στα 150 kg. Η επάνω επιφάνεια του τραπεζιού έχει ενσωματωμένη ενίσχυση με αδιάβροχη επίστρωση.
Σε σύγκριση με πολλά ανταγωνιστικά προϊόντα, το μπροστινό άκρο και η όψη του τραπεζιού από ανοξείδωτο χάλυβα είναι στρογγυλεμένα. Ο υψηλής ποιότητας γυαλισμένος ανοξείδωτος χάλυβας είναι εντυπωσιακός με την υψηλή του ελαστικότητα. Εξασφαλίζει μεγάλη διάρκεια ζωής και είναι ανθεκτικό στη διάβρωση και τις μηχανικές βλάβες (π.χ. γρατσουνιές). Αυτό καθιστά το τραπέζι κοπής κατάλληλο και ως έπιπλο κουζίνας εξωτερικού χώρου, π.χ. ως τραπέζι ψησταριάς εξωτερικού χώρου. Το υλικό μπορεί να καθαριστεί εύκολα και σχολαστικά και έτσι προσφέρει τέλειες συνθήκες για υγιεινή εργασία με τα τρόφιμα.

Βαθμολογίες & κριτικές


4.0

Βασισμένο σε 4 κριτικές

Ταξινόμηση κατά :

πέρσι Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Ο πάγκος εργασίας δεν είναι βιδωμένος και το τραπέζι ταλαντεύεται κατά την εργασία

Αγόρασα το τραπέζι από ανοξείδωτο ατσάλι RCAT 60x60 ως βάση για τον φορητό φούρνο πίτσας μου. Το τραπέζι πρέπει να είναι ελεύθερο για αυτό. Δυστυχώς το τραπέζι ταλαντεύεται κατά την εργασία. Αυτό πιθανότατα οφείλεται στη μεγάλη απόσταση μεταξύ των δύο αποθηκευτικών χώρων ή πάγκων εργασίας. Ωστόσο, το χρειάζομαι για να χωρέσω τη φιάλη υγραερίου. Ο επάνω πάγκος προσαρμόζεται μόνο στα πόδια του τραπεζιού χωρίς καμία διασταύρωση. Αν σηκώνω το τραπέζι κρατώντας το στον πάγκο, το έχω χαλαρά στο χέρι μου. Δυστυχώς για μένα το τραπέζι είναι μια ολοκληρωτική αποτυχία. Πέταξα βιαστικά το κουτί της συσκευασίας. Έπρεπε να το στείλει πίσω.

Απάντηση από

Ευχαριστούμε για την ανταπόκρισή σας. Θέλουμε να σας βοηθήσουμε και να συνεχίσουμε να βελτιώνουμε. Αλλά για να αποφύγουμε αυτό το πρόβλημα στο μέλλον, χρειαζόμαστε την υποστήριξή σας. Μαζί, θα το κάνουμε.
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Καλό υλικό, προσεγμένη αποστολή

Το τραπέζι είναι καλής ποιότητας, η αποστολή ήταν προσεκτική. Η συναρμολόγηση ήταν λίγο επίπονη αλλά είμαι ικανοποιημένος με την αγορά μου.

Απάντηση από

Σας ευχαριστώ για τα θετικά και ενθαρρυντικά σας λόγια. Ανυπομονούμε να σας βοηθήσουμε να αναλάβετε δράση και να πετύχετε τους στόχους σας προς τα εμπρός. Να έχεις μια υπέροχη μέρα !
Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 2 έτη Δημοσιεύτηκε στο Expondo Germany

Ταιριάζει υπέροχα

Πολύ καλοφτιαγμένο, εύκολο στη συναρμολόγηση

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

πριν από 8 μήνες Δημοσιεύτηκε στο Expondo France

Είδος: EX10011355 | Μοντέλο: RCAT-60/60-N Τραπέζι εργασίας από ανοξείδωτο χάλυβα - 60 x 60 cm -

είδος πολύ κακής ποιότητας, χωρίς στερέωση του πάγκου στα πόδια, ο πάγκος είναι κοίλος επειδή η ενίσχυση από κάτω δεν είχε ρυθμιστεί σωστά πριν από τη συγκόλληση.. το σύνολο μόλις συναρμολογηθεί κουνιέται... είναι αξιολύπητα, γρατσουνιές, είναι αδιανόητο και πάνω απ' όλα απαράδεκτο να βάζουμε προς πώληση ένα τέτοιο υλικό σε αυτή την τιμή 219 γιατί και στα 20€ δεν αξίζει, εν ολίγοις, να φύγεις....

Εμφάνιση αρχικής αναθεώρησης

Συχνές ερωτήσεις

Χρειάζομαι πολλά τραπέζια από ανοξείδωτο χάλυβα για να εξοπλίσω τη νέα μου κουζίνα, προσφέρετε και άλλα μοντέλα;

Ναι, προσφέρουμε μια μεγάλη ποικιλία επίπλων από ανοξείδωτο χάλυβα. Μπορείτε να βρείτε πολλά έπιπλα για τη νέα σας κουζίνα στην αρχική μας σελίδα στην κατηγορία Εξοπλισμός εστίασης.

Εμπιστοσύνη από εμπειρογνώμονες παγκοσμίως
πάνω από 16 χρόνια
εμπειρίας στο ηλεκτρονικό εμπόριο
4.3
βαθμολογία καταστημάτων στο TrustPilot
3 Εκατομμύρια
άνθρωποι αγόρασαν τα προϊόντα μας